Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω το πιο σωστό που έχω διαβάσει για αυτό το game είναι το "zero risks taken", ουσιαστικά το παιχνίδι δεν εισήγαγε τίποτα καινούργιο στον κόσμο του arpg.

Προσωπικά είμαι εντελώς casual παικτης δεν έχω τερματίσει καν το main story, παίζω μια στο τόσο αλλά πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται, ας μπω να παίξω λίγο Diablo V και με το που το σκέφτομαι αμέσως βαριέμαι.

Είχα τρομερό hype αλλά προσωπικά δεν με κάλυψε. Θα συνεχίσω να το παιζω όταν έχω όρεξη, ίσως στο μέλλον όντως να γίνει καλύτερο, αλλά όσοι είχαμε μια μικρή ελπίδα νομίζω πλεόν συνειδητοποιούμε ότι blizz is dead.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μέχρι το campaign είναι πολύ καλό, αν βαριέσαι στο campaign καταλαβαίνω τι άποψη θα είχες για τα 70+ level, LOL.

Επίσης το παιχνίδι θέλει παρέα για να περνάει η ώρα ευχάριστα, για solo είναι ΜΟΝΟ το campaign imo.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
Δημοσ.
17 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Καλά μέχρι το campaign είναι πολύ καλό, αν βαριέσαι στο campaign καταλαβαίνω τι άποψη θα είχες για τα 70+ level, LOL.

Επίσης το παιχνίδι θέλει παρέα για να περνάει η ώρα ευχάριστα, για solo είναι ΜΟΝΟ το campaign imo.

ας βάζαν 10 ουμπερ λίλιθ + τα ανάλογα items/ + εξελιγμένο paragon board ανάλογα με τα NM dunegon θα ειχε μια δυσκολια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

ας βάζαν 10 ουμπερ λίλιθ + τα ανάλογα items/ + εξελιγμένο paragon board ανάλογα με τα NM dunegon θα ειχε μια δυσκολια.

10 Βοss δεν σωζουν τη κατασταση, θελει νεα End Game Mechanics που θα εχουν προοδο.
Θα σου παιρνουν δηλαδη χρονο να τα τρεξεις αλλα θα εχει και ανταμοιβες που θα δικαιολογουν το χρονο που σπαταλησες ενω παραλληλα θα σε κανει ξεχωριστο σε σχεση με εναν 70αρη που επαιξε το 1/10 σε ωρες απο εσενα.

Πχ οταν εκανες τα μισα Sigils του Scosglen να εκανες Summon ενα Βοss που θελει Tactics για να το σκοτωσεις και να σου δινει μισο Rune.
Oταν κανεις και τα αλλα μισα του Scosglen να κανεις Summon αλλο ενα Boss που θελει Tactics για να το σκοτωσεις και να σου δινει τον αλλο μισο Rune για να ολοκληρωσεις πχ τον Ber Rune.
To ιδιο και στις αλλες περιοχες που θα παρεις τον Zod, τον Jah, τον Οhm και τον Vex.
Aυτοι οι 5 Runes αναλογα με τη σειρα που θα τους τοποθετησεις σε 1-5 socket items να δημιουργουν 50 διαφορετικα items για ολα τα slots με διαφορετικα Unique Abilities.
Tα Socket items ομως θα γινονται drop στο Tier 5 και εφοσον σκοτωσεις την Lilith για να πας T5.
Στο Tier 5 θα πεφτουν τα Angelic items, item Power 850-1000 που ειναι καλυτερα απο τα Ancestral ,θα εχουν 5 Affixes με μεγαλυτερο Range απο τα Affixes των Ancestral .
O Casual θα παει καρφι για Τ5 και θα φοραει Angelic, ο Hardcore θα προσπαθησει σε ολα τα Slots να εχει 5 Socket Angelic items που ειναι πολυ καλυτερα απο τα Angelic, με Jah-Zod-Ohm-Vex-Ber  Zod-Vex-Ber-Jah-Ohm κτλ κτλ 

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, Psycho_Warhead said:

Πρακτικά δεν κάνω μόνο το campaign για αυτό και ίσως βαριέμαι, κάνω side quests, ψάξιμο για τα lilith altars κτλ.

Έκανα ένα run να μπω στο act IV να πάρω άλογο γιατί δεν την πάλευα άλλο. Είμαι 49lvl και άπο ότι κοιτάω οι περισσότεροι το τερματίζουν και δεν είναι καν 30. Ουσιαστικά εκεί το έχω αφήσει έχω πάρει το άλογο και ακόμη από το main quest δεν έχω κάνει τίποτα.

Επεξ/σία από Hawk_K
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Hawk_K είπε

Έκανα ένα run να μπω στο act IV να πάρω άλογο γιατί δεν την πάλευα άλλο. Είμαι 49lvl και άπο ότι κοιτάω οι περισσότεροι το τερματίζουν και δεν είναι καν 30. Ουσιαστικά εκεί το έχω αφήσει έχ ωπάριε το άλογο και ακόμη από το main quest δεν έχω κάνει τίποτα.

εγω παντως το αλογο το πηρα 42Lvl. Δεν βαρεθηκα ουτε ενα λεπτο οσο εκανα το campaign. 

Δημοσ.

Το campaign ηταν καλο. Μην κραζουμε πραγματα που δεν κραζονται :) Απο κει και περα , οποιος εχει στομαχι για απειρο farming στα nm dungeons / helltides , κλπ , το κανει. Εγω οποτε σκεφτομαι να μπω να παιξω , με πιανει μια βαρεμαρα μονο και μονο με την σκεψη...

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

εγω παντως το αλογο το πηρα 42Lvl. Δεν βαρεθηκα ουτε ενα λεπτο οσο εκανα το campaign. 

ναι δεν διαφωνώ όσο κάνεις το main story καλό είναι, όταν μπλέκεις και το γυρω γυρω grinding παράλληλα τότε αρχίζεις και κουράζεσαι. Αν πας καρφί να τερματίσεις το story είναι αρκετά καλό και με ωραίο σενάριο. 

Προσωπικά το ξαναγράφω και το κλείνω εδώ. Εμένα δεν μου κάνει το κλικ σαν game γιατί δεν αισθάνομαι ότι έχει φέρει κάτι καινούργιο στον χώρο. Αυτό μπορεί και για πολλούς να είναι αδιάφορο αλλά εγώ αυτό περίμενα όταν ανακοινώθηκε με τόσο διθυρμαβικά σχόλια, ότι θα δω κάτι εντελώς καινούργιο έστω και σε μερικά aspects μόνο. Μέχρι εδώ που το έχω φτάσει δεν το έχω δει. Στο θέμα τον mechanisms ειναι ένα αναβαθμισμένο D3.

Φυσικά θα το παίξω γιατί είμαι μαζοχιστής αλλά και πάλι σε casual επίπεδο, δεν υπάρχει και χρόνος.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hawk_K είπε

Εμένα δεν μου κάνει το κλικ σαν game γιατί δεν αισθάνομαι ότι έχει φέρει κάτι καινούργιο στον χώρο. Αυτό μπορεί και για πολλούς να είναι αδιάφορο αλλά εγώ αυτό περίμενα όταν ανακοινώθηκε με τόσο διθυρμαβικά σχόλια, ότι θα δω κάτι εντελώς καινούργιο έστω και σε μερικά aspects μόνο. Μέχρι εδώ που το έχω φτάσει δεν το έχω δει. Στο θέμα τον mechanisms ειναι ένα αναβαθμισμένο D3.

Απολυτο δικιο εχεις σε αυτο.

Εγω δεν μπηκα με αυτην την προσδοκια στο παιχνιδι. Ηθελα ενα casual friendly παιχνιδι για να γεμιζω τα κενα μου αναμεσα στα Leagues του POE οποτε μου εκατσε κουτι και το καλο campaign και τα καποια καλα cinematics. Το gameplay το βρισκω διασκεδαστικο ακριβως γιατι δεν λιωνω και δεν καιγομαι να βρω 4/4 suffixes με Max rolls ουτε με νοιαζει να φτασω T100 ND ή να φαω Lilith. 

Για αυτους ομως που το ηθελαν για main game να λιωσουν, εχει σοβαρα προβληματα το παιχνιδι με το σημαντικοτερο εξ αυτων να ειναι οτι θα πεθανεις απο την βαρεμαρα συντομα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τιντούτο ωρέ και τι κραταει η Lilith  ? Πολυβόλο τους παει το κόψιμο με την Actiβίζιον :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

καλο ψεμα και ο νεκρο. ο 1hit παιχτης πεζεται με ενα χέρι. και εχει πολυ ενδιαφερον παρολαυτα

βαραβαρος μαγος για τα μπάζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...