Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 πμ 9 ώρες πριν, sleepy_head είπε Πας αγοράζεις το αντικείμενο που θες και μετά από λίγο εξαφανίζεται ενώ ο άλλος έχει ακόμα το gold που του έδωσες. Αυτό συνήθως γίνεται σε runes και σε perfect items. αυτο φανταζομαι ειναι bug και πρεπει να το φτιαξουν οι DEVs. Εγω εχω κανει αρκετες αγοραπωλησεις απο το diablo.trade χωρις προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ Στα perfect items γίνονται κυρίως οι dupes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anifiend Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Οι αλλαγές που έκαναν σε αυτό το season για το loot σε σχέση με τα ancestrals έχουν κάνει το trade να ξεφύγει και χάλασαν κάτι που δούλευε σχετικά καλά. Πολύ λίγα drops και randomness παντού. Blizzard Καζίνο. Random loot (με ποσοστό κάτω του 1% για καλό ancestral) x random temper x random masterwork = πάμε για trade να τελειώνουμε. Γενικότερα το endgame παιχνιδιού σε αυτό το season είναι πολύ κάτω σε σχέση με τα 2-3 προηγούμενα και μάλλον είναι εσκεμμένο. Σου λέει βγάζουμε το expansion οπότε θα μπει κόσμος ούτως ή άλλως κι ας είναι τελείως unbalanced, και μετά στα επόμενα 2-3 season θα το φτιάξουμε σιγά σιγά ώστε να έχει λόγο ο κόσμος να ξαναμπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ Εγώ πιστεύω τα καλά 3/4GA είναι από sellers της ίδιας της Blizzard για να κονομάνε και μέσω του trade. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην μπορείς να κάνεις trade καθόλου τα items, μόνο runes και boss mats και το που θα φτάσει ο καθένας στο gear να είναι καθαρό RNG. Αυτή τη στιγμή είναι p2w, τα σκας για items και βγάζεις όλο το content αέρα. Απλά δεν ενοχλεί τόσο γιατί είναι PvE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anifiend Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 μμ Έτσι ακριβώς. Τώρα αν τα κονομάνε οι ίδιοι δεν ξέρω. Αλλά ισχύει πως αν θέλεις top items πρέπει να τα σκάσεις, γιατί με το τωρινό RNG πρέπει να βαράς 8αρα κάθε μέρα για να τα βρεις. Βγήκαν τώρα και οι έξυπνοι με τα duped items και ολοκληρώθηκε το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ 18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Campfire chat σε λίγο και η λίστα του rob με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο στο τι πρέπει να βάλουν. εχοντας παιξει ατελειωτες ωρες diablo / path of exile , το θεωρω τεραστιο μειονεκτημα οτι δεν εχουμε auction house in game , οπως πχ στο wow , πραγματικα δεν μπορω να βρω καποιο λογο που δεν το εχουν βαλει ακομα σε κανενα απο αυτα τα 2 games και τρωμε τον χρονο μας να κανουμε search και alt tab , discord και οτιδηποτε αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. Τετάρτη στις 02:49 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:49 μμ Το έβαλαν στο Diablo 3 και είδαμε πώς κατέληξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 03:06 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:06 μμ Εκεί το έβαλαν με κανονικά λεφτά όμως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. Τετάρτη στις 04:06 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:06 μμ 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Εγώ πιστεύω τα καλά 3/4GA είναι από sellers της ίδιας της Blizzard για να κονομάνε και μέσω του trade. Τι να κονομανε ? Gold ? Δεν ξερω αν γινονται αγοραπωλησιες και με κασερι , αλλα στο diablo.trade δεν εχω δει κατι τετοιο , μονο gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ 4 ώρες πριν, Tobajara είπε Το έβαλαν στο Diablo 3 και είδαμε πώς κατέληξε. Η απληστία τους έκαψε, το θέμα είναι ότι εν έτη 2024 δεν γίνεται να θέλουμε ανοιχτα browser tabs ή third party εφαρμογές για να κάνουμε αυτό που έπρεπε να υπάρχει μέσα στο game τους ,αλλιώς ας κόψουνε τελείως το trade όπως το d3 . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:25 μμ 5 ώρες πριν, mphxths είπε Τι να κονομανε ? Gold ? Δεν ξερω αν γινονται αγοραπωλησιες και με κασερι , αλλα στο diablo.trade δεν εχω δει κατι τετοιο , μονο gold. ναι στο diablo.trade είναι κάποιοι που δεν βάζουν τιμή και όταν τους στέλνεις μήνυμα σου λένε ότι θέλουν λεφτά... Απλά χρειάζεται προσοχή από που θα αγοράσεις. Εχθές έψαχνα bac runes για να φτιάξω το mythic chest, έβλεπα τιμές χώμα από χρήστες που είχαν 100+ runes. Προφανώς δεν πήρα από αυτούς, έδωσα αρκετά παραπάνω gold για να κάνω τη δουλειά μου. Για perfect item δεν το σκέφτομαι καν, κάθομαι με αυτά που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 μμ 5 ώρες πριν, mphxths είπε Τι να κονομανε ? Gold ? Δεν ξερω αν γινονται αγοραπωλησιες και με κασερι , αλλα στο diablo.trade δεν εχω δει κατι τετοιο , μονο gold. Πουλάνε και με κανονικά λεφτά στα g2g κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ Δεν φέρνουν νέο content mid-season και έχει ξενερώσει ο κόσμος..Έρχεται και το PoE 2 και συνεχίζουν τις μλκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ουφ..Τέλος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Moderators Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ουφ..Τέλος 824 ms ping... Στην Κίνα συνδέθηκες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα