mphxths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Tι λεει τελικα αξιζει; Θα σου απαντησω εγω Τι ειδαμε λοιπον σε αυτο το expansion + season ? 1. Νεα περιοχη + campaign - Ενταξει , οχι κατι το ιδιαιτερο , καλο ηταν. 2. Spiritborn - Το κακο με το class ειναι οτι εχει buff-αριστει μεχρι αηδιας και οπου και αν πας , σε οποια πολη και αν εισαι , μονο spiritborns βλεπεις. Ολα τα αλλα classes σερνονται. Εχω light spear sorc με 2 mythics και καλουτσικα items all around και με το ζορι βλεπω διψηφια millions dmg , ενω με τον spiritborn , build με 1 mythic και βλεπω τριψηφια billions dmg εως και μερικες φορες trillions για πλακα. 3. shroud of false death (mythic) - Ενα αντικειμενο που δεν το σκεφτηκανε καλα. Εχει bug-αρει πολλα πραγματα. Bug #1 , bug #2 . Δεν τα λες bugs , απλα δεν σκεφτηκανε καλα το mechanic του stealth που δινει το item. 4. Realmwalker - Το εγραψα και πριν μερες. Πηραμε ενα mob απο το D3 και το αναγαγαμε σε ολοκληρο event. Το οποιο παιρνει υπερβολικα πολυ ωρα για να παρεις τι ? 3-4 seething obals (το μονο χρησιμο που δινουν ειναι +15% xp). 5. Hordes - Τα γνωστα hordes που απλα ειναι καλα για xp farming. 6. Undercity runs - Ηταν μια ιδεα απο grim dawn που την ειχα προτεινει πριν καιρο και την βαλανε. Timed dungeons που ο χρονος μαζευεται απο καποια mobs που συναντας και τον ανανεωνεις. Δεν ειναι κακη ιδεα , βγαζεις και κανα φραγκο αν τρεξεις rune runs και σου πεσει καποιο καλο. Eχω τρεξει και mythic runs εκει , δεν ειδα ασπρη μερα. 7. Dark Citadel - Ενα ή περισσοτερα (εχει 3 wings αν θυμαμαι καλα) που σου δινει ως rewards , cosmetics και mounts αν καταλαβα καλα. Πηγα μια φορα σολο , ειδα οτι σε καποιο σημειο σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να εχεις party και το παρατησα. Ειναι μαλακία να σε αναγκαζει να παιζεις σε party. Σε αναγκαζει ηδη με τον τροπο του το παιχνιδι οταν δινει xp boost οταν εισαι σε party , τωρα σου βαζει και dungeon που θελει οπωσδηποτε party ? Καταντια. Εμεις που σολαρουμε θα γινουμε κλεφτες δηλ ? 8. Runes - Και φυσικα , σου λεει , εκανα το D2(R) ενα απεραντο marketplace , γιατι να μην κανω και το D4 Και ποιος ο πιο ευκολος τροπος για να το κανω αυτο ? Ας βαλω runes να αρχισουν οι αγοραπωλησιες. Εβαλε και το τυρακι οτι για να craft-αρεις συγκεκριμενα mythics , θες runes εκτος απο sparks και δωστου αγοραπωλησιες μεχρι να σβησει ο ηλιος. Στο τελος λοιπον , οταν τα εχεις ολα σε farm status , απλα κοιτας να push-αρεις pits και να τερματισεις τα paragon points. Kαπου κανει κοιλια το ενδιαφερον δηλ ... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από mphxths 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Και να μπεις δεν υπάρχει συνεργασία, ο καθένας παίζει για τον εαυτό του.
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 4 hours ago, Psycho_Warhead said: Και να μπεις δεν υπάρχει συνεργασία, ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. E ενταξει , υπαρχει και το "find party" feature οπου βρισκεις party ... ισως και ΠΟΤΕ ομως
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, mphxths είπε E ενταξει , υπαρχει και το "find party" feature οπου βρισκεις party ... ισως και ΠΟΤΕ ομως Δεν χρειαζεται find party ρε... Το μονο που θελει ειναι να μπειτε Discord και να συνενοηθειτε γιατι το ingame chat δεν βοηθαει. Guild υπαρχει ,Discord υπαρχει δεν ξερω γιατι δεν μπορειτε να παιξετε ολοι μαζι οταν ειστε μεσα.
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 57 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Δεν χρειαζεται find party ρε... Το μονο που θελει ειναι να μπειτε Discord και να συνενοηθειτε γιατι το ingame chat δεν βοηθαει. Guild υπαρχει ,Discord υπαρχει δεν ξερω γιατι δεν μπορειτε να παιξετε ολοι μαζι οταν ειστε μεσα. Θα κανω μια μαντεψια , που ισως ειναι τραβηγμενη Ισως γιατι ... δεν ειμαστε ρομποτς ? Δεν παιζουμε ολοι την ιδια ωρα , την ιδια μερα , με τον ιδιο ρυθμο και δεν εχουμε ολοι την αναγκη να παιξουμε το ιδιο πραγμα. Εγω μπορει να θελω να φαρμαρω pits , ο αλλος hordes ο αλλος nightmare dungeons κλπ. Εγω μπορει να θελω να τρεξω 10 pits και μετα να κανω τον εμπορα runes Υποτιθεται λοιπον , καποιος μοναχικος καβαλαρης , θα μπορει να καταφυγει στο "find party" feature , ωστε να μπορει να βρει party αναλογως τις αναγκες του , μιας και ειναι κατηγοριοποιημενα και καθε party εχει και περιγραφη. Αμ δε ομως. Οσες φορες και αν προσπαθησα να κανω "join party" , η απαντηση ηταν "the party is locked and you cannot join". Οσες φορες και σε οσα parties και αν δοκιμασα. Απορω τι γινεται. Bug ? Feature ? Απλα οσοι φτιαχνουν parties τα φτιαχνουν για την παρεα τους και μονο ? Δουλεια δεν εγινε , αρα για μενα , ειτε υπαρχει το feature ειτε οχι , το ιδιο και το αυτο. Αποτυχια.
Archantwn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Εγώ τo χρησιμοποιώ το find party και σήμερα κατάφερα και μπήκα σε pit 100 run. Εννοείται πως δε το έχω μόνος και απλά κόλλησα πάνω σε έναν spiritborn που τα έλιωνε όλα. Και εμένα μου βγάζει, ειδικά στα pit, το μήνυμα αυτό. Θεωρώ ότι αν και 3/4 αν έχουν ήδη μπει στο pit δε σε βάζει. Από θέμα loot έχει αρχίσει να με κουράζει το παίγνιο.... Mythic δεν έχω δει ακόμα, και ως τώρα μόνο ένα item με 3* και μερικά με 2*. Πάλι σήμερα 20 vashan και κάμποσα run Andariel και τπτ......
BLiTzER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Όταν το party είναι μέσα σε Pit, δεν μπορεί να κάνει join κανείς. Θα πρέπει να το πετύχεις μεταξύ runs.
mphxths Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2 hours ago, Archantwn said: Από θέμα loot έχει αρχίσει να με κουράζει το παίγνιο.... Mythic δεν έχω δει ακόμα, και ως τώρα μόνο ένα item με 3* και μερικά με 2*. Πάλι σήμερα 20 vashan και κάμποσα run Andariel και τπτ...... Τα περισσοτερα mythics τα εχω δει στα "μινι" bosses. Σε κατι varshan , zir , grigoire. Duriel και Andariel δεν ψηθηκαν να ριξουν μεχρι τωρα τιποτα. Οσο για 3* και 2* , ειτε πρεπει να σου κατσει , ειτε πρεπει να πας να αγορασεις ... δεν γινεται δουλεια αλλιως. Πουλα runes και μετα πηγαινε για ψωνια Αν θες pit runs μου λες. Εχω σολαρει μεχρι 120. 100-110 ειναι farm status
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Τα 3GA/4GA και να πέσουν το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα έχουν αυτά που θες. Για να έχουν αυτά που θες θα πρέπει να μπεις diablo.trade. Όσο για τα mythic, τα δυσκόλεψαν σ' αυτό το season αλλά τα boss mats πέφτουν με το τσουβάλι. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται κιόλας, με 1GA gear έβγαλα pit 150 αλλά όχι στα 2-3 λεπτά που το βγάζουν όσοι τα έσκασαν. 1
mathsdim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τα 3GA/4GA και να πέσουν το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα έχουν αυτά που θες. Για να έχουν αυτά που θες θα πρέπει να μπεις diablo.trade. Όσο για τα mythic, τα δυσκόλεψαν σ' αυτό το season αλλά τα boss mats πέφτουν με το τσουβάλι. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται κιόλας, με 1GA gear έβγαλα pit 150 αλλά όχι στα 2-3 λεπτά που το βγάζουν όσοι τα έσκασαν. Ποιο build παίζεις ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mathsdim είπε Ποιο build παίζεις ; Για pit 150 αυτό. https://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=10 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου από Psycho_Warhead
mphxths Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Για pit 150 αυτό. https://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=10 Kαι απλα ευχεσαι να spawn-αρει minions το boss. Γιατι αν δεν το κανει , θελεις 20 λεπτα για να ριξεις boss σε μεγαλα pit levels. Been there , done that που λενε και στο χωριο μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Ναι αυτό το build έτσι δουλεύει, διαφορετικά πας στο απλό shroud circle και το ρίχνεις κανονικά.
mphxths Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 30 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ναι αυτό το build έτσι δουλεύει, διαφορετικά πας στο απλό shroud circle και το ρίχνεις κανονικά. Ποιο build εννοεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα