Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω καθε φορα που αγοραζω απο curiosities μου τυχαινουν ancestrals και πολλα με great affix.

Μηπως να το δοκιμαζες?

Επεξ/σία από optimus prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

31 minutes ago, optimus prime said:

Eγω καθε φορα που αγοραζω απο curiosities μου τυχαινουν ancestrals και πολλα με great affix.

Μηπως να το δοκιμαζες?

Εχω ψωνισει απο curiosities για κατι γαντια που θελω σε ancestral , δεν μπορω να πω οτι εγινε δουλεια. Πρεπει να γεμισα 3 inventories γαντια και ζητημα να ηρθαν 1-2 ancestrals. Με  τετοιο drop rate η πιθανοτητα να σου ερθουν και τα affixes που θες (τουλαχιστον τα 2) , ειναι ονειρο απατηλο. Επισης θελω και 3 uniques σε ancestral αλλα ουτε εκει τυχη. Εχω φαρμαρει (σε Τ2) , απειρες φορες τα bosses που τα ριχνουν , μου τα εριξαν καμμια 10αρια φορες το καθενα , ουτε ενα ancestral.

Δηλαδη καπου δημιουργειται φαυλος κυκλος. Για να παει παρακατω το πραμα , πρεπει να βελτιωθουν τα stats του char. Αν δεν βελτιωνονται τα items , τοτε στηριζεσαι στα paragon levels , τα οποια ερχονται με το XP , το οποιο ερχεται περισσοτερο σε μεγαλυτερο torment level , που ομως δεν μπορεις να πας γιατι δεν τραβαει η δουλεια λογω items. :) 

To ξερω ειναι σπασιμο γιατι μπορει να περασουν και μερες χωρις να σου τυχει κατι που να ταιριαζει με το build σου.

Ευτυχως για εμενα οταν φτασω σε τετοιο σημειο συνηθως,εχω αρχισει και βαριεμαι το grind με αποτελεσμα να το αφηνω για την επομενη σεζον.

Εγω παντως μολις δοκιμασα με obols να παρω το Sepazontec για να δοκιμασω το evade build και στα 22 items πετυχα 2 Ancestral, 3 uniques ( 2 Kepeleke και 1 Sepazontec που ηθελα) και τα υπολοιπα διαφορα. Δεν ξερω αν μου εκατσε εμενα καλα αλλα ηταν οτι επρεπε και ουσιαστικα τζαμπα, ενω σκεφτομου να αγορασω το item με 100m η οτι εβρισκα. Απο εκει που δεν εβγαζα Pit 33αρι ή μου επαιρνε 15 λεπτα, εβγαλα 40αρι ευκολα στα 2-2μιση λεπτα... Το Build ειναι brocken...

4 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Εγω παντως μολις δοκιμασα με obols να παρω το Sepazontec για να δοκιμασω το evade build και στα 22 items πετυχα 2 Ancestral, 3 uniques ( 2 Kepeleke και 1 Sepazontec που ηθελα) και τα υπολοιπα διαφορα. Δεν ξερω αν μου εκατσε εμενα καλα αλλα ηταν οτι επρεπε και ουσιαστικα τζαμπα, ενω σκεφτομου να αγορασω το item με 100m η οτι εβρισκα. Απο εκει που δεν εβγαζα Pit 33αρι ή μου επαιρνε 15 λεπτα, εβγαλα 40αρι ευκολα στα 2-2μιση λεπτα... Το Build ειναι brocken...

Καλα , ενα στα 22 δεν το λες οτι σου εκατσε καλα :) Μιλαμε για ποσοστο περιπου 5% επιτυχιας. Και δεν μας λες αν εσκασε ancestral κιολας. Βεβαια θα μου πεις απο εκει που δεν το ειχες καθολου ... Το θεμα ειναι να εχεις ενα item και να θες καλυτερα rolls ή να σκασει ancestral.

Προσωπικα ψαχνω γαντια ancestral (legendary) και 3 uniques σε ancestral. Δεν ερχονται με τιποτα. Γαντια εχω αγορασει με τα κιβωτια ... τιποτα. Ειτε ερχονται απλα legendaries και συνηθως με χειροτερα rolls απο αυτα που εχω ή κανα ancestral που και που με ακυρα rolls. Οσο για τα uniques , απλα με τρολλαρει το συστημα. Πηγα Zir σημερα (Τ3) για το fractured winterglass , μπας και σκασει σε ancestral. Τετοια τρολια δεν εχω ξαναζησει. Να πεφτουν ancestral amulets δυο δυο και να εχω κατουρηθει απο την χαρα μου. Να τα σηκωνω και να ειναι κατι ακυρα amulets !! Επεσε το winterglass , δυο φορες , αλλα απλο και χειροτερα rolls απο ο,τι εχω ηδη...

H υποθεση items εχει βαλτωσει με λιγα λογια. Ο,τι dmg μαζεψω πλεον απο paragon points , glyphs και masterworking ...

Eνταξει εαν περιμενεις τωρα το god tier roll να σου κατσει μην παραπονιεσαι.

Ετσι πανε αυτα,δεν ειναι το μονο looter στο οποιο συμβαινει αυτο..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, optimus prime said:

Eνταξει εαν περιμενεις τωρα το god tier roll να σου κατσει μην παραπονιεσαι.

Ετσι πανε αυτα,δεν ειναι το μονο looter στο οποιο συμβαινει αυτο..

Δεν περιμενω το god tier roll ... απλα καλυτερο απο αυτο που εχω :) Ειδικα τα 3 uniques που ψαχνω σε ancestral ... απλα να ερθουν. Τα rolls θεωρητικα θα ειναι καλυτερα απο την απλη εκδοση των uniques που εχω ηδη ...

Απλα να ερχονται και ας ειναι ακυρα rolls... τουλαχιστον θα γινεται παιχνιδι ... εχεις κατι να περιμενεις. Δεν ερχεται τιποτα λεμε :) 

Επεξ/σία από mphxths

14 ώρες πριν, mphxths είπε

Καλα , ενα στα 22 δεν το λες οτι σου εκατσε καλα :) Μιλαμε για ποσοστο περιπου 5% επιτυχιας. Και δεν μας λες αν εσκασε ancestral κιολας.

Αν σκεφτεις οτι εκεινη την στιγμη το ηθελα οπωσδηποτε για να παιξω το Build αλλιως δεν παιζεται καν, και δεν φοραγα τιποτα σε Ancestral, το θεωρω μεγαλη τυχη οτι μου εκατσε χωρις καν να φαρμαρω παραπανω αλλα με οτι obols ειχα. Και οχι δεν ηταν Ancestral.

53 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Αν σκεφτεις οτι εκεινη την στιγμη το ηθελα οπωσδηποτε για να παιξω το Build αλλιως δεν παιζεται καν, και δεν φοραγα τιποτα σε Ancestral, το θεωρω μεγαλη τυχη οτι μου εκατσε χωρις καν να φαρμαρω παραπανω αλλα με οτι obols ειχα. Και οχι δεν ηταν Ancestral.

Ε ναι , οπως ειπα , απο εκει που δεν το ειχες καθολου , οπως και να επεφτε ηταν κερδος. Απο καποια στιγμη και περα , θα χρειαστει να το βρεις σε ancestral γιατι θα ειναι ο μονος τροπος για αναβαθμιση. Εκει να δουμε τι εχει να γινει :) 

25 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ε ναι , οπως ειπα , απο εκει που δεν το ειχες καθολου , οπως και να επεφτε ηταν κερδος. Απο καποια στιγμη και περα , θα χρειαστει να το βρεις σε ancestral γιατι θα ειναι ο μονος τροπος για αναβαθμιση. Εκει να δουμε τι εχει να γινει :) 

Αυτο θα ειναι οντως θεμα...ελπιζω και για κανα drop απο Bosses. Λογικα μεχρι το ΣΚ θα εχω νεοτερα. 

Ακομα ριχνει spark η λιλιθ ? Σε οποιοδηποτε torment level ? Το bug που υπηρχε και δεν το εριχνε το διορθωσαν ? Αν η απαντηση ειναι ναι σε ολες τις παραπανω ερωτησεις , δινω 10m σε οποιον την φαει για μενα :) 

• Super Moderators
1 hour ago, mphxths said:

Ακομα ριχνει spark η λιλιθ ? Σε οποιοδηποτε torment level ? Το bug που υπηρχε και δεν το εριχνε το διορθωσαν ? Αν η απαντηση ειναι ναι σε ολες τις παραπανω ερωτησεις , δινω 10m σε οποιον την φαει για μενα :) 

Bugged, θα το φτιάξουν με το σημερινό patch (2.0.3)

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...