Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εγω δυσκολευομαι μονο εγω τοσο ξαφνικα? Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω διαβασει τιποτα για το season, το Expantion κτλπ, μπηκα στο Hard εφτασα με το quest του expansion μεχρι 49-50Lvl και πανω που πηγα να κανω τα μοβ Q για τους Mercenaries και 1 Dungeon για ενα Aspect που θελω, εφαγα τοσο πολυ ξύλο που το γυρισα σε Normal για να την παλεψω. Με Spiritborn ολα αυτα και ακολουθώντας build. Προφανως δεν εχω ακομα τα aspect που θελω αλλα ποτε δεν τα ειχαμε ετσι και αλλιως στην αρχη, αλλα παντα εμπαινα Tier 2 και δεν ειχα θεμα φτανοντας ευκολα T4. Επισης κατι εχω χασει με το τι παιζει με NMD κτλπ γιατι στα 52 lvl δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτα, ουτε drop ουτε Quest. Ισως πρεπει να διαβασω τιποτα για το patch γιατι δεν με βλεπω καλα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Αλεξανδρος A.92
noFEARgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 35 level ειναι walk in the park που λεμε στο hard , τοσο πολυ δυσκολευει μετα ;
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγω αρχισα να δυναμωνω απο τα drops οταν εφτασα περιπου lvl 55. Τοτε γυρισα στο Εxpert και δεν εκανα καν tempering. Tωρα ειμαι Torment 2 εχοντας κανει σε ολα tempering αλλα με κανενα masterwork και παει καλα εως τωρα. Εχω μπει στο τριτο paragon board. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από optimus prime
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε 35 level ειναι walk in the park που λεμε στο hard , τοσο πολυ δυσκολευει μετα ; Δυσκολεύει γιατί τρώνε penalty τα resistances με κάθε tier..Θα πρέπει να ανέβεις στο paragon + να κάτσουν καλά items. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Ρε παιδια εγω δυσκολευομαι μονο τοσο ξαφνικα? Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω διαβασει τιποτα για το season, το Expantion κτλπ, μπηκα στο Hard εφτασα με το quest του expansion μεχρι 49-50Lvl και πανω που πηγα να κανω τα μοβ Q για τους Mercenaries και 1 Dungeon για ενα Aspect που θελω, εφαγα τοσο πολυ ξύλο που το γυρισα σε Normal για να την παλεψω. Με Spiritborn ολα αυτα και ακολουθώντας build. Προφανως δεν εχω ακομα τα aspect που θελω αλλα ποτε δεν τα ειχαμε ετσι και αλλιως στην αρχη, αλλα παντα εμπαινα Tier 2 και δεν ειχα θεμα φτανοντας ευκολα T4. Επισης κατι εχω χασει με το τι παιζει με NMD κτλπ γιατι στα 52 lvl δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτα, ουτε drop ουτε Quest. Ισως πρεπει να διαβασω τιποτα για το patch γιατι δεν με βλεπω καλα. Το expansion campaign το τέλειωσα στο normal, δεν αξίζει πιο πάνω. Πήγα lvl 50 στο τέλος του και μετά lvl 60 κάνοντας τα OCD για μένα Strongholds και τίποτα άλλο. 😛 Τώρα είμαι Paragon lvl222 και παίζω T4. Σίγουρα πάντως έιναι δυσκολότερο, ειδικά το Τ4 από το παλιό World Tier 4 και σίγουρα θέλει περισσότερες ώρες για να πας lvl201 που είναι το παλιό lvl100 καθώς κι παρα πολλές ώρες για να πάμε lvl100 τα glyphs. 1
mphxths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Προσωπικα , δεν το βρηκα δυσκολοτερο απο πριν , τουλαχιστον στα πρωτα επιπεδα. Εκανα το campaign στο "hard" , οπου το campaign γενικοτερα εδινε πολυ xp , και οσο ντυνομουν ανεβαινα δυσκολια. Το θεμα ειναι , οτι παιζω τωρα στο Τ1 και τα ancestral πεφτουν με το σταγονομετρο. Εχω ντυθει με τα μαξιμουμ ilvl items και χωρις καποια ancestral δεν μπορω να αλλαξω δυσκολια. Βασικα μπορω να παω Τ2 , αλλα θα καθυστερω χαρακτηριστικα. Σε αλλα νεα , καποιες αλλαγες θυμιζουν εντονα D3 Για τα realmwalkers τα ειπαμε πιστευω... πηραν ενα mob απο το D3 και το κανανε event/bounty. Τα upgrades στα glyphs , που πλεον εχουν ποσοστο ... αποτυχιας αναλογικα με το επιπεδο του pit που τρεχεις ειναι ακριβως ο,τι ειχαμε στα grifts στο D3 και τα upgrades στα gems Οι πανθηρες για mounts , μου θυμισαν κατι απο WoW Τα runes ... D2 αρωμα και θα μας πρηχτουν ασχημα απο ο,τι καταλαβαινω. Εχω τιγκαρει runes αλλα αυτο το "tam" ακομα να πεσει ... εχει να παει το trade συννεφο κλασικα ... Η αλλαγη στο masterworking ηταν καλη. Πλεον δεν τζογαρεις 3 φορες για να σου ρθει το επιθυμητο αποτελεσμα (4-8-12) αλλα μονο 2 (4-8). Το undercity που βαρας mobs για να παρεις ... χρονο , ειναι αυτο που περιεγραφα πριν κατι μερες και ειναι κατι που υπαρχει στο grim dawn. Δεν με χαλαει που το αντιγραψανε , ειναι καλη προσθηκη. Οπως καλη προσθηκη ειναι και τα tempering reset scrolls. Καταλαβανε οτι πολλα καλα items καταστραφηκανε απο το rng του tempering και με αυτη την κινηση πανε να το διορθωσουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 50 minutes ago, mphxths said: Πλεον δεν τζογαρεις 3 φορες για να σου ρθει το επιθυμητο αποτελεσμα (4-8-12) αλλα μονο 2 (4-8). Ναι, γιατί έχεις items 750, στα ancestral πάει μέχρι 12. 51 minutes ago, mphxths said: Για τα realmwalkers τα ειπαμε πιστευω... πηραν ενα mob απο το D3 και το κανανε event/bounty. Κλάιν, seasonal είναι...
mphxths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 14 minutes ago, Thresh said: Ναι, γιατί έχεις items 750, στα ancestral πάει μέχρι 12. Α , δεν εχω ασχοληθει ακομα με masterworking σε ancestral. Κοινως ... μια απο τα ιδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 minute ago, mphxths said: Α , δεν εχω ασχοληθει ακομα με masterworking σε ancestral. Κοινως ... μια απο τα ιδια Ευτυχώς στο tempering έχουμε πλέον scrolls of restoration (εύκολα από Infernal Hordes) που κάνουν μια φορά πλήρες reset τα tries ενός item. 1
mphxths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 34 minutes ago, Thresh said: Ευτυχώς στο tempering έχουμε πλέον scrolls of restoration (εύκολα από Infernal Hordes) που κάνουν μια φορά πλήρες reset τα tries ενός item. Ναι αυτο ηταν καλη προσθηκη. Εχουν καταστραφει απειρα καλα αντικειμενα απο ακυρα temperings...
simaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Ξεκινησα επιτελους το παιχνιδι.Παιζω με Βαρβαρο,ποια skills λετε οτι ειναι απαραιτητο να αναπτυξω?
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς σε λάθος season βρήκες να ξεκινήσεις βάρβαρο, αυτή η season θέλει spiritborn(το νέο class) καθώς όλα τα υπόλοιπα τα έχουν nerf-άρει στα τάρταρα(επίτηδες για να πουλήσουν expansions). Κατά τα άλλα, εδώ είσαι. https://d4builds.gg/builds/933f0849-f943-454d-8d1c-750e4b0d0252/?var=0 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead 1 1
optimus prime Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου O Νεκροθαφτης μου παντως ειναι πιο δυνατος απο την προηγουμενη σεζον.. Και Barrier δωσανε για να μην πεφτει τοσο ευκολα.. Και η νεα ultimate σκορπαει τον ψοφο..
mphxths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Εχω τρια παραπονα 1. Οταν ανοιγεις το pit window , εκει που διαλεγεις τι level pit θα παιξεις , κατω αριστερα υποτιθεται οτι αναγραφει το συνολο των "artificer's stone" που εχεις. Και λεω υποτιθεται γιατι αλλες φορες το αναγραφει , αλλες οχι. Ισως ειναι καποιο bug. 2. Τα glyphs εχουν το legendary bonus που ξεκλειδωνει στο level 45 συμφωνα με το tooltip. Το οτι ξεκλειδωνει στο level 46 το ειδανε εκει στην blizz ? Εκτος και αν μεταφραζουμε διαφορετικα το "unlocks at level 45" 3. Βλεπω 1 ancestral την ημερα και αυτο ειναι ακυρο item για το class μου. Τι φαση ? Παιζω σημερα ολη μερα στο T3 και δεν πεφτει ancestral oυτε με προσευχες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα