Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 12 minutes ago, mordred said: Αποφασίστε! Επειδή είναι broken το FG? σιγά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Ε τι να το κάνεις το frame generation στο Diablo ; Κλείνεις το RT, έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρει τίποτα σοβαρό εδώ.
optimus prime Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 39 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ε τι να το κάνεις το frame generation στο Diablo ; Κλείνεις το RT, έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρει τίποτα σοβαρό εδώ. Πως δεν προσφερει,τα Lighting effects που μπουσταρει ειναι γαματα . Και σε οποιο dungeon μπεις ειναι μπομπα...
mphxths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το οτι πηρανε ενα mob (realmwalker) απο το D3 και το αναγαγανε σε event+bounty , το λες και κοροιδια Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από mphxths
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, optimus prime είπε Πως δεν προσφερει,τα Lighting effects που μπουσταρει ειναι γαματα . Και σε οποιο dungeon μπεις ειναι μπομπα... Τανκάρουν άσχημα τα FPS γι' αυτό που προσφέρει.
ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Θα παίξετε άλλο class στο S6; Αν ναι, από ποιο class σε ποιο; Αν όχι, πείτε με ποιο θα συνεχίσετε και τι build. Έπαιζα με Chain Lightning / Lightning Spear Sorcerer και σκέφτομαι είτε να παραμείνω στο ίδιο είτε Barb ή Rogue.
mphxths Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 5 minutes ago, ByAnyMeansNecessary said: Θα παίξετε άλλο class στο S6; Αν ναι, από ποιο class σε ποιο; Αν όχι, πείτε με ποιο θα συνεχίσετε και τι build. Έπαιζα με Chain Lightning / Lightning Spear Sorcerer και σκέφτομαι είτε να παραμείνω στο ίδιο είτε Barb ή Rogue. Εγω θα επιμεινω σε light spear sorc , μιας και ειναι γνωριμο "εδαφος". Το leveling ειναι λιγο μανικι με αυτο το build , αλλα τι να κανουμε ...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, ByAnyMeansNecessary είπε Θα παίξετε άλλο class στο S6; Αν ναι, από ποιο class σε ποιο; Αν όχι, πείτε με ποιο θα συνεχίσετε και τι build. Έπαιζα με Chain Lightning / Lightning Spear Sorcerer και σκέφτομαι είτε να παραμείνω στο ίδιο είτε Barb ή Rogue. Με το καινουριο...λογικα θα ειναι και σπασμενο για αρχη.
optimus prime Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 17 hours ago, Psycho_Warhead said: Τανκάρουν άσχημα τα FPS γι' αυτό που προσφέρει. Nαι σιγουρα αλλα δεν μπορεις να πεις οτι τα rt effects δεν αλλαζουν την εικονα του παιχνιδιου προς το καλυτερο.
noFEARgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Bελτιωσαν animation και effects η μου φαινεται ; Εχω να παιξω απο season 4
Archantwn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δεδομένου ότι έχω δρόμο ακόμα για mythic, αξίζει να αλλάξω το legendary helm (everling aspect) με το godslayer crown; Κλασικά με sorc spear build. Torment 2 παίζω και είμαι χαλαρά για την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα