Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
3 hours ago, ByAnyMeansNecessary said:

Θεωρώ "κλέψιμο" να ζητάνε μέσα έναν χρόνο άλλα 40 EUR βγάζοντας ένα expansion που επί της ουσίας προσπαθεί να μπαλώσει τα κακώς κείμενα του base game. Δεν ξέρω πως ήταν πριν την S5 και το Loot Reborn, διάβαζα όμως πολύ κακά σχόλια, αλλά νιώθω ότι έχουν κάνει πειραματόζωα τους Diablo fans και τώρα που "έστρωσε" το game αντί να δώσουν κάτι σε μορφή DLC με χαμηλό αντίτιμο (βλ. D3 Rise of the Necromancer) μας λένε αγοράστε το expansion σε τιμή κανονικού τίτλου.

Απλά κάποιες σκέψεις μου...

S1 μετριο-κακή, S2 ήταν ωραία, S3 καλό χάλι κι από τη S4 και μετά πάμε πολύ καλά μιας και το game βελτιώνεται συνεχώς.

Το ιδανικό θα ήταν το game να είχε τη μορφή του S5 από το launch, άντε στη χειρότερη από τη S1. :(

Με το expansion βελτιώνεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, αλλά κακά τα ψέματα δεν νομίζω ότι υπήρχε αυταπάτη ότι θα τα έβαζαν αυτά φτήνα σαν DLC (15 ευρώ). Στο D3 με τον Necro απλά έβαλαν ένα class αν δεν κάνω λάθος, δεν μπήκε νέο campaign/modes/περιοχές/κτλπ.

Από εκεί και πέρα αν δεν καίγεσαι, μπορείς να συνεχίσεις στο S6 χωρίς το expansion και να περιμένεις κάνα sale αργότερα, ειδικά αν δεν πάνε καλά οι πωλήσεις.

Για όσους παίζουν 3ψηφιο αριθμό ωρών κάθε season, προφανώς τα 40 ευρώ είναι μια χαρά τιμή, 16 μήνες μετά . Αν σκεφτείς ότι πχ δίνεις περισσότερα για άλλα games τα οποία τελειώνεις σε 20-30 ώρες. Να ξέρεις πάντως ότι η Blizz έχει ανακοινώσει 1 expansion το χρόνο.

Κατά τα άλλα, στο S6 για να φτάσουμε το lvl200 paragon που ουσιαστικά ειναι το παλιό lvl100 χρειάζεται διπλάσιες ώρες, πόσο μάλλον το 300 που θέλει ουκ ολίγο λιώσιμο. Τα glyphs θέλουν περισσότερο farmάρισμα και γενικότερα με το expansion το endgame content θα έλεγα πως είναι "διπλάσιο" από ότι στο base game. Θα το κάψουμε στο Undercity και στο Dark Citadel θα πέσει κλάμα...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, ByAnyMeansNecessary είπε

Ένα γενικό σχόλιο για το D4 (και την Blizzard) έχοντας αφιερώσει σχεδόν 100 ώρες και έχοντας σχεδόν τερματίσει το content του Season 5.

Αγόρασα το παιχνίδι στην προσφορά του summer's end μέσω Steam @ 29.99 EUR. Το είχα υπόψιν από τότε που βγήκε αλλά η τιμή εκκίνησης 59.99 EUR μου φάνηκε υπερβολική ενώ είμαι γενικότερα δυσκολόπιστος με τα παιχνίδια της Blizzard που παίζω από εποχές StarCraft: Brood War.

Θεωρώ "κλέψιμο" να ζητάνε μέσα έναν χρόνο άλλα 40 EUR βγάζοντας ένα expansion που επί της ουσίας προσπαθεί να μπαλώσει τα κακώς κείμενα του base game. Δεν ξέρω πως ήταν πριν την S5 και το Loot Reborn, διάβαζα όμως πολύ κακά σχόλια, αλλά νιώθω ότι έχουν κάνει πειραματόζωα τους Diablo fans και τώρα που "έστρωσε" το game αντί να δώσουν κάτι σε μορφή DLC με χαμηλό αντίτιμο (βλ. D3 Rise of the Necromancer) μας λένε αγοράστε το expansion σε τιμή κανονικού τίτλου.

Απλά κάποιες σκέψεις μου...

Είναι κλέψιμο τα 40€ από τη στιγμή που υπάρχει in-game store και battle pass.Εγώ θα περιμένω.Αν δεν πέσει στα 25€ max δεν το παίρνω.Μέχρι τότε συνεχίζω με Warframe.Είπαμε ωραίο παιχνίδι αλλά και η κοροϊδία έχει κάποιο όριο.

• Super Moderators
6 minutes ago, RazielKvlt said:

Είναι κλέψιμο τα 40€ από τη στιγμή που υπάρχει in-game store και battle pass.Εγώ θα περιμένω.Αν δεν πέσει στα 25€ max δεν το παίρνω.Μέχρι τότε συνεχίζω με Warframe.Είπαμε ωραίο παιχνίδι αλλά και η κοροϊδία έχει κάποιο όριο.

Το οποίο store και premium battle-pass είναι μόνο για cosmetics. 😛

Κατά τα άλλα, 37GB patch downloading.

53 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

Το 40αρι το δίνεις για νέο content και συνέχεια του campaign, το in-game store που έχει μόνο cosmetics, που κολλάει ;

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Το 40αρι το δίνεις για νέο content και συνέχεια του campaign, το in-game store που έχει μόνο cosmetics, που κολλάει ;

Κολλάει στο ότι τα έσοδα στα buy to play παιχνίδια τα έχουν από πωλήσεις του battle pass και των cosmetics κάθε νέα σεζόν.Στο guild wars 2 τα expansions κοστίζουν 25€ και τα updates είναι δωρεάν.Στο Warframe το καινούριο "expansion" 1999 θα είναι δωρεάν όπως και κάθε update μέχρι στιγμής που προσθέτει content είτε στην ιστορία είτε σε καινούργια όπλα,frames,missions.Τα 40€ για εμένα δε δικαιολογούνται για ένα expansion.Ποσο μάλλον όταν πέρασαν τόσες σεζόν μέχρι να φτάσει το παιχνίδι στο σημείο που είναι τώρα με όλες τις βελτιώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σε κάθε season παίζω τουλάχιστον 130-150 ώρες, άρα τα 40 ευρώ που θα δώσω είναι τίποτα. Σκέψου ότι μέχρι του χρόνου που θα βγει το επόμενο expansion θα έχω φτάσει 600-700+ ώρες gameplay.

Άλλοι δίνουν 70-80 ευρώ για single-player παιχνίδι των 10-12 ωρών. Οπότε μην είμαστε τελείως τζαμπατζήδες..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...