Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου On 19/09/2024 at 21:25, xtrmsnpr said: Μένει να δούμε στη πράξη. Σε κάποια φάση στο μέλλον θα το πάρω ίσως το εξπασο. What You Need to Know for Vessel of Hatred’s Launch — Diablo IV — Blizzard News New Base Game Content—Available to all players New Max Level: 60* New Difficulties System New Paragon Max Level: 300 Paragon System Changes Item Quality Rework 2 New Character Slots New Class Skills and Passives for each Class New Party Finder Feature New Seasonal Content New Season Rewards (Season Journey, Battle Pass, Reputation Board) Vessel of Hatred Expansion—Available to Vessel of Hatred Owners Nahantu Region–including Dungeons, Strongholds, Side Quests, new Legion Events, and Nahantu Monster Families** Spiritborn Class Vessel of Hatred Campaign Nahantu Region Renown Runewords Dark Citadel Mercenaries Kurast Undercity Trading for Vessel of Hatred-specific Resources Τελικά τα runewords μόνο γι' αυτούς που πήραν το Vessel. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Τελικά τα runewords μόνο γι' αυτούς που πήραν το Vessel. Όμορφα! Δε χάνω πολλά, πέρα από τα προφανή απ'ότι καταλαβαίνω. Ευχαριστώ!
dyrer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Ξεκίνησε ηδη να κατεβάζει παράλληλα, καμιά 40ρια GB για εμενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140808/diablo-iv-patch-notes
ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μετά την κόρη, σειρά έχει ο μπαμπάς! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από ByAnyMeansNecessary 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου On 30/09/2024 at 22:59, xtrmsnpr said: Όμορφα! Δε χάνω πολλά, πέρα από τα προφανή απ'ότι καταλαβαίνω. Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν είδες τα final patch notes, αλλά έπεσαν καλά nerfs από το PTR(S6) και την S5 στα υπάρχοντα classes. Οι κακές γλώσσες λένε ότι σπρώχνει κόσμο για Spiritborn, άρα πλερώ expansion. 😛 Σκέψου ότι αλλάζουν μέχρι και το crafting των mythic items. Previous: Crafting a specific Mythic Unique costs 4 Resplendent Sparks Now: A random Mythic Unique can be crafted with 2 Resplendent Sparks A specific Mythic Unique can be crafted with Resplendent Sparks plus a set of Runes unique to each item. Άρα αν δεν θέλετε random crafting κύριε, αγοράστε το expansion για να έχετε πρόσβαση στα Runes και στο specific craft. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2024 στις 12:31 ΠΜ, Thresh είπε Δεν ξέρω αν είδες τα final patch notes, αλλά έπεσαν καλά nerfs από το PTR(S6) και την S5 στα υπάρχοντα classes. Οι κακές γλώσσες λένε ότι σπρώχνει κόσμο για Spiritborn, άρα πλερώ expansion. 😛 Σκέψου ότι αλλάζουν μέχρι και το crafting των mythic items. Previous: Crafting a specific Mythic Unique costs 4 Resplendent Sparks Now: A random Mythic Unique can be crafted with 2 Resplendent Sparks A specific Mythic Unique can be crafted with Resplendent Sparks plus a set of Runes unique to each item. Άρα αν δεν θέλετε random crafting κύριε, αγοράστε το expansion για να έχετε πρόσβαση στα Runes και στο specific craft. Παλι καλα που παιζουμε λιγο T & L και θα γλιτωσουμε τα εξοδα προς το παρον (νομιζω) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Αλεξανδρος A.92 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: Παλι καλα που παιζουμε λιγο T & L και θα γλιτωσουμε τα εξοδα προς το παρον (νομιζω) Δεν είμαι για MMO πλέον, καταντάει "δουλειά" για μένα και δεν θέλω ούτε αντέχω. Δεν λέω ότι δεν ξοδεύω πολλές ώρες στο D4, αλλά τα 40 ευρώ του expansion θα είναι 100-150 ώρες επί 4-5 φορές το χρόνο. Τα βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. 4
myst77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Βλεπω οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα για να γινει gift το expansion σε αλλο battle net account. Μπορει να συμβαινει αυτο επειδη ακομα ειναι pre-order ή δεν εχει καποια σχεση; Θα εξυπηρετουσε πολυ αυτη η δυνατοτητα
mordred Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μουθυμίζει κάποιος τι ώρα ξεκινάμε σήμερα ή έχει ξεκινήσει ήδη; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από mordred
ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ένα γενικό σχόλιο για το D4 (και την Blizzard) έχοντας αφιερώσει σχεδόν 100 ώρες και έχοντας σχεδόν τερματίσει το content του Season 5. Αγόρασα το παιχνίδι στην προσφορά του summer's end μέσω Steam @ 29.99 EUR. Το είχα υπόψιν από τότε που βγήκε αλλά η τιμή εκκίνησης 59.99 EUR μου φάνηκε υπερβολική ενώ είμαι γενικότερα δυσκολόπιστος με τα παιχνίδια της Blizzard που παίζω από εποχές StarCraft: Brood War. Θεωρώ "κλέψιμο" να ζητάνε μέσα έναν χρόνο άλλα 40 EUR βγάζοντας ένα expansion που επί της ουσίας προσπαθεί να μπαλώσει τα κακώς κείμενα του base game. Δεν ξέρω πως ήταν πριν την S5 και το Loot Reborn, διάβαζα όμως πολύ κακά σχόλια, αλλά νιώθω ότι έχουν κάνει πειραματόζωα τους Diablo fans και τώρα που "έστρωσε" το game αντί να δώσουν κάτι σε μορφή DLC με χαμηλό αντίτιμο (βλ. D3 Rise of the Necromancer) μας λένε αγοράστε το expansion σε τιμή κανονικού τίτλου. Απλά κάποιες σκέψεις μου...
mphxths Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 hour ago, mordred said: Μουθυμίζει κάποιος τι ώρα ξεκινάμε σήμερα ή έχει ξεκινήσει ήδη; Αν εκανα σωστα τις πραξεις , 1-2 το βραδυ σημερα 1 hour ago, ByAnyMeansNecessary said: Απλά κάποιες σκέψεις μου... Το παιχνιδι οταν πρωτοβγηκε , ηταν κατωτερο των προσδοκιων. Αρτιο τεχνικα , αλλα μεχρι εκει. Απο τοτε εχει διανυσει αρκετο δρομο , αλλα ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι να ενσωματωνει features απο το 2 και το 3. Δεν με χαλαει ιδιαιτερα , σε δουλεια να βρισκομαστε. Το θεμα του κοστους ειναι σχετικο ... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 hours ago, mordred said: Μουθυμίζει κάποιος τι ώρα ξεκινάμε σήμερα ή έχει ξεκινήσει ήδη; 02:00 δυστυχώς κι αυτό ΑΝ δεν έχει θέματα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ίσως γλιτώσουμε την σφαγή γιατί είναι καθημερινή και περασμένη ώρα που οι περισσότεροι θα βλέπουν όνειρα γιατί δουλεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα