Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Εδώ δεν αντέχουμε "εμείς" για Paragon 300, τώρα είμαι 265, στο προηγούμενο season σταμάτησα στο 270.

Τα NMD ήταν χάλι σαν endgame στην μορφή τους, όπως ήταν το game πριν 1.5 χρόνο θα πήγαινε άκλαφτο.

Γενικότερα χρειάζεται μια ισοροπία στην δυσκολία και δεν εννοώ μόνο από πλευράς χρόνου. 

Ίσως λυθεί με μεγαλύτερα Torment levels, τώρα είμαστε Τ4, ενώ πχ το Diablo 3 πήγαινε μέχρι 16.

Tι 265 σε λιγο θα σε περασει ο mphxths που παιζει 15 λεπτα μερα παρα μερα (οπως λεει).
Σε καμια περιπτωση τα NMD δεν ηταν καλυτερα απο αυτα που εχουμε τωρα.
Αναφερθηκα σε αυτα μονο και μονο για τη δυσκολια.
Θα μπορουσαν και τωρα να βαλουν οπως λες ενα T5 με αλλο 1 stat στα items και αλλα 100 pits.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, BlurayMoviesGreece said:

Tι 265 σε λιγο θα σε περασει ο mphxths που παιζει 15 λεπτα μερα παρα μερα (οπως λεει).

Τις πρωτες μερες/βδομαδες επαιζα πολλες ωρες την ημερα. Τωρα τελευταια ψιλοβαρεθηκα. Εχω κανει απειρα boss runs , εχω τα mythics που ηθελα , και καποια που καθονται σε περιπτωση που θελω sparks. Εχω φτασει περιπου 135 pit και ισως με παιρνει και λιγο παραπανω. Tα παντα ειναι one-shot. Εχω το gear που θελω για το build μου , αν και οχι τα καλυτερα rolls. Eχω τα gems που θελω. Εχω τα witchcraft powers που θελω maxed. Τι εχει μεινει να κανω δηλ τωρα ? Aντε να 100αρισω καναδυο runes που μου εχουν απομεινει , και να μαξαρω το masterworking. Βαρετα και τα δυο. Για καλυτερα rolls σε gear δεν το συζητω καν. Εχω κανει δεκαδες pit runs και στα 10 legendaries που ριχνει , δεν ειναι κανενα ancestral. Ριχνει ΕΝA ancestral στο ενα run στα δεκα. Ετσι δεν βγαινει gear. Καταντια μεγαλη.

Ειτε πρεπει να τα σκασω να αγορασω billions και να πληρωσω billions αγοραζοντας στοχευμενα gear , ειτε καπου εδω τελματωσε το season. Kαι αν τελματωσε το season ουτε καν στα μισα ? περιπου στα μισα , για μενα τον casual , σκεψου ποσο καταστραφηκε το παιχνιδι γενικοτερα , αν το μελλον ειναι παρομοιο.

Να το ξαναπω. Δεν γινεται να κανεις το season δυσκολο γιατι τελειωνει γρηγορα. Δεν γινεται να το κανεις ΤΟΣΟ ευκολο , γιατι ουσιαστικα ολο το παιχνιδι ειναι τα seasons , ετσι οπως εχει παει η δουλεια. Αρα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Αν δεν μετατοπιστει το "βαρος" του παιχνιδιου απο τα seasons , καπου αλλου , τοτε το μελλον προβλεπεται επαναληψιμο και βαρετο.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες άσχετο... Αν είδατε το nosferatu ο ηθοποιός (Ralph Ineson) που παίζει το γιατρό, είναι o Lorath στο D4... Όταν τον άκουσα λέω "μλκ αυτός είναι δε παίζει"... Και όντως είναι. Τι φωνάρα. 

Επεξ/σία από mordred
  • Like 5
Δημοσ.
On 15/02/2025 at 03:03, mordred said:

Ρε παίδες άσχετο... Αν είδατε το nosferatu ο ηθοποιός (Ralph Ineson) που παίζει το γιατρό, είναι o Lorath στο D4... Όταν τον άκουσα λέω "μλκ αυτός είναι δε παίζει"... Και όντως είναι. Τι φωνάρα. 

Το ίδιο ακριβώς έπαθα και γω στο σινεμά όταν έβλεπα την ταινία! 

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, mphxths said:

Δηλαδη μου λετε οτι ειχατε αποτυπωσει την φωνη του lorath τοσο καιρο ? Σοβαρα τωρα ?

Τι εννοείς; Είναι πολύ χαρακτηριστική για να μην τη θυμάσαι

Δημοσ.
1 hour ago, mordred said:

Τι εννοείς; Είναι πολύ χαρακτηριστική για να μην τη θυμάσαι

Εννοω οτι τον lorath τον ειδαμε μια στην αρχη στο campaign , οι μισοι διαλογοι ηταν στο "skip" και εκτοτε το campaign το κανουμε skip. Δηλαδη τι λες ? Οτι επρεπε να μου ειχε αποτυπωθει η φωνη του ?! Δεν πινουμε καφε καθημερινα μαζι του για να μου μεινει ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω μολις ακουσα το γιατρο νομιζα οτι θα τους δωσει quest 😂🤣
Σημερα αποφασισα να δω τα Cinematics του Expansion με την ησυχια μου για να μπορω να τα κανω skip οταν αποφασισω να παιξω ξανα D4.
Σε καθε διαλογο εχει αναφορα στον Akarat μεχρι που καποια στιγμη εμφανιζεται.
Μephisto+Akarat = Paladin/Crusader
Oι Crusaders ουσιαστικα ειναι οι Paladins που δεν εγιναν corrupt απο τον Mephisto λιγο πριν τον ερχομο του Diablo.
Ολα δειχνουν οτι ειναι η καταλληλη στιγμη για να μας δωσουν το Class που ολοι περιμενουν.
Ιδανικα θα ηθελα να παρουσιασουν μια μορφη dual class.
Αναλογα με το skill tree και τα paragons o χαρακτηρας να καταληγει σε Paladin(healing,Tank) ή Crusader(AoE Tank) ετσι ωστε να ειναι ολοι ικανοποιημενοι.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
15 hours ago, mphxths said:

Εννοω οτι τον lorath τον ειδαμε μια στην αρχη στο campaign , οι μισοι διαλογοι ηταν στο "skip" και εκτοτε το campaign το κανουμε skip. Δηλαδη τι λες ? Οτι επρεπε να μου ειχε αποτυπωθει η φωνη του ?! Δεν πινουμε καφε καθημερινα μαζι του για να μου μεινει ...

Καλά το τι έκανες εσύ παίζει κάποιο ρόλο; Προσωπικά έπαιξα 2 φορές το campaign (με διαλόγους cut-scenes ακόμα και side quests) οπότε ναι τη θυμάμαι. Και γενικά έχει τόσο μπάσα και με γρέζι φωνή που είναι αρκετά χαρακτηριστική.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, mordred said:

Καλά το τι έκανες εσύ παίζει κάποιο ρόλο; Προσωπικά έπαιξα 2 φορές το campaign (με διαλόγους cut-scenes ακόμα και side quests) οπότε ναι τη θυμάμαι.

Παιζει οσο ρολο , οσο το τι εκανες εσυ ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, mphxths said:

Παιζει οσο ρολο , οσο το τι εκανες εσυ ;) 

Μόνο που δε πετάχτηκα εγώ να εκφέρω άποψη για κάτι που δε με ενδιαφέρει όπως έκανες εσύ. Πραγματικά δε μπορω να ακολουθήσω τη λογική και το πρόβλημά σου... Nα σου ζητήσουμε συγγνώμη που παίξαμε το campaign και θυμηθήκαμε τη φωνή του lorath?

Επεξ/σία από mordred
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, mordred said:

Μόνο που δε πετάχτηκα εγώ να εκφέρω άποψη για κάτι που δε με ενδιαφέρει όπως έκανες εσύ. Πραγματικά δε μπορω να ακολουθήσω τη λογική και το πρόβλημά σου... Nα σου ζητήσουμε συγγνώμη που παίξαμε το campaign και θυμηθήκαμε τη φωνή του lorath?

Που ξερεις αν με ενδιεφερε το θεμα ή οχι ? Που εξεφρασα οτι εχω προβλημα ? Απλα μου φανηκε περιεργο που καποιοι θυμουνταν την φωνη του lorath. Δεν ειπα οτι δεν επρεπε να την θυμουνται , ουτε τους ζητησα τα ρεστα ?

Η πλακα ειναι (και το εκανες γαργαρα) , οτι την στιγμη που λες οτι δεν παιζει ρολο το τι εκανα εγω , την ιδια στιγμη μας λες το τι εκανες εσυ ! Δηλαδη το τι εκανες εσυ παιζει ρολο. Εισαι κατι ανωτερο ξερωγω απο εμας ! Εκτος και αν δεν καταλαβες την αυτοαναιρεση σου , τοτε πασο ;) 

2 hours ago, BLiTzER said:

Εγώ έχω αποτυπωμένη ακόμα τη φωνή του Cain που άκουσα το 1997.

Ναι ρε φιλε , γιατι ο cain ηταν μια σταθερα στο παιχνιδι. Ο lorath ηταν κομπαρσακι :)

Επεξ/σία από mphxths
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mphxths είπε

Που ξερεις αν με ενδιεφερε το θεμα ή οχι ? Που εξεφρασα οτι εχω προβλημα ? Απλα μου φανηκε περιεργο που καποιοι θυμουνταν την φωνη του lorath. Δεν ειπα οτι δεν επρεπε να την θυμουνται , ουτε τους ζητησα τα ρεστα ?

22 ώρες πριν, mphxths είπε

Δηλαδη μου λετε οτι ειχατε αποτυπωσει την φωνη του lorath τοσο καιρο ? Σοβαρα τωρα ?

Άλλο το "μου φάνηκε περίεργο" και άλλο το "σοβαρά τώρα;" που πάει σε πιο κοροϊδευτικό.

Όσο για το αν θυμούνται φωνές μερικοί, ναι, η φωνή του Lorath χτυπάει στο αυτί από την πρώτη φορά που τον ακούς. Αλλά οκ, άλλοι ξεχωρίζουν actors/voice actors και άλλοι δεν ασχολούνται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...