xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Diablo 4's next expansion won't arrive until 2026
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2025 στις 1:12 ΠΜ, mphxths είπε Εντωμεταξυ το νεο short-term event , ειναι ενα ... bounty event ! Δηλαδη , η ελλειψη φαντασιας και δημιουργικοτητας εκει στην blizz ειναι παραπανω απο εμφανης !! Και η πλακα ειναι οτι δινουν σαν το ultimate reward ... spark. Α και μετα ενα mount. Το mount δηλαδη ειναι πιο σημαντικο απο το spark. Δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα. Δωσε σαν ultimate reward στο event , bac x 10 , να σου πω εγω τι πανηγυρι εχει να γινει !! Που το πιο φτηνο bac παιζει στα 800m ξερωγω... spark θα βγαλεις , bac και ειδικα 6αδα που χρειαζεται για να φτιαξεις κανα mythic .. πολυ δυσκολα !! Πραγματικα εισαι ο ορισμος του "βαριεμαι να παιξω αλλα τα θελω ολα ετοιμα" Αν το bac εχει 800m με ποια λογικη να σου δωσει x10 free ; Δηλαδη αυτοι που τα πουλανε ειναι μακακες, να παει ο κοπος τους χαμενος, να μαμηθει η οικονομια γιατι ο mphxths τα θελει ετοιμα σε 1 ωριτσα να ξεμπερδευει. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Πραγματικα εισαι ο ορισμος του "βαριεμαι να παιξω αλλα τα θελω ολα ετοιμα" Αν το bac εχει 800m με ποια λογικη να σου δωσει x10 free ; Δηλαδη αυτοι που τα πουλανε ειναι μακακες, να παει ο κοπος τους χαμενος, να μαμηθει η οικονομια γιατι ο mphxths τα θελει ετοιμα σε 1 ωριτσα να ξεμπερδευει. Aπαντησες 20 χρονια μετα , οπου το bac πλεον κοστιζει 200m Το παιχνιδι εχει ξεφτιλιστει. Απο την μια αυτο εμενα ως casual παιχτη με συμφερει γιατι μπορω να δω ολο το endgame. Απο την αλλη ομως , ξεφτιλιζεται ως παιχνιδι. Δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα απο το D3 οπου ντυνοσουν μεσα σε 2 μερες. Μην μου αρχισεις τωρα τα κλασικα , αλλιως δουλευουν τα runes εκει , αλλο το itemization εδω. Τα ακουω βερεσε. Ειναι D3 με μανδυα D4. Δεν βρισκω κανενα λογο υπαρξης του D4. Ναι οκ ειδαμε νεα γραφικα , ειδαμε καναδυο νεα features αλλα μεχρι εκει. Τα 9 στα 10 features ειναι φερμενα απο D2 και D3 και οι όποιες διαφοροποιησεις στην υλοποιηση τους δεν αλλαζουν την ουσια. Μονο τα set items μενουν ακομα και θα ειναι νταλε κουαλε το D2/D3. Οσο για το Season 7 , τα ειπα νομιζω. Μια απο τα ιδια , οπου κλασικα καποια classes ειναι γελοιωδως buffed , οπως στο πρηγουμενο season που ηταν ο spiritborn. Εφτιαξα sorc , απο ενα σημειο και περα βρηκε ταβανι. Εφτιαξα spiritborn , τα ιδια. Εφτιαξα necro , και το παιχνιδι εγινε one-button game. Eχω 3 στα 5 100αρια runes , φουλ masterworking σε 2-3 items μονο και μπαινω pit 135 και παταω απλα ενα κουμπι ... blood wave. Το health δεν κουνιεται ποτε , μηδεν κινδυνος να πεθανω. Τα 5bil gold κοστιζουν περιπου 2,5 ευρω. Αμα μου την βαρεσει θα παω να αγορασω κανα καλυτερο gear ετσι για να δω τι pit θα φτασω. Moνο ενα D1 remastering θα σωσει την κατασταση. Οτιδηποτε αλλο ειναι επαναληψη. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από mphxths
BLiTzER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Με το D4 παθαίνω το εξής σε κάθε σεζόν: ξεκινάω με ενθουσιασμό να κατακτήσω το σύμπαν, να πάρω επιτέλους το paragon 300 achi, ντύνω τον χαρακτήρα μου σε σημείο να κάνει oneshot τα πάντα, και μετά βαριέμαι και δεν παίζω άλλο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό συμβαίνει περίπου στο paragon 200-220. Είμαι κάπου στο 240τόσο αυτή τη φορά. Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να φαρμάρω το ίδιο content χιλιάδες φορές απλά για να λεβελάρω. 1
mphxths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, BLiTzER said: Με το D4 παθαίνω το εξής σε κάθε σεζόν: ξεκινάω με ενθουσιασμό να κατακτήσω το σύμπαν, να πάρω επιτέλους το paragon 300 achi, ντύνω τον χαρακτήρα μου σε σημείο να κάνει oneshot τα πάντα, και μετά βαριέμαι και δεν παίζω άλλο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό συμβαίνει περίπου στο paragon 200-220. Είμαι κάπου στο 240τόσο αυτή τη φορά. Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να φαρμάρω το ίδιο content χιλιάδες φορές απλά για να λεβελάρω. Ε περιπου στο paragon 200-220 , εχεις και το σωστο gear συνηθως οποτε ολα ειναι σε farm status. Και πεφτει το ενδιαφερον κατακορυφα. Αν παιζεις αυτο το season κανα necro ή barb , το ενδιαφερον πεφτει πολυ νωριτερα Aγοραζεις και gold με το οποιο αγοραζεις ο,τι σου λειπει , και οτι ψηγματα ενδιαφεροντος ειχαν μεινει ... πανε και αυτα. Εντωμεταξυ μπηκα στον eternal να σενιαρω κατι chars εκει και βλεπω οτι δινει "booster" η blizz. Δηλαδη πας εναν char , συμφερει να ειναι καινουργιος lvl1 ξερωγω , και στον παει 50 και στον ντυνει με uniques αναλογως το build που θα διαλεξεις στον npc ... Το τελευταιο καρφι στο φερετρο ηταν αυτο Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από mphxths
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Με το D4 παθαίνω το εξής σε κάθε σεζόν: ξεκινάω με ενθουσιασμό να κατακτήσω το σύμπαν, να πάρω επιτέλους το paragon 300 achi, ντύνω τον χαρακτήρα μου σε σημείο να κάνει oneshot τα πάντα, και μετά βαριέμαι και δεν παίζω άλλο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό συμβαίνει περίπου στο paragon 200-220. Είμαι κάπου στο 240τόσο αυτή τη φορά. Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να φαρμάρω το ίδιο content χιλιάδες φορές απλά για να λεβελάρω. Γι αυτο φωναζαμε καποιοι για το υπερβολικο xp boost και τα nerfs. Στις αρχες ηθελες 10 μερες καψιμο για να πας max level και τα 100αρια Dungeons ηταν για λιγους. Ειχε με καποιο τροπο μια προοδο μεχρι να φτασεις να κανεις 1shot τα παντα. Πλεον αυτα γινονται σε μερικες ωρες και το end game το καθαριζεις σε 3-4 μερες. 1 ώρα πριν, mphxths είπε Aπαντησες 20 χρονια μετα , οπου το bac πλεον κοστιζει 200m Το παιχνιδι εχει ξεφτιλιστει. Απο την μια αυτο εμενα ως casual παιχτη με συμφερει γιατι μπορω να δω ολο το endgame. Απο την αλλη ομως , ξεφτιλιζεται ως παιχνιδι. Δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα απο το D3 οπου ντυνοσουν μεσα σε 2 μερες. Μην μου αρχισεις τωρα τα κλασικα , αλλιως δουλευουν τα runes εκει , αλλο το itemization εδω. Τα ακουω βερεσε. Ειναι D3 με μανδυα D4. Δεν βρισκω κανενα λογο υπαρξης του D4. Ναι οκ ειδαμε νεα γραφικα , ειδαμε καναδυο νεα features αλλα μεχρι εκει. Τα 9 στα 10 features ειναι φερμενα απο D2 και D3 και οι όποιες διαφοροποιησεις στην υλοποιηση τους δεν αλλαζουν την ουσια. Μονο τα set items μενουν ακομα και θα ειναι νταλε κουαλε το D2/D3. Οσο για το Season 7 , τα ειπα νομιζω. Μια απο τα ιδια , οπου κλασικα καποια classes ειναι γελοιωδως buffed , οπως στο πρηγουμενο season που ηταν ο spiritborn. Εφτιαξα sorc , απο ενα σημειο και περα βρηκε ταβανι. Εφτιαξα spiritborn , τα ιδια. Εφτιαξα necro , και το παιχνιδι εγινε one-button game. Eχω 3 στα 5 100αρια runes , φουλ masterworking σε 2-3 items μονο και μπαινω pit 135 και παταω απλα ενα κουμπι ... blood wave. Το health δεν κουνιεται ποτε , μηδεν κινδυνος να πεθανω. Τα 5bil gold κοστιζουν περιπου 2,5 ευρω. Αμα μου την βαρεσει θα παω να αγορασω κανα καλυτερο gear ετσι για να δω τι pit θα φτασω. Moνο ενα D1 remastering θα σωσει την κατασταση. Οτιδηποτε αλλο ειναι επαναληψη. Απο τη μια τα θες ολα ευκολα και γρηγορα γιατι δεν εχεις χρονο απο την αλλη κραζεις που ντυνεσαι σε 2 μερες. Τελικα αποφασισε να τα κανεις ολα ευκολα και γρηγορα ή καταστρεφεται το παιχνιδι; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece
BLiTzER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mphxths είπε Ε περιπου στο paragon 200-220 , εχεις και το σωστο gear συνηθως οποτε ολα ειναι σε farm status. Και πεφτει το ενδιαφερον κατακορυφα. Αν παιζεις αυτο το season κανα necro ή barb , το ενδιαφερον πεφτει πολυ νωριτερα Aγοραζεις και gold με το οποιο αγοραζεις ο,τι σου λειπει , και οτι ψηγματα ενδιαφεροντος ειχαν μεινει ... πανε και αυτα. Παίζω quake/hota barb (κλασικά). Πλέον κάνω oneshot τα πάντα απλά σπαμάροντας αριστερό κλικ (no cd leap). Παίζω hardcore, όμως, οπότε μια αγωνία υπάρχει πάντα.
mphxths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Απο τη μια τα θες ολα ευκολα και γρηγορα γιατι δεν εχεις χρονο απο την αλλη κραζεις που ντυνεσαι σε 2 μερες. Τελικα αποφασισε να τα κανεις ολα ευκολα και γρηγορα ή καταστρεφεται το παιχνιδι; Αυτο το κραξιμο το εριξα στο D3. Γιατι απο εκει που ημασταν (στο D2) που οσο ναναι ενα χρονικο διαστημα το τρως για να ντυθεις , πηγαμε στο D3 , που μαξαριζες level μεσα σε μια μερα και ντυνοσουν σε αλλη μια. Και μετα αρχισαν τα seasons που οπως εχω ξαναπει ειναι πεπερασμενης χρονικης διαρκειας. Αρα οοοολα πρεπει να γινουν γρηγορα για να τα δεις ολα. Αλλιως ποιος ο λογος να κανεις το leveling και το gearing χρονοβορο και ο "πελατης" να μην προλαβει να δει το endgame ? Ελεγα τοτε , εποχες D3 , οτι δεν βρισκω λογο γενικοτερα να υπαρχουν seasons. Να level-ιαζεις ξανα και ξανα απο την αρχη , να εχεις seasonal items/powers/skills , που δεν μεταφερονται (συνηθως) στον "eternal" και στο επομενο season ξανα απο την αρχη και καταληγει ο eternal νεκροταφειο για τους characters. Ερχεται λοιπον το D4 και κανει τα ιδια ακριβως. Η φιλοσοφια και η ουσια του ειναι ακριβως ιδια με του D3. Nαι μεν η φιλοσοφια του ντυνομαι γρηγορα και βλεπω τα παντα σε μια βδομαδα με συμφερει απο την μια ως casual , αλλα οπως ειπα και δεν το καταλαβες , καταστρεφει το παιχνιδι. Ξεκινησε αυτο στο D3 και συνεχιζεται στο D4. Εγω αν ημουν blizz , θα εκανα το παιχνιδι σαν το D2R. Δεν μπορεις να το σωσεις με καλυτερο τροπο. Α και ... D1 remastering 2 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Γι αυτο φωναζαμε καποιοι για το υπερβολικο xp boost και τα nerfs. Στις αρχες ηθελες 10 μερες καψιμο για να πας max level και τα 100αρια Dungeons ηταν για λιγους. Ειχε με καποιο τροπο μια προοδο μεχρι να φτασεις να κανεις 1shot τα παντα. Πλεον αυτα γινονται σε μερικες ωρες και το end game το καθαριζεις σε 3-4 μερες. Τι προοδο ειχε.. το 10 μερες δεν το λες προοδο !! Σε χαλασε που οι 10 μερες γινανε 3-4 ? Σοβαρα τωρα ? Αυτο ειναι το προβλημα μας ? Που η πλεμπα θα παιξει 100αρια dungeons και δεν θα ειναι μονοπωλιο σας ? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από mphxths
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, mphxths είπε Αυτο το κραξιμο το εριξα στο D3. Γιατι απο εκει που ημασταν (στο D2) που οσο ναναι ενα χρονικο διαστημα το τρως για να ντυθεις , πηγαμε στο D3 , που μαξαριζες level μεσα σε μια μερα και ντυνοσουν σε αλλη μια. Και μετα αρχισαν τα seasons που οπως εχω ξαναπει ειναι πεπερασμενης χρονικης διαρκειας. Αρα οοοολα πρεπει να γινουν γρηγορα για να τα δεις ολα. Αλλιως ποιος ο λογος να κανεις το leveling και το gearing χρονοβορο και ο "πελατης" να μην προλαβει να δει το endgame ? Ελεγα τοτε , εποχες D3 , οτι δεν βρισκω λογο γενικοτερα να υπαρχουν seasons. Να level-ιαζεις ξανα και ξανα απο την αρχη , να εχεις seasonal items/powers/skills , που δεν μεταφερονται (συνηθως) στον "eternal" και στο επομενο season ξανα απο την αρχη και καταληγει ο eternal νεκροταφειο για τους characters. Ερχεται λοιπον το D4 και κανει τα ιδια ακριβως. Η φιλοσοφια και η ουσια του ειναι ακριβως ιδια με του D3. Nαι μεν η φιλοσοφια του ντυνομαι γρηγορα και βλεπω τα παντα σε μια βδομαδα με συμφερει απο την μια ως casual , αλλα οπως ειπα και δεν το καταλαβες , καταστρεφει το παιχνιδι. Ξεκινησε αυτο στο D3 και συνεχιζεται στο D4. Εγω αν ημουν blizz , θα εκανα το παιχνιδι σαν το D2R. Δεν μπορεις να το σωσεις με καλυτερο τροπο. Α και ... D1 remastering Τι προοδο ειχε.. το 10 μερες δεν το λες προοδο !! Σε χαλασε που οι 10 μερες γινανε 3-4 ? Σοβαρα τωρα ? Αυτο ειναι το προβλημα μας ? Που η πλεμπα θα παιξει 100αρια dungeons και δεν θα ειναι μονοπωλιο σας ? 10 μερες ηταν για εμενα που επαιζα 12ωρα για καποιον που παιζει 2-3 ωρες ηταν μηνας οποτε ναι εβλεπε προοδο απο μερα σε μερα. Αυτο το μηνα ευχαριστιοταν το game και καθε μερα επαιρνε levels, εβρισκε gear, αλλαζε δυσκολιες κτλ κτλ Αντι λοιπον να δωσουν 500 διαφορετικα xp boost και πιο ευκολο loot θα μπορουσαν να κανουν το season 4 μηνες αντι για 3. Το 1ο μηνα θα επαιζε ο competitive και τους 3/4 μηνες ο casual. Tωρα ο competitive παιζε 1 βδομαδα και ο casual 1 μηνα γιατι πηγε 50 ,ψιλοντυθηκε, εκανε και λιγο end game και βαρεθηκε.
mphxths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Αντι λοιπον να δωσουν 500 διαφορετικα xp boost και πιο ευκολο loot θα μπορουσαν να κανουν το season 4 μηνες αντι για 3. Σου εχω καλυτερη προταση. Καταργεις τα seasons. Κρατα τα PTR servers για δοκιμες νεων features/content , τα οποια οταν βλεπεις οτι δεν σπανε ισορροπιες κλπ , τα ριχνεις στον eternal. Mειωνεις τα drop rates στον eternal , βαζεις 2-3 σουπερ ντουπερ items με 0.00000001% drop rate , βαζεις και ενα ladder , βαζεις και set items , τα διανθιζεις ολα αυτα με runes/tempering/masterworking και τα σχετικα και κρατας το ενδιαφερον του κοσμου ανετοτατα. Kαι το ονομαζεις D2-R-R Γιατι ουσιαστικα αυτο γινεται στα seasons. Testing grounds ειναι και πολλες φορες χωρις καν νεα features. Απλα βαζουν ενα theme , 2-3 powers/bounties/events/skills/whatever και τελος. Το μονο κερδος που εχει η blizz απο τα seasons ειναι οτι αναζωπυρωνει καθε μερικους μηνες το ενδιαφερον του κοσμου για να δειχνει νουμερα στους shareholders και να ακουμπανε περισσοτερο χρημα. Και επειδη πρεπει να δωσει xp/items/classes boosts λογω της πεπερασμενης χρονικης διαρκειας του season , το ενδιαφερον αυτο μετα τον εναν μηνα βαρια , εξαφανιζεται. Γιατι μην κοροιδευομαστε , το diablo ως genre δεν εχει ενδιαφερον πια. Aν θελει να κρατησει τα seasons , ας μην buff-αρει μεχρι αηδιας classes. Στο προηγουμενο αν δεν επαιζες spiritborn , σερνοσουν. Το ιδιο σε αυτο αν δεν παιξεις necro/barb. Σε αναγκαζει σε συγκεκριμενα classes/builds. Που ειναι η χαρα και το ενδιαφερον σε αυτο ? Πουθενα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, mphxths said: Στο προηγουμενο αν δεν επαιζες spiritborn.Το ιδιο σε αυτο αν δεν παιξεις necro/barb. Necro, Barb και Druid. Λογικό για τον Spiritborn last season, promote του expansion, τώρα είναι ο χειρότερος. 😛 3 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Στις αρχες ηθελες 10 μερες καψιμο για να πας max level και τα 100αρια Dungeons ηταν για λιγους. Και τώρα "max level" (δλδ paragon 300) θες εύκολα μήνα αν δεν καίγεσαι κάθε μέρα σε ανελέητο συγκεκριμένο exp farming. 100αρια NMD πλέον δεν υπάρχουν, το endgame καλώς ή κακώς είναι το Pit150 το οποίο πρέπει να πάει 200, αν είναι να βγάζουν κάποιοι speedfarm το 150. 4 hours ago, BLiTzER said: Με το D4 παθαίνω το εξής σε κάθε σεζόν: ξεκινάω με ενθουσιασμό να κατακτήσω το σύμπαν, να πάρω επιτέλους το paragon 300 achi, ντύνω τον χαρακτήρα μου σε σημείο να κάνει oneshot τα πάντα, και μετά βαριέμαι και δεν παίζω άλλο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό συμβαίνει περίπου στο paragon 200-220. Είμαι κάπου στο 240τόσο αυτή τη φορά. Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να φαρμάρω το ίδιο content χιλιάδες φορές απλά για να λεβελάρω. Αυτή τη season με σκοτώνει ότι δεν μου κάθεται ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ancestral με 2GA σε Max Life και INT. Τέτοιο κουβά δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Μου έγινε πηγάδι κι έκατσαν 4GA στα Unique Pants του Necro για το Blood Wave κι όλα τα άλλα items 1GA αυστηρά. Κάθονται με αχρηστα affixes ή πχ 2H Axe/Sword αντί για 2H Mace.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Thresh είπε Και τώρα "max level" (δλδ paragon 300) θες εύκολα μήνα αν δεν καίγεσαι κάθε μέρα σε ανελέητο συγκεκριμένο exp farming. 100αρια NMD πλέον δεν υπάρχουν, το endgame καλώς ή κακώς είναι το Pit150 το οποίο πρέπει να πάει 200, αν είναι να βγάζουν κάποιοι speedfarm το 150. Nαι αλλα ο casual που ειναι και η πλειοψηφια του κοσμου, το παραταει ανετα στα μισα των Paragon γιατι ειναι max level και εχει και 5 items ψιλοκαλα. Το να τον παρατησει στο 40level δεν ηταν ευκολο, ολοι ηθελαν να 50ρισουν. Aρα τωρα τον παραταει στη βδομαδα ακομα και ο casual ενω πριν επαιζε το μηνα του χαλαρα. Αντιστοιχα και στα NMD ή τωρα στα Pit δεν τον ενδιαφερει να παει max, παιζει λιγο βαριεται το παραταει. Αυτο το part ειναι κυριως για τον competitive. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, Thresh said: Λογικό για τον Spiritborn last season, promote του expansion, τώρα είναι ο χειρότερος. 😛 Ναι οκ , ηθελαν να τον σπρωξουν. Εδω τωρα τι φαση ? Ξεκιναω sorc , μου σκαει το unique focus που ηθελα για το build με 4GA. Λεω εδω ειμαστε , θα τα λιωσω ολα σε αυτο το season Εφτασα σε σημειο να φαρμαρω tor4 και διψηφιο αριθμο million dmg δεν ειδα ποτε. Λεω γαμησε το , θα παω spiritborn , σιγουρο bet απο το τελευταιο season Αμ δε , μια απο τα ιδια. Λεω νταξ , ας ριξω τα μουτρα μου και ας παω necro. Με το καλημερα εριχνα billion dmg ... wtf ?!? που λεμε στο χωριο μου. Εντωμεταξυ , το γεγονος οτι εγω ο casual , εφτιαξα και εντυσα 3 chars δειχνει το ποσο ευκολο κανανε αυτο το season ... 11 minutes ago, Thresh said: Και τώρα "max level" (δλδ paragon 300) θες εύκολα μήνα αν δεν καίγεσαι κάθε μέρα σε ανελέητο συγκεκριμένο exp farming. Aν φουλαρεις pots και τρεξεις pits 120++ με φουλ παρτυ , δεν ξερω αν θες μηνα , αλλα 300αριζεις για πλακα. Εγω που παιζω κυριως σολο , αν σπαμαρω 120-130αρια pits , παιρνω ευκολα 2-3 levels την μερα. Kαι ειμαι 250 paragon αυτη την στιγμη. 12 minutes ago, Thresh said: Αυτή τη season με σκοτώνει ότι δεν μου κάθεται ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ancestral με 2GA σε Max Life και INT. Τέτοιο κουβά δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Μου έγινε πηγάδι κι έκατσαν 4GA στα Unique Pants του Necro για το Blood Wave κι όλα τα άλλα items 1GA αυστηρά. Κάθονται με αχρηστα affixes ή πχ 2H Axe/Sword αντί για 2H Mace. 2.5 ευρω τα 5billions και μετα πηγαινε για ψωνια. Αν θες δηλ να πας στα bis items ετσι για το βιτσιο. Εκτος και αν εχεις τον χρονο να λιωνεις για το υπολοιπο season για να σου κατσουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Nαι αλλα ο casual που ειναι και η πλειοψηφια του κοσμου, το παραταει ανετα στα μισα των Paragon γιατι ειναι max level και εχει και 5 items ψιλοκαλα. Το να τον παρατησει στο 40level δεν ηταν ευκολο, ολοι ηθελαν να 50ρισουν. Aρα τωρα τον παραταει στη βδομαδα ακομα και ο casual ενω πριν επαιζε το μηνα του χαλαρα. Αντιστοιχα και στα NMD ή τωρα στα Pit δεν τον ενδιαφερει να παει max, παιζει λιγο βαριεται το παραταει. Αυτο το part ειναι κυριως για τον competitive. Εδώ δεν αντέχουμε "εμείς" για Paragon 300, τώρα είμαι 265, στο προηγούμενο season σταμάτησα στο 270. Τα NMD ήταν χάλι σαν endgame στην μορφή τους, όπως ήταν το game πριν 1.5 χρόνο θα πήγαινε άκλαφτο. Γενικότερα χρειάζεται μια ισοροπία στην δυσκολία και δεν εννοώ μόνο από πλευράς χρόνου. Ίσως λυθεί με μεγαλύτερα Torment levels, τώρα είμαστε Τ4, ενώ πχ το Diablo 3 πήγαινε μέχρι 16. 8 minutes ago, mphxths said: Ναι οκ , ηθελαν να τον σπρωξουν. Εδω τωρα τι φαση ? Ξεκιναω sorc , μου σκαει το unique focus που ηθελα για το build με 4GA. Λεω εδω ειμαστε , θα τα λιωσω ολα σε αυτο το season Εφτασα σε σημειο να φαρμαρω tor4 και διψηφιο αριθμο million dmg δεν ειδα ποτε. Λεω γαμησε το , θα παω spiritborn , σιγουρο bet απο το τελευταιο season Αμ δε , μια απο τα ιδια. Λεω νταξ , ας ριξω τα μουτρα μου και ας παω necro. Με το καλημερα εριχνα billion dmg ... wtf ?!? που λεμε στο χωριο μου. Εντωμεταξυ , το γεγονος οτι εγω ο casual , εφτιαξα και εντυσα 3 chars δειχνει το ποσο ευκολο κανανε αυτο το season ... Εσύ φταις που δεν κοιτάς Tier List. Ναι ok αν απο τη μία επιλέγεις τον "meta char" θα τελειώνεις πιο γρήγορα, από την άλλη δεν θα τρως χρόνο με χαρακτήρας που βαράνε τοίχο από νωρίς. Δυστυχώς πρέπει το κάθε class να έχει 1-2 builds που βγάζουν Pit150. Ναι απο τη μία με το rotation στα classes δεν βαριέται ο κόσμος να παίζει συνέχεια το ίδιο class και build, από την άλλη αν δεν δίνουν την δυνατότητα σε όλους, θα χάνουν αυτούς που παίζουν αποκλειστικά ένα class... 8 minutes ago, mphxths said: Aν φουλαρεις pots και τρεξεις pits 120++ με φουλ παρτυ , δεν ξερω αν θες μηνα , αλλα 300αριζεις για πλακα. Εγω που παιζω κυριως σολο , αν σπαμαρω 120-130αρια pits , παιρνω ευκολα 2-3 levels την μερα. Kαι ειμαι 250 paragon αυτη την στιγμη. To ξερω, 130αρια κάνω και βάζω 140+ με τον χαρακτήρα γενικότερα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου σαν exp farm μέρος. 8 minutes ago, mphxths said: 2.5 ευρω τα 5billions και μετα πηγαινε για ψωνια. Αν θες δηλ να πας στα bis items ετσι για το βιτσιο. Εκτος και αν εχεις τον χρονο να λιωνεις για το υπολοιπο season για να σου κατσουν. Πρώτον δεν θέλω, δεύτερον δεν είναι τόσο φτηνά τα 2GA items, έχει βαρέσει καλά το inflation...
mphxths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Thresh said: Εσύ φταις που δεν κοιτάς Tier List. Ναι ok αν απο τη μία επιλέγεις τον "meta char" θα τελειώνεις πιο γρήγορα, από την άλλη δεν θα τρως χρόνο με χαρακτήρας που βαράνε τοίχο από νωρίς. Ηξερα οτι η sorc ειναι tier B ξερωγω , αλλα λεω ενταξει , αυτη ξερω αυτη θα παιξω. Μην παω σε necro/barb και μαθαινω classes που δεν εχω πολυπαιξει και χασω χρονο. Δεν θα επρεπε να υπαρχουν "meta char". Θα επρεπε ολοι να πηγαινουν μεχρι το ιδιο σημειο , με τον εναν ή τον αλλον τροπο. Tελοσπαντων , necro οπως ειπα one-button play ... καπου το χεσαμε τελειως. Δεν γινεται να μπαινω pits και απλα να παταω ενα κουμπι και να πεθαινουν ολα. Ουτε μυρωδια ισορροπιας... 15 minutes ago, Thresh said: To ξερω, 130αρια κάνω και βάζω 140+ με τον χαρακτήρα γενικότερα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου σαν exp farm μέρος. Oτιδηποτε αλλο ειναι tor4 level. Μονο στα μεγαλα pits μπορεις να παρεις παραπανω xp , δυστυχως. Ειναι βαρετο βασικα. 16 minutes ago, Thresh said: Πρώτον δεν θέλω, δεύτερον δεν είναι τόσο φτηνά τα 2GA items, έχει βαρέσει καλά το inflation... Ε δεν ειπα να παρεις μονο 5 billions Ταξη μεγεθους εδωσα. Κοιτα , το εχω πει , η παραοικονομια χαλαει καπως το παιχνιδι. Αλλα στο season τι να κανεις ? Οκ , αν παιζαμε στον eternal , που δεν τελειωνει ποτε χρονικα το παιχνιδι , θα σου λεγα κατσε φαρμαρε για τα επομενα 20 χρονια. Αλλα εδω μιλαμε για το season , που θες να δεις ποσο ψηλα θα φτασει ο char... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα