BLiTzER Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Αν δεν έχεις υλικά για να κάνεις imprint, μάλλον βιάζεσαι και δεν παίζεις το παιχνίδι. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όχι, το αντίθετο είναι το θέμα μου. Όταν πάω να βάλω αυτό το adpect σε κάποιο αντικείμενο, θέλει ορισμένα υλικά. Ένα από αυτά, στη δική μου περίπτωση, είναι κομμάτι από unique/epic κλπ με πάνω από 300 (ή 400?) αξία (όχι κόστος) που πρέπει βρω είτε σπάζοντας, είτε από whispers tree (ποτέ), είτε να πέσει από boss, είτε από barter. Ok, τώρα μου έσκασε και δεύτερο, ίσως μέχρι Δευτέρα βράδυ να βρεθεί και το τρίτο, ίσα για να μου φύγει η κάψα. Θα το πιάσω πάλι το D σε κανένα 6μηνο ίσως. Κανε 2-3 Helltides και θα εχεις το υλικο,αν ειναι αυτο που φανταζομαι. 1
Πέτρος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Αν δεν έχεις υλικά για να κάνεις imprint, μάλλον βιάζεσαι και δεν παίζεις το παιχνίδι. Προφανώς, προφανέστατα. Lvl 43 σχεδόν και δεν έχω τελειώσει το 1ο act. Μπαίνω σχεδόν σε ότι εμφανίζεται/φυτρώνει μπροστά μου. Το πώς βγαίνω, άλλη ιστορία.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Προφανώς, προφανέστατα. Lvl 43 σχεδόν και δεν έχω τελειώσει το 1ο act. Μπαίνω σχεδόν σε ότι εμφανίζεται/φυτρώνει μπροστά μου. Το πώς βγαίνω, άλλη ιστορία. Tρεξε μονο το campaign και κανε ignore οτιδηποτε αλλο. Μετα το campaign καθαρισε ολα τα Strongholds, τα act maps θα τα κανεις μετα. Mην χαλας materials και μην ασχολεισαι με perfect gear πριν το 50. Ενα random μεγαλυτερο lev item ειναι πολυ ανωτερο απο "perfect" μικρο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από BlurayMoviesGreece 1
spi79 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Το base weapon dmg να κοιτάς,min-high.Αν έχεις materials να κάνεις imprint σε skills που χρησιμοποιείς,χώσου,θα ανεβάσεις dps.Το ίδιο ισχύει για armor.Ότι σου δίνει armor παραπάνω και σε skills που έχεις,πάρε το!Το level σου για act1 είναι τούμπανο.Για φαρμάρισμα,σου είπαν τα παιδιά.Επίσης αν θυμάμαι καλά βρες όλα τα liliths shrine.Παίρνεις αρκετά bonus από αυτά.Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει όλα αυτά ,από τότε που το έπαιξα😁 1
Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ok, τώρα μου έσκασε και δεύτερο, ίσως μέχρι Δευτέρα βράδυ να βρεθεί και το τρίτο, ίσα για να μου φύγει η κάψα. Θα το πιάσω πάλι το D σε κανένα 6μηνο ίσως. Μου έσκασε, το έκανα το imprint και άξιζε με τα χίλια. Έχω βρει έναν σχετικά καλό συνδυασμό που με προστατεύει, πλέον βγάζω και τα εκάστοτε "bossάκια" σε dungeons κλπ χωρίς θέμα, με λίγη μόνο προσοχή. Αν κάνω salvage το imprinted, θα πάρω πίσω τα κρισιμα υλικά ή κάθε φορά χάνονται και ψάχνω για καινούρια? Τέλος το act1...το αντιλαμβάνομαι το appeal του παιχνιδιού σε αυτή τη μορφή, αλλά θέλει χρόνο πολύ για κάψιμο, που δεν υπάρχει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θα πέσει καψελα τώρα την Τρίτη, HoTA + Quake barb και one shot όλα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από Psycho_Warhead
mphxths Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ρε παιδια , ολο sorc φτιαχνω στο D4 και βλεπω οτι σε αυτο το season την εχουν χαμηλα. Τοσο χαλια ? Παλι θα σερνεται οπως στο προηγουμενο season ?
BLiTzER Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τώρα έβαλα να κατεβαίνει το update και κλασικά σέρνεται. Λέω να παίξω αποκλειστικά hc αυτή τη σεζόν. Μου έχουν μείνει κάποια achis που μπήκαν με το expansion. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από BLiTzER
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 butcher σε 2 ωρες ειναι καποιου ειδους ρεκορ? Και εχω μπει σε 5 dungeon ξερω εγω, σε οτι με παει το Season quest...Το καλο ειναι οτι τον εχω 3-0 Πρωτη φορα ξεκιναω με Barb για να δουμε τι εκαναν με αυτο το παλικαρι μετα απο 1μιση χρονο...Προς το παρον καλα παει παντως, καμια σχεση με προηγουμενα seasons.
mphxths Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 μμ Μου τυχε στο kurast σημερα αυτο εδω. Δηλαδη καπου συγκεντρωθειτε εκει περα στην blizz 2
BLiTzER Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ (επεξεργασμένο) Καλά, εδώ έχουν απενεργοποιήσει το Hex of Whispers και σε αφήνουν να το αγοράζεις κανονικά, σπαταλώντας πολύτιμα rots αλλά χωρίς να το παίρνεις ποτέ. Gg. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:09 μμ από BLiTzER
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ On 24/01/2025 at 21:08, BLiTzER said: Καλά, εδώ έχουν απενεργοποιήσει το Hex of Whispers και σε αφήνουν να το αγοράζεις κανονικά, σπαταλώντας πολύτιμα rots αλλά χωρίς να το παίρνεις ποτέ. Gg. Το απανέφεραν πριν μερικές μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα