Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Πέτρος said:

Έχουν κάνει ακόμα πιο φλώρο το Βάρβαρο?

Δεν θέλω να πιάσω έτοιμο στήσιμο, να αντιγράψω, αλλά τί πράγμα είναι αυτό?

Οκ, hard έβαλα με τη μία, αλλά και πάλι, wth?

Συμβουλή, απλά τέλειωσε το base campaign και το expansion campaign και περίμενε την season 7 για να παίξεις κανονικά στις 21/1.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

Συμβουλή, απλά τέλειωσε το base campaign και το expansion campaign και περίμενε την season 7 για να παίξεις κανονικά στις 21/1.

Μα campaign μόνο παίζω. Απλά μπήκα σε ένα μπουντρούμι (lvl13 εγώ) και απλά δεν έφτασα καν στο τέλος, έφυγα με την ουρά στα σκέλια στα 3/4.

Πόσο φαρμάρισμα θέλει?

Μέχρι τις 20 ότι παίξω, τελειώνει ο μήνας του gp.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκινήσεις στο hard.

A, αυτό είναι κάλος μου.

Νομίζω δεν έχω πιάσει παιγνίδι στο normal εδώ και 20+ χρόνια.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Έχουν κάνει ακόμα πιο φλώρο το Βάρβαρο?

Δεν θέλω να πιάσω έτοιμο στήσιμο, να αντιγράψω, αλλά τί πράγμα είναι αυτό?

Οκ, hard έβαλα με τη μία, αλλά και πάλι, wth?

Mπραβο ρε Πετρο!
Επιτελους και καποιος που θελει να παιξει old school.
Aυτη η νορμα που θα αντιγραψει καποιος το κοπο του αλλου για να νιωσει κονιορδος ποτε δεν τη καταλαβα.
Και μετα σου λενε βαρεθηκα δεν εχω τιποτα να κανω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Aυτη η νορμα που θα αντιγραψει καποιος το κοπο του αλλου

Καλα , δεν χακαραμε το πισι του "αλλου" και του κλεψαμε το επτασφραγιστο build. Για αυτον τον λογο το μοιραζουν ονλαιν. Για να το χρησιμοποιησουν και αλλοι. Καποιοι ειναι και streamers αν οχι ολοι και βγαζουν λεφτα απο την πελατεια. Κάνεις λες και υποκλεψαμε πνευματικη περιουσια καποιου :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mphxths είπε

Καλα , δεν χακαραμε το πισι του "αλλου" και του κλεψαμε το επτασφραγιστο build. Για αυτον τον λογο το μοιραζουν ονλαιν. Για να το χρησιμοποιησουν και αλλοι. Καποιοι ειναι και streamers αν οχι ολοι και βγαζουν λεφτα απο την πελατεια. Κάνεις λες και υποκλεψαμε πνευματικη περιουσια καποιου :)

Δεν μιλησα για κλοπη αλλα για αντιγραφη.
Παλια ολοι επαιζαν με την αξια τους,εχει και αυτο τη δικη του χαρα ,τη δικη του ικανοποιηση.
Τωρα ολοι παιζουν κονσερβα και τη βλεπουν και κιολας.
Οταν αντιγραφεις το build του αλλου και βλεπεις πως παιζει στα Bosses για να κανεις το ιδιο, αυτοματως εχεις χασει ενα πολυ μεγαλο μερος του παιχνιδιου.
Τωρα το Progress εχει καταντησει να μετριεται μονο σε ωρες και καθε ωρα ειναι ιδια για ολους.
Καποτε αυτο που καταφερνες σε 20 ωρες ο αλλος μπορει να εκανε 1 μηνα.

Δημοσ.
2 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Δεν μιλησα για κλοπη αλλα για αντιγραφη.

Kαι ξαναλεω , για αυτο το μοιραζει ο καθενας που φτιαχνει build. Για να αντιγραφτει το build απο τον λαο. Δεν τα αντιγραφουμε για να το παιξουμε κονιορδοι , αλλα γιατι ειμαστε σε μια ηλικια που δεν καθομαστε 24 ωρες το 24ωρο να αναλυουμε τα skills και να δουμε ποσο dmg κανει το ταδε skill , με τι κανει synergy και δεν ξερωγω τι . Ειδικα οταν το season τελειωνει σε συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο. Αν ημουν streamer και εβγαζα λεφτα απο αυτο , προφανως θα το εκανα , οπως το κανουν και αυτοι.

Καταργηστε τα seasons , και τοτε θα κατσω να στησω custom build με την ησυχια μου :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mphxths είπε

Kαι ξαναλεω , για αυτο το μοιραζει ο καθενας που φτιαχνει build. Για να αντιγραφτει το build απο τον λαο. Δεν τα αντιγραφουμε για να το παιξουμε κονιορδοι , αλλα γιατι ειμαστε σε μια ηλικια που δεν καθομαστε 24 ωρες το 24ωρο να αναλυουμε τα skills και να δουμε ποσο dmg κανει το ταδε skill , με τι κανει synergy και δεν ξερωγω τι . Ειδικα οταν το season τελειωνει σε συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο. Αν ημουν streamer και εβγαζα λεφτα απο αυτο , προφανως θα το εκανα , οπως το κανουν και αυτοι.

Καταργηστε τα seasons , και τοτε θα κατσω να στησω custom build με την ησυχια μου :) 

To oτι σου δειχνει ο καθε streamer πως παιζει δεν σημαινει οτι πρεπει να τον αντιγραψεις.
Αυτος το δειχνει για να σου αποδειξει την αξια του ως παικτης.
Το ιδιο ισχυει και για πολλους που δεν ειναι streamers ουτε παιζουν 24/7.
Ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου που δεν θες να καταλαβεις η κανεις που δεν καταλαβαινεις.
ΕΙναι κατι σαν την αξιοπρεπεια, δεν καταδεχονται ολοι να πεσουν στο επιπεδο να αντιγραψουν, θελουν να πετυχουν οτι πετυχουν μονοι τους.
Θελουν να μαθουν το game και να βρουν τη δικη τους τακτικη ακομα και αν δεν ειναι η καλυτερη δυνατη και σιγα σιγα να την βελτιωσουν.
Μου θυμιζεις κατι φιλους μου απο παλια που κατεβαζαν τα save των αλλων ή επαιζαν με cheats, bots κτλ.
Πηγαιναμε για καφε και σου λεγανε " ποιος εγω ρε, το εχω τερματισει".

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
5 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

To oτι σου δειχνει ο καθε streamer πως παιζει δεν σημαινει οτι πρεπει να τον αντιγραψεις.
Αυτος το δειχνει για να σου αποδειξει την αξια του ως παικτης.
Το ιδιο ισχυει και για πολλους που δεν ειναι streamers ουτε παιζουν 24/7.
Ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου που δεν θες να καταλαβεις η κανεις που δεν καταλαβαινεις.
ΕΙναι κατι σαν την αξιοπρεπεια, δεν καταδεχονται ολοι να πεσουν στο επιπεδο να αντιγραψουν, θελουν να πετυχουν οτι πετυχουν μονοι τους.
Θελουν να μαθουν το game και να βρουν τη δικη τους τακτικη ακομα και αν δεν ειναι η καλυτερη δυνατη και σιγα σιγα να την βελτιωσουν.
Μου θυμιζεις κατι φιλους μου απο παλια που κατεβαζαν τα save των αλλων ή επαιζαν με cheats, bots κτλ.
Πηγαιναμε για καφε και σου λεγανε " ποιος εγω ρε, το εχω τερματισει".

Εγώ κατάλαβα ότι σου λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος για εμβάθυνση στο παιχνίδι. Αντιγράφεις ενα build κ παίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...