Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 9/11/2024 στις 7:16 ΜΜ, mphxths είπε

Θα κανω μια μαντεψια , που ισως ειναι τραβηγμενη :) Ισως γιατι ... δεν ειμαστε ρομποτς ? Δεν παιζουμε ολοι την ιδια ωρα , την ιδια μερα , με τον ιδιο ρυθμο και δεν εχουμε ολοι την αναγκη να παιξουμε το ιδιο πραγμα. Εγω μπορει να θελω να φαρμαρω pits , ο αλλος hordes ο αλλος nightmare dungeons κλπ. Εγω μπορει να θελω να τρεξω 10 pits και μετα να κανω τον εμπορα runes :) Υποτιθεται λοιπον , καποιος μοναχικος καβαλαρης , θα μπορει να καταφυγει στο "find party" feature , ωστε να μπορει να βρει party αναλογως τις αναγκες του , μιας και ειναι κατηγοριοποιημενα και καθε party εχει και περιγραφη. Αμ δε ομως. Οσες φορες και αν προσπαθησα να κανω "join party" , η απαντηση ηταν "the party is locked and you cannot join". Οσες φορες και σε οσα parties και αν δοκιμασα. Απορω τι γινεται. Bug ? Feature ? Απλα οσοι φτιαχνουν parties τα φτιαχνουν για την παρεα τους και μονο ? Δουλεια δεν εγινε , αρα για μενα , ειτε υπαρχει το feature ειτε οχι , το ιδιο και το αυτο. Αποτυχια. 

Δεν εχει να κανει με το αν εισαι ρομποτ η με το αν παιζεις 24/7.
Αν θες να παιξεις με αλλους παρεα για το Χ λογο ,γραφεις στο guild chat και στο Discord και αν καποιος παιζει εκεινη την ωρα και θελει να κανει το ιδιο θα απαντησει.
Aν δεν τα χρησιμοποιεις και ειναι προβλημα , τοτε εισαι μερος του προβληματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Δεν εχει να κανει με το αν εισαι ρομποτ

Και ομως εχει να κανει :) Εγω βαριεμαι ευκολα. Μπορει να τρεξω 10 pit runs και να βαρεθω. Ή εκει που βγαινω απο το pit καποιος στο /trade να ψαχνει καποιο rune που εχω και να θελω να πουλησω. Ή στο ενδιαμεσο να παιξει καποιο realmwalker ή world boss. 

Δεν ειμαι απο αυτους που θα τρεξει 20-30 pit runs συνεχομενα , χωρις ανασα , χωρις καθυστερησεις παρα μονο για αδειασμα inventory και χωρις να θεωρει οτι και λιγο κωλοβαρεμα σε καποια πολη δεν ειναι αποδεκτη κατασταση ;) Για αυτο το "find party" ειναι καλη φαση. Βρισκω ενα party , αν βαρεθω σηκωνομαι και φευγω. Δεν δεσμευσα κανεναν. Σκεψου να γραψω στο discord/guild chat , παιδια παμε pit runs , να μπουν ολοι στο mood για pit runs και στο 10λεπτο να βαρεθω ή να θελω να κανω κατι αλλο.

Προσωπικα , παιζω με τον δικο μου ρυθμο και για αυτο κυριως σολαρω. Αλλα το παιχνιδι "τιμωρει" τους σολο καβαλαρηδες και αυτο ειναι μαλακία.

16 λεπτά πριν, mphxths είπε

Και ομως εχει να κανει :) Εγω βαριεμαι ευκολα. Μπορει να τρεξω 10 pit runs και να βαρεθω. Ή εκει που βγαινω απο το pit καποιος στο /trade να ψαχνει καποιο rune που εχω και να θελω να πουλησω. Ή στο ενδιαμεσο να παιξει καποιο realmwalker ή world boss. 

Δεν ειμαι απο αυτους που θα τρεξει 20-30 pit runs συνεχομενα , χωρις ανασα , χωρις καθυστερησεις παρα μονο για αδειασμα inventory και χωρις να θεωρει οτι και λιγο κωλοβαρεμα σε καποια πολη δεν ειναι αποδεκτη κατασταση ;) Για αυτο το "find party" ειναι καλη φαση. Βρισκω ενα party , αν βαρεθω σηκωνομαι και φευγω. Δεν δεσμευσα κανεναν. Σκεψου να γραψω στο discord/guild chat , παιδια παμε pit runs , να μπουν ολοι στο mood για pit runs και στο 10λεπτο να βαρεθω ή να θελω να κανω κατι αλλο.

Προσωπικα , παιζω με τον δικο μου ρυθμο και για αυτο κυριως σολαρω. Αλλα το παιχνιδι "τιμωρει" τους σολο καβαλαρηδες και αυτο ειναι μαλακία.

Mαλλον δεν εχεις παιξει party με Discord για αυτο σου φαινεται ετσι.
Κανενας δεν θα σε αναγκασει να κανεις 40 Pit στη σειρα...
Θα συνενοηθειτε μαζι για το τι θελετε να κανετε και ποσο θελετε να το κανετε.
Μπορει να πας για 3 runs και οι αλλοι να συνεχισουν,μπορει να πεις οτι πας να πουλησεις ενα rune κανενας δεν θα σου παρει το κεφαλι, μπορεις να πεις οτι ηρθαν τα σουβλακια και θα συνεχισεις σε 1 ωρα...
Αν ομως δεν το κανεις δεν μπορεις να πεις οτι ολοι παιζουν solo και δεν βοηθανε, δεν ψαχνουν παρεα, δεν εχουν διαθεση να παιξουν με αλλους.

12 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Mαλλον δεν εχεις παιξει party με Discord για αυτο σου φαινεται ετσι.
Κανενας δεν θα σε αναγκασει να κανεις 40 Pit στη σειρα...
Θα συνενοηθειτε μαζι για το τι θελετε να κανετε και ποσο θελετε να το κανετε.

Aν μιλαμε για αγνωστους στο discord , ε ας παω στο "find party" in-game. Το ιδιο και το αυτο , και χωρις το χασομερι της συννενοησης. Δεν ασχολουμαι αλλωστε ιδιαιτερα με το discord. 

12 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

δεν μπορεις να πεις οτι ολοι παιζουν solo και δεν βοηθανε, δεν ψαχνουν παρεα, δεν εχουν διαθεση να παιξουν με αλλους.

Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο. Η ολη κουβεντα ξεκινησε απο την διαπιστωση μου οτι το "find party" του παιχνιδιου , αν ισχυει αυτο που γραφουν , οτι δηλ μπορεις να κανεις join μονο οταν δεν ειναι το γκρουπ μεσα στο pit run , για παραδειγμα αν μιλαμε για pit parties , ειναι λιγο μαλακία. Ειναι τυχη δηλ , ποτε θα πετυχεις ενα party μεταξυ runs ωστε να δουλεψει το "join". Ας εμφανιζει στην λιστα μονο τα parties που ειναι διαθεσιμα για join. Αλλιως ειναι αχρηστο να τα "βλεπω" στην λιστα.

Επισης ειπα οτι το παιχνιδι "τιμωρει" τους σολο παιχτες. Προφανως το κανει για να αναγκαζει τους παιχτες να φερνουν φιλους ή να παιζουν με αλλα ατομα , ωστε να τραβαει πελατεια ... υποθετω. Ας φτιαξουν "single mode" , οπως ειχαμε στο D2 , δεν ειναι ωραιο να μας καταδικαζει ετσι :) Να παλευω να 300αρισω και ο αλλος επειδη εχει 100 ατομα στην friend list να μαξαρει στον μισο χρονο. Θα μου πεις δεν ειναι ανταγωνιστικο το παιχνιδι , δεν παιρνει ο αλλος τα δικα σου paragon levels , αλλα και παλι ... δεν ειναι ωραιο. Οπως και το dark citadel που σε αναγκαζει να πας με party ...

Επεξ/σία από mphxths

Ποτε δε γουσταρα αυτο που γινεται τωρα με ολα τα κολοπαιχνιδα / esport / δευτερες δουλειες να σου επιβαλουν discord και ετσι και γιουβετσι μπαινεις να παιξεις λιγο οποτε μπορεις οχι να χτυπησεις καρτα και να κανεις 6 ωρο + . Προχτες εκανα 9 γμημενες ωρες γιατι ηταν το party και παμε λιγο παραπανω καηκαν τα νευρα μου και ημουν οχι απλα κουρασμενος . Την επομενη μερα ημουνα ρακος δε μπορουσα να κουνησω .. Δεν ειμαι και 20ρης πια να παιζω ολη νυχτα μεχρι την επομενη που και παλι ηταν μεγαλη βλακεια για την υγεια δεν εισαι μηχανη και ΑΙ bot να τρεχεις συνεχεια θα σε χτυπησει το burnout .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

On 07/11/2024 at 22:49, sleepy_head said:

Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα (όπως και πολλοί άλλοι) και έχω nvidia. Άλλαξα drivers για τη κάρτα γραφικών σε 561.09 και από τότε όλα μια χαρά, δεν κρασάρει καθόλου.

Έχεις δίκιο, τους πέρασα και δεν κρασαρε καθόλου 2μερες τώρα. Ευχαριστώ για την πληροφορία. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ποτε δε γουσταρα αυτο που γινεται τωρα με ολα τα κολοπαιχνιδα / esport / δευτερες δουλειες να σου επιβαλουν discord και ετσι και γιουβετσι μπαινεις να παιξεις λιγο οποτε μπορεις οχι να χτυπησεις καρτα και να κανεις 6 ωρο + . Προχτες εκανα 9 γμημενες ωρες γιατι ηταν το party και παμε λιγο παραπανω καηκαν τα νευρα μου και ημουν οχι απλα κουρασμενος . Την επομενη μερα ημουνα ρακος δε μπορουσα να κουνησω .. Δεν ειμαι και 20ρης πια να παιζω ολη νυχτα μεχρι την επομενη που και παλι ηταν μεγαλη βλακεια για την υγεια δεν εισαι μηχανη και ΑΙ bot να τρεχεις συνεχεια θα σε χτυπησει το burnout .

Oχι ρε συ καμια σχεση με hardcore gaming και prime times που βλεπεις στα MMO.
Στο D4 ο λογος που υπαρχει το guild και το Discord ειναι για να υπαρχει παρεα και να μπορει καποιος να ζητησει βοηθεια σε καποιο boss.
Στη αρχη του Season υπαρχει και το party bonus xp.
Στα Uber Bosses βαζαμε 1 material ο καθε ενας και καναμε 4 runs, solo ηθελες 4 material για 4 runs, αρα με 10 materials αντι να κανεις 10 runs εκανες 40...

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Το 1ο δεν ξερω αν εχει νοημα. Αν σου βαλει δηλ pit level 500 και με το bis gear στο καλυτεροτερο build του καλυτεροτερου class μπορει να καθαρισει εως pit level 200 για παραδειγμα... ποιο το νοημα λοιπον ? Θελει και δουλεια με τα items παραλληλα με αυτο που ζηταει. Δηλαδη συνδυασμος του 1 και του 2 που γραφει.

Το auction house ειναι ακυρο τελειως. Και η δικαιολογια ακομα πιο ακυρη. Πως να γινεις scammed ? Βαζεις το αντικειμενο σου , βαζει ο αλλος το αντιτιμο , πατανε και οι δυο "lock trade". Οτιδηποτε αλλαξει , ξε-lockarei το trade... δεν γινεται καποιος να σε κοροιδεψει με καποιον τροπο. Δεν ξερω δηλ , αν καποιος τα καταφερε να γινει scammed :) 

Σε ολα τα αλλα συμφωνω , και ειδικα στο τελευταιο , που ειναι overdue που λενε και στο χωριο μου ...

Δεν δουλεύει έτσι το trade..Παίζει πολύ dupe σ' αυτό το season ειδικά και πολλοί scammers. Το pit πρέπει να πάει 200(που είναι άπιαστο ακόμα και για τον τωρινό Spiritborn) και όπου φτάνει ο καθένας.

19 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Δεν δουλεύει έτσι το trade..Παίζει πολύ dupe σ' αυτό το season ειδικά και πολλοί scammers.

Τι να σου πω , εγω ετσι το δουλευω :) Εχω πουλησει και αγορασει καμποσες φορες. Οσο για το dupe , τι να σου πω ... αν μπορεις να κανεις dupe κανα mythic ας με ενημερωσει καποιος :) 

2 ώρες πριν, mphxths είπε

Τι να σου πω , εγω ετσι το δουλευω :) Εχω πουλησει και αγορασει καμποσες φορες. Οσο για το dupe , τι να σου πω ... αν μπορεις να κανεις dupe κανα mythic ας με ενημερωσει καποιος :) 

Πας αγοράζεις το αντικείμενο που θες και μετά από λίγο εξαφανίζεται ενώ ο άλλος έχει ακόμα το gold που του έδωσες. Αυτό συνήθως γίνεται σε runes και σε perfect items.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...