ata1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Παιδιά έχει εδώ και 1-2 μήνες έχω έρθει σε απελπιστική κατάσταση. Είτε με πετάει έξω, είτε η σύνδεση απλώς νεκρώνει χωρίς κάποια ειδοποίηση ενω συνήθως όταν συνδέομαι μετά έχω απελπιστικά μικρή ταχύτητα. Δοκιμέςμε Panafonet ) Έχω δοκιμάσει με ένα εξωτερικό σειριακό Crypto Access 56K σε Mandrake 9,2-Redhat 9-Win xp και πάντα τα ίδια συμπτώματα.Στα Linux για ένα διάστημα δοκίμασα και με otenet. Βάζω σήμερα στα xp το παλιό μου winmodem ένα Connexant PCI και με πετάει συνεχώς. Βοήθεια παιδιά θα τα σπάσω όλα. Αν υποψιαστώ ότι φταίει ο ΠΟΤΕ ελάτε να με βγάλετε από τη φυλακή, ούτε με 56Κ δεν μπορούμε να μπουμε πλέον. Ευχαριστώ και συγγνώμη για την έκταση του θέματος
knightmare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Basika sta xp eixa panafonet kai dokimasa 2 modem ena crupto best ext. kai ena trust v92. kai afouy fortwne kakhn kakws h panafonet,meta apo kana 2 lepta stamatage na fortwnei,auto htan analoga bebaia.Meta apo ligo kairo peira mia forthnet kai ta 2 modem mou kanan ta idia lew apokleietai na ftaiei h siundesh bgazw apo thn kouta ena creative blaster modem pou eixa,tou bazw kai tous default drivers kai douleuei loukoumi twra poia.
ata1983 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Πριν λίγο άλλαξα το καλώδιο που χρησιμοποιούσα και φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα. Ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.