Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Αγορασα καινουργιο ενα Ford Fiesta φετος τον Φεβρουαριο, απο την πρωτη στιγμη ενω το βρισκει στο Ford Pass, δειχνει το παρακατω μηνυμα:

360035893_6428769433902783_1150819261723237101_n.jpg.07185e1cad8ce3e236eaf1718940a83e.jpg

Στην αντιπροσωπεια τους φαινοταν περιεργο για καινουργιο αμαξι, πηγαινοντας το ξανα σημερα για αλλαγη λαδιων μου ειπαν οτι ειναι πολυ περιεργο αμαξι του 2023 να δειχνει κατι τετοιο. Ξανα δοκιμασα σημερα να το προσθεσω, παλι το ιδιο μου βγαζει, ενω και στην καρτελα "Σέρβις" στο ιστορικο δεν δειχνει τιποτα απολυτως, ενω μου ειπαν στην αντιπροσωπεια σημερα οτι κανουν ο,τι ενεργειες πρεπει εκεινη την στιγμη ωστε να μπορω να το δω στο Ford Pass και να προγραμματιζω απο εκει ο,τι χρειαζεται (και καπως ετσι ξεκινησε η κουβεντα μας σημερα).

Οποτε ερχομαι στο ερωτημα μου, εχει ερθει αντιμετωπος καποιος αλλος με κατι τετοιο; Καμια ιδεα;

Επεξ/σία από pavlos1908
Δημοσ.

Καλημέρα,

Συμπεριλαμβάνονταν στον εξοπλισμό αυτή η δυνατότητα (βασικά μόντεμ 4G);

Έχω fiesta st line του '22 και αυτή η δυνατότητα ήταν στα έξτρα, οπότε και σε εμένα το ford pass γράφει το ίδιο.

Δημοσ.

Σου βγαζει το ιδιο και στο ford pass pro ?
Αυτο που ξερω ειναι οτι τα ζωα εχουν καταργησει τα security alerts (πχ ποτε ανοιγουν οι πορτες και ποιες) απο τον Ιουλιο.

Για δες και μεσα απο το site.
Δες πως μου το εμφανιζει στο site
image.png.c8b79979606edd204f17970f84321a39.png

Δημοσ.
Στις 1/8/2023 στις 7:30 ΠΜ, elapse είπε

Καλημέρα,

Συμπεριλαμβάνονταν στον εξοπλισμό αυτή η δυνατότητα (βασικά μόντεμ 4G);

Έχω fiesta st line του '22 και αυτή η δυνατότητα ήταν στα έξτρα, οπότε και σε εμένα το ford pass γράφει το ίδιο.

Δεν θυμαμαι για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου ειπαν ποτε κατι σχετικα με αυτο βεβαια...

Στις 1/8/2023 στις 7:40 ΠΜ, GoMaR είπε

Σου βγαζει το ιδιο και στο ford pass pro ?
Αυτο που ξερω ειναι οτι τα ζωα εχουν καταργησει τα security alerts (πχ ποτε ανοιγουν οι πορτες και ποιες) απο τον Ιουλιο.

Για δες και μεσα απο το site.
Δες πως μου το εμφανιζει στο site
image.png.c8b79979606edd204f17970f84321a39.png

Οχι, εμενα λειπουν ολες αυτες οι πληροφοριες απο το site. Οποτε, φαινεται οτι οντως επρεπε να το ειχα βαλει στα εξτρα (αν το ηξερα...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...