Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω αγοράσει το " TP-LINK Archer T3U v1 Ασύρματος USB Αντάπτορας Δικτύου 1300Mbps " όταν ο μικρός πάει να παίξει Fortnite του κάνει συνεχώς κολλήματα,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει. Έχω windows 11 pro το συνδέω σε θύρα usb3 και στις πληροφορίες μου γράφει ότι έχει συνδεθεί με 866 mbps. Και μου γράφει ότι αν συνδέσω το στικ σε usb3 θα είναι γρηγορότερο, είναι πάνω σε usb3 αλλά συνεχίζει να το γράφει.Τι μπορεί να φταίει? Είναι θέμα του στικ? Υπάρχει κάποια λύση?Υπάρχει κάτι καλύτερο? Την βλακεία 17 ευρώ την πλήρωσα. Σημείωση: Ο υπολογιστής βρίσκεται στα 10 μέτρα από το ρούτερ και έχει εξαιρετικό σήμα και είναι συνδεδεμένο σε 5g.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Ser_nikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Τσεκαρε την USB θύρα αν πέρα από τα 4 μπροστινά pin εχει και μια πίσω σειρά. Το ίδιο μήνυμα βγάζει και μένα ότι μπορεί να λειτουργήσει ταχύτητα σε usb3 το Asus AC-53 (επίσης 866mbit 5ghz) αλλά από την στιγμή που δεν έχει τα πίσω pin δουλεύει σε USB 2 και ότι και να λέει θα τερματίσει κάπου στα 400mbit. Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι: έβαλαν USB 3 controller αλλά τσιγκουνευτηκαν να βάλουν την υποδοχή και τα traces στην πλακέτα;

Επεξ/σία από CsIns
Δημοσ.

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω για ποια πιν μιλάς,σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία?

Ευχαριστώ πολύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως για 10 μέτρα, είναι καλύτερα να ρίξεις καλώδιο, να μην τρώει και την -όποια- ακτινοβολία ο μικρός;

Αν και καλή λύση το tplink, σε παλαιότερο usb-ethernet που είχα, σε άκυρες φάσεις έκανε στιγμιαία επανασύνδεση και πεταγόντουσαν όλα offline.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...