Dennis077 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 "Κατεβάζει" τον Ant1 και το Μακεδονία tv από την πλατφόρμα της η Nova σύμφωνα με το σάιτ typologies. Η Nova έστειλε μήνυμα στους συνδρομητές της ότι από αύριο και οι δύο σταθμοί δεν θα είναι διαθέσιμοι.!!
Titos301 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι το makedonia tv εχει πανελλαδικη εμβελεια
djcat Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Titos301 είπε αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι το makedonia tv εχει πανελλαδικη εμβελεια γιατί έχει «καλό» ιδιοκτήτη.
michael92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι το makedonia tv εχει πανελλαδικη εμβελεια Γιατί εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στον ANT1 και παίζει επαναλήψεις προγραμμάτων του ANT1. Δε θα είχε νόημα να περιορίσει τη διαφημιστική πίτα στο 1/5 της Ελλάδας.
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Titos301 είπε αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι το makedonia tv εχει πανελλαδικη εμβελεια το καλυτερο καναλι. back to back law and order το χαραμα. μακραν οτι καλυτερο στην ελληνικη τηλεόραση. 1
Titos301 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, michael92 είπε Γιατί εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στον ANT1 και παίζει επαναλήψεις προγραμμάτων του ANT1. Δε θα είχε νόημα να περιορίσει τη διαφημιστική πίτα στο 1/5 της Ελλάδας. Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε το καλυτερο καναλι. back to back law and order το χαραμα. μακραν οτι καλυτερο στην ελληνικη τηλεόραση. δεν αντιλεγω, απο τη στιγμη ομως που με το διαγωνισμο προκηρυχθηκαν 6 αδειες για 6 συχνοτητες πως υπαρχει και 7η
sdikr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 41 minutes ago, Titos301 said: δεν αντιλεγω, απο τη στιγμη ομως που με το διαγωνισμο προκηρυχθηκαν 6 αδειες για 6 συχνοτητες πως υπαρχει και 7η Μάλλον έχει να κάνει με το οτι δεν το θεωρούν για ειδήσεις
bstefos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Το ερώτημα μου στο εν λόγω θέμα, είναι εάν μπορεί κανείς να προβεί σε διακοπή συμβολαίου της eon tv μιας και 3 κανάλια τηλεοπτικά δεν θα έχουν πλέον την δυνατότητα που είχε πριν (catch up 7 ημερών). Και μάλιστα όταν έκανε συμβόλαιο σε χώρο όχι δικό του που δεν μπορούσε καν να βάλει κεραία τηλεόρασης και σε χώρο μάλιστα που δεν πιάνει εσωτερική κεραία λήψης.......τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα