Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fail δύο στα δύο! Μια από τον Κωτσόβολο και μια από το Cosmos Sport! Και στις δυο περιπτώσεις κι ενώ αγόρασα online με τα προϊόντα να εμφανίζονται ως άμεσα διαθέσιμα, μετά από σχεδόν ένα μήνα μου ακύρωσαν τις αγορές λόγω έλλειψης στοκ!

Ατελείωτη αναμονή στο άχρηστο Live Chat του Κωτσόβολου, ατελείωτα τηλεφωνήματα και διαβεβαιώσεις πως θα παραλάβω την επόμενη κι από τους δυο, και τελικά μετά από σχεδόν ένα μήνα κοροϊδίας ακύρωση αγοράς κι από τους δυο.

Αξιοσημείωτο πως τα προϊόντα που είχα αγοράσει ακόμη φαίνονται διαθέσιμα τόσο στα Skroutz και BestPrice, όσο και στα online καταστήματά τους!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spectaculator είπε

Fail δύο στα δύο! Μια από τον Κωτσόβολο και μια από το Cosmos Sport! Και στις δυο περιπτώσεις κι ενώ αγόρασα online με τα προϊόντα να εμφανίζονται ως άμεσα διαθέσιμα, μετά από σχεδόν ένα μήνα μου ακύρωσαν τις αγορές λόγω έλλειψης στοκ!

Ατελείωτη αναμονή στο άχρηστο Live Chat του Κωτσόβολου, ατελείωτα τηλεφωνήματα και διαβεβαιώσεις πως θα παραλάβω την επόμενη κι από τους δυο, και τελικά μετά από σχεδόν ένα μήνα κοροϊδίας ακύρωση αγοράς κι από τους δυο.

Αξιοσημείωτο πως τα προϊόντα που είχα αγοράσει ακόμη φαίνονται διαθέσιμα τόσο στα Skroutz και BestPrice, όσο και στα online καταστήματά τους!

Είναι ο Κωτσοβολος στο σκρουτζ και στο μπεστ; 

Ομολογώ ότι δεν τον έχω πετύχει....

Δημοσ.
3 minutes ago, andreas1gr said:

Είναι ο Κωτσοβολος στο σκρουτζ και στο μπεστ; 

Ομολογώ ότι δεν τον έχω πετύχει....

Τον Κωτσό τον πέτυχα στο μπεστ:

https://www.bestprice.gr/m/496/kotsovolos.html

Τον Cosmos και στα δυο, αλλά μετά από την κριτική φωτιά στο Skroutz εξαφανίστηκε:

https://www.bestprice.gr/m/955/cosmos-sport.html

Έπρεπε να διαβάσω κριτικές πριν το παω για online...

1 minute ago, vanni said:

Τα προϊόντα είναι στο Σκρουτζ όχι τα καταστήματα

Τα προϊόντα είναι στα online shops τους και όχι στο Skroutz. Από το Σκρουτζ πας στις σελίδες τους!

Δημοσ.

Ποτέ δεν είχα θέμα με τον Κωτσο. Βέβαια πάντα ότι ήθελα έκανα online παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα. Ποτέ δεν είχα θέμα. Ίσως μια φορά ή δύο που έψαχναν τα προϊόντα για κάμποση ώρα. Αλλά να υπάρχει τη στιγμή της παραγγελίας διαθέσιμο και να μου πουν μετά πως δεν υπάρχει, ποτέ.

Από Cosmos έχω παραγγείλει περισσότερες φορές. Δεν είχα θέμα ποτέ (μάλλον μια φορά πριν χρόνια κάτι εξαντλήθηκε και τελικά τα βρήκαμε με άλλο προϊόν). Όλα στην ώρα τους έφευγαν και έφταναν (είτε παραλαβή από κατάστημα είτε παράδοση στο σπίτι). 

Δημοσ.
2 minutes ago, w95chris said:

Ποτέ δεν είχα θέμα με τον Κωτσο. Βέβαια πάντα ότι ήθελα έκανα online παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα. Ποτέ δεν είχα θέμα. Ίσως μια φορά ή δύο που έψαχναν τα προϊόντα για κάμποση ώρα. Αλλά να υπάρχει τη στιγμή της παραγγελίας διαθέσιμο και να μου πουν μετά πως δεν υπάρχει, ποτέ.

Από Cosmos έχω παραγγείλει περισσότερες φορές. Δεν είχα θέμα ποτέ (μάλλον μια φορά πριν χρόνια κάτι εξαντλήθηκε και τελικά τα βρήκαμε με άλλο προϊόν). Όλα στην ώρα τους έφευγαν και έφταναν (είτε παραλαβή από κατάστημα είτε παράδοση στο σπίτι). 

Εδώ σχετικό νήμα  για τον κότσο  πρόσφατο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Plus4u έκανα πρόσφατα (2 εβδομάδες πριν) καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή, ακόμα δε μου έχει απαντήσει ο συνήγορος, περιμένω.

Επεξ/σία από invisiblesurfer
Δημοσ.

απλά ετυχες στην περιπτωση να σου ακυρωθουν και οι 2 παραγγελιες, αυτο ειναι παρα πολυ σπανιο, λογικα δεν θα σου ξανασυμβει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα, και εμένα μου έτυχε το ίδιο με το Leroy merlin. Έκανα παραγγελία online (μιας και δεν υπήρχε διαθέσιμο το προϊόν για παραλαβή από κατάστημα) και ενώ όλα οκ έλεγε παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες μου ήρθε μετά email ότι δυστυχώς ακυρώνουμε την παραγγελία. Μπήκα να ελέγξω το site και τα δείχνει ακόμη διαθέσιμα και έκανα ξανά παραγγελία για να τσεκάρω!

Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν με το να μην ενημερώνουν το stock τους. 
Να κάνω καταγγελία στον Συνήγορο αλλά θα γίνει κάτι; Εννοώ θα επιβληθεί πρόστιμο στο κατάστημα οπότε θα σοβαρευτούν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...