Nabuko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Κόκολόκο είπε για πείτε για πείτε Έτσι όπως το βλέπω καλό φαίνεται. Πάρτο με κλειστά μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 31/7/2023 στις 9:56 ΠΜ, meletis_m είπε Τόσα χρόνια αμάξι φαίνεται ύποπτο . Λίγες περιπτώσεις σπανίζουν Συμβαινει ομως αν ειναι σε καμια επαρχια. Εχει η μανα μου ενα Golf 4 του 98' και εχει γυρω στις 80,000km. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Συμβαινει ομως αν ειναι σε καμια επαρχια. Εχει η μανα μου ενα Golf 4 του 98' και εχει γυρω στις 80,000km. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, Κόκολόκο είπε για πείτε για πείτε Αν ήταν καλό θα είχε φύγει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κόκολόκο Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το αυτοκίνητο πουλήθηκε, δεν πρόλαβα να πάω να το δω από κοντά βέβαια. Τι να πω… . Ομολογώ πως δεν έχω ξαναμπεί στη διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου και των τεχνικών θεμάτων σε σχέση με τα μεταχειρισμένα αλλά και γενικότερα. Φαίνεται πολύ δύσκολη ιστορία. Δείτε και πιο πριν τι γράφω περί δοκιμές - τεστ αυτοκινήτων. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από Κόκολόκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα