Pediopoulos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Χαιρετώ το φόρουμ, είμαι κάτοχος του Xperia 1 II εδώ και έναν χρόνο. Το τελευταίο εξάμηνο παρατήρησα ότι όταν έχω ανοικτά δεδομένα σε 5G και κάποια εφαρμογή τραβάει αρκετά δεδομένα (πχ youtube) ή μετά από κάποια ώρα με ανοικτά messenger, instagram, facebook, ξαφνικά αποσυνδέεται η sim. Αφού εμφανιστεί το πρόβλημα την πρώτη φορά, μετά επαλαμβάνεται ξανά και ξανά κάθε 30''-1'. Με μια επανεκκίνηση και ρύθμιση να λειτουργεί μόνο στις μπάντες 2G/3G/4G όλα φτιάχνουν. Είμαι έτοιμος να το πάω στο εξουσιοδοτημένο service (είναι στην εγγύηση) αλλά αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία του προβλήματος σε ίδια ή άλλη συσκευή θα ήθελα να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση. Προσωπικά, μυρίζομαι πρόβλημα πλακέτας ή υπερθέρμανσης... Επίσης, αν κάποιος έχει εμπειρία με το service της Sony, λέτε η επιδιόρθωση να καλυφθεί από την εγγύηση; Η συσκευή είναι άριστα προσεγμένη αλλά είχε αγοραστεί ως εκθεσιακή (προφανώς θα το αποκρύψω αλλά πιθανόν να το διαπιστώσουν από την τιμή αγοράς πάνω στην απόδειξη) και ανησυχώ μήπως αποδώσουν το πρόβλημα εκεί και αρνηθούν επισκευή εντός εγγύησης. Κάθε πληροφορία είναι πολύ χρήσιμη.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δοκίμασε μια καινούργια κάρτα σιμ για αρχή, σέρβις δεν ξέρω ποιος το έχει πλέον άρα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Το ότι είναι εκθεσιακό θα έπαιζε ρόλο αν είχε θέμα καμία οθόνη. Οπότε λογικά δεν θα χεις θέμα αν είναι από μητρική
GATE123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Για προϊόντα Sony Mobile (Xperia): Αν το προϊόν σας είναι εκτός εγγύησης ή έχει φυσική φθορά, επισκεφθείτε το πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Αν το προϊόν σας υπόκειται σε εγγύηση, επικοινωνήστε στα στοιχεία που εμφανίζονται εδώ για να κλείσετε μια επισκευή Υπηρεσία επισκευών για άλλα προϊόντα Sony Αλλιώς πήγαινε το σε ένα κατάστημα Γερμανό με την απόδειξη και την ταυτότητα σου. Θα αναλάβουν αυτοί που θα το πάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα