Προς το περιεχόμενο

αυτοματο backup σκληρου δισκου

lak10
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dionisisg,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα σκληρο που βαζω τιανιες μουσικη θελω σε ενα δευτερο εσωτερικο οτι περναω στην πηγη να περνιεται αυτοματα και στον δευτερο σκληρο πρεπει να το κανω raid? Υπαρχει δωρεαν λυση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
32 λεπτά πριν, lak10 είπε

Εχω ενα σκληρο που βαζω τιανιες μουσικη θελω σε ενα δευτερο εσωτερικο οτι περναω στην πηγη να περνιεται αυτοματα και στον δευτερο σκληρο πρεπει να το κανω raid? Υπαρχει δωρεαν λυση?

Windows Backup, βάζεις τον δευτερο ως δισκο backup, ρυθμίζεις τι θελεις να κραταει αντιγραφο και κάθε πότε. Είναι η πιο ευκολη λυση χωρις να ψαχνεις εξτρα λογισμικό, δεν χρειάζεσαι RAID για κατι τόσο απλό. Θα σου πρότεινα βέβαια να κάνεις το αντίγραφο σε ένα εξωτερικό δίσκο.

Στις 30/7/2023 στις 9:45 ΜΜ, lak10 είπε

Αν το θέλεις για αντίγραφο ασφαλείας (backup) το RAID δε σου κάνει.

• 2 μήνες μετά...

Χρησιμοποιώ το Veeam (https://www.veeam.com/downloads.html?ad=top-sub-menu).

Πολύ καλό, βάζεις ποιες ώρες να κάνει backup. Ποιες μέρες να κάνει μόνο τις αλλαγές και πότε να κάνει πλήρως τους φακέλους με μουσική, ταινίες που θέλεις.

+πχ έσβησες μόλις ένα έγγραφο, μπαίνεις στο veeam και το κάνεις restore στο τσακ-μπαμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...