vounisios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν μπορεί να είναι περικομμένο screenshot για να δείχνει μόνο το πρόβλημα; Προφανώς φαίνεται ότι δεν απεικονίζεται όλη η οθόνη αλλά ένα μέρος της. ακριβως ετσι...ενα μερος εβαλα μονο για να δειξω το προβλημα, η γραμμη βεβαια συνεχιζοταν μεχρι κατω.
StamTheMan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Μοιαζει με καμμενη σειρα πιξελς Δεν ειναι φωτο,ειναι screenshot. 3 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε 3ον:Η ειρωνεία να λειπει.. Δεν ειμαστε φιλοι Τσιλαρε,θα γερασεις γρηγορα.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Παλιά αγνή καλή αφέλεια (για να το πω ευγενικά) 8/10 από εμένα. Θα ήθελα να βάλεις πάλι το προηγούμενο φόντο γιατί έχω την υποψία ότι η γραμμή υπάρχει ακόμα αλλά δεν την βλέπεις γιατί η νέα εικόνα έχει ίδιο χρώμα με την γραμμή 1
vounisios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Παλιά αγνή καλή αφέλεια (για να το πω ευγενικά) 8/10 από εμένα. Θα ήθελα να βάλεις πάλι το προηγούμενο φόντο γιατί έχω την υποψία ότι η γραμμή υπάρχει ακόμα αλλά δεν την βλέπεις γιατί η νέα εικόνα έχει ίδιο χρώμα με την γραμμή Καλημερα...Αλλαξα & το φοντο στον Chrome,εβαλα μια νεα φωτο, οποτε οπως βλεπουμε δεν υπαρχει προβλημα....καλο μεσημερι. Υ.Γ να & η νεα φωτο Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2023 από vounisios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα