Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, dkstopo said:

Tom Tom έχει καλύτερη πληροφόρηση για κίνηση σε δοκιμές που έκανα σε θεσσαλονικη και Βιέννη

To Τom Tom εχει ωραια πλοηγηση, σε ολα τα υπολοιπα ειναι αισχος, ΑΙΣΧΟΣ. Τοσο αισχος που συχνα στελνω βιογραφικο και στο cover letter τους εξηγω που πασχει η εφαρμογη τους και αν με προσλαβουν θα τα λυσω. Απο την αλλη το google maps ειναι αισχος στην πλοηγηση. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή ιδέα,μένει να το δούμε στην πράξη.
Βέβαια το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα εδω και μήνες στην Αττική είναι η κίνηση στον Κηφισό και αυτό δεν επηρεάζεται απο φανάρια  

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που κάποιοι εδώ πέρα έχουν τρομοκρατηθεί ότι η google τους παρακολουθεί που πάνε μέσω του κινητού τους. Λες και άλλη έγνοια δεν είχε να μάθει που πάει προσωπικά ο κάθε μαλ...ας έλληνας. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθάνε με πολλούς τρόπους κυρίως όσον αφορά τις μετακινήσεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να καταγράφει τις μετακινήσεις μου. Τώρα εάν κάποιοι φοβούνται ότι τους παρακολουθεί προσωπικά η google, το FBI, η CIA και η NSA, ας αφήσουν το κινητό στο σπίτι. Το ότι, όχι μόνο η google αλλά και όλες οι άλλες εταιρίες δημιουργούν ένα πλήρες ψυχολογικό προφίλ του καθενός μέσα από την πλοήγηση που κάνουμε στο ίντερνετ, με σκοπό στοχευμένες διαφημίσεις δεν τους λέει κάτι. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δυστυχως τα δεδομενα της κινησης πεφτουν πολυ εξω απο την πανδημια και μετα. ισως να υπαρχουν πλεον πολλα iphone στην ελλαδα πλεον? δεν ξερω. παντως αργει αρκετα να καταλαβει που εχει κινηση και που οχι. γενικως δεν παιζει τοσο σωστα οσο παλαιοτερα και οι χρονοι που δινει ειναι αρκετες φορες πολυ αισιοδοξοι. οταν μου λεει οτι θελω 30 λεπτα ξερω οτι θελω σιγουρα 40. πολυ γρηγορα βεβαια το καταλαβαινει και το αυξανει καθοδον. ειναι πολυ ακριβες οταν κανεις ταξιδια η εχεις διαδρομη χωρις καθολου πορτοκαλι-κοκκινη κινηση μπροστα σου αλλα στην αντιθετη περιπτωση που θα πηγαινεις σε δρομους με μπολικη κυκλοφορία δεν τα παει τοσο καλα. τα φανάρια δεν ειναι το βασικο προβλημα μας. 3 δρομοι πηζουν -κυριως το ποταμι- και μετα κοκκινιζει ολη η αθηνα. δεν φταινε τα φαναρια γιαυτο παντως. 

μηπως ειναι καιρος να χωρισουμε τις ωρες που δουλευει το δημοσιο με ολους τους υπολοιπους αντι να πληρωνουμε την google?

Εμένα πάντως δεν πέφτουν καθόλου έξω απ την πραγματικότητα . Με πάει ακριβώς στα λεπτά που αναφέρει. Αυτό που λείπει από την πλοήγηση είναι οι πατέντες και οι έξυπνες λύσεις να αποφύγεις την κίνηση από στενά και κοντινούς παράδρομους. Επίσης μερικές φορές μπορεί να σου κάνει μικρούς κύκλους για να σε πάει κάπου η μπορεί να διαλέξει άκυρα στενούδια αυτό είναι εκνευριστικό αλλά συμβαίνει σπάνια 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mi_ka είπε

με το που θα δουλέψει αυτή η μανούβρα, μόλις αρχίσει να πέφτει η κατανάλωση βενζίνης (λιγότεροι φόροι στα ταμεία & λιγότερα έσοδα για κάποια τζάκια) θα δείτε πόσο γρήγορα θα ξεχαστεί η συνεργασία

Εγώ δεν έχω καταλαβει η κυβέρνηση μας σπρώχνει στα ηλεκτρικά ή στην βενζίνη ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, leonidas_ said:

Μερικές φορές η εφαρμογή αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κίνηση σε δρόμους όπου απλά υπάρχουν πάρα πολλά διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, με το συνοδηγό να περιμένει μέσα!!

Ναι δυστυχως πολλες φορες δειχνει κατακοκκινο δρομο και περνας και ειναι αδειος. Πιανει και κινητα σταματημενων σε μαγαζια? Σε αυτοκινητα παρκαρισμενα?

Λχ βλεπεις το ποταμι κοκκινο απο Πετρου Ραλλη μεχρι Δυρραχιου, περνας και ειναι αδειος ο Κηφισος, εχει νορμαλ ροη. Τι γινεται? Πιανει τα κινητα οσων ειναι στο ΙΚΕΑ και στο River West και στα Εμπορικα εκατερωθεν του Κηφισου λχ Leroy?

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.

Ότι κ να κάνουν ..περιοχή που έχει υποδομή για 2 εκατομμύρια κ έχει φθάσει τα 5-6 δεν γίνεται τίποτα... δυστυχώς φέρανε όλες τις δουλειές στην Αττική κ ο κόσμος αναγκαστικά είναι εδώ ....κόλαση κάθε μέρα να πας στη δουλειά...καλά Κυριακή για μπάνιο ούτε για πλάκα....

• Like 3
Δημοσ.
17 hours ago, Mi_ka said:

με το που θα δουλέψει αυτή η μανούβρα, μόλις αρχίσει να πέφτει η κατανάλωση βενζίνης (λιγότεροι φόροι στα ταμεία & λιγότερα έσοδα για κάποια τζάκια) θα δείτε πόσο γρήγορα θα ξεχαστεί η συνεργασία

Γιατί άλλωστε τον φόρο ειδικής κατανάλωσης στα καύσιμα η περιφέρεια Αττικής τον συλλέγει... 

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 ώρες πριν, magictoboggan είπε

Συλλέγει μόνο όταν χρησιμοποιείς το GPS η όλη την ώρα τρέχει κάποιο process στο background του κινητού;

Πάντα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 31/07/2023 at 12:03, ntarlas said:

Εγώ δεν έχω καταλαβει η κυβέρνηση μας σπρώχνει στα ηλεκτρικά ή στην βενζίνη ; 

όταν αυτά τα μεγάλα τζάκια σιγά-σιγά αναπτύξουν ικανό δίκτυο φόρτισης (από την παραγωγή που τώρα δεν αρκεί, ως τον σταθμό φόρτισης του τελικού καταναλωτή, υπό τον έλεγχο τους πάντα!) σε αντιδιαστολή με το δίκτυο υγρών καυσίμων που τώρα διαφεντεύουν τότε άξαφνα θα δεις διαφήμιση για «βολικό» leasing για ηλεκτρικά από τα ευαγή τραπεζικά ιδρύματα που τα ίδια τζάκια ελέγχουν (και εμείς σώζουμε όταν κλατάρουν από την απληστία), πρόγραμμα leasing επιχορηγούμενο από το κράτος (με τους φόρους μας) «για περιβαντολογικούς λόγους» 

Επεξ/σία από Mi_ka
Δημοσ.
Στις 31/7/2023 στις 8:54 ΠΜ, polaki είπε

Δυστυχώς η Αθήνα μέσα σε όλες αυτές τις εκατονταετίες δεν φτιάχτηκε με σωστή χάραξη δρόμων. Ακομα και τα προάστια της που είναι μερικών δεκαετιών δηλαδή, ελάχιστα έχουν φτιαχτεί πιο σωστά για να υπάρχει καλή ΡΟΗ κίνησης. 

Το οτι παρκάρουμε δεξια και αριστερά στο δρόμο δεν βοηθάει, απ’την άλλη ο άλλος πού θα παρκάρει αφού δεν υπάρχει η υποδομή/πρόβλεψη για ένα μεγάλο ΔΗΜΟΣΙΟ parking?

Βαλε και το καθεστώς ατιμωρησίας που υπάρχει και κλείσαμε. 

Ακομα και στη μέση της παραλιακής βλέπεις καφέ και μπροστά του παρκαρισμένα αυτοκίνητα (τα μισά πάνω στο πεζοδρόμιο!!) για να κατέβει ο άλλος να πάρει τον καφέ του.

Πώς να μην έχεις κίνηση μετά;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και θυμάμαι κάτι  που είχε πει πολύ σοφά ο Χάρρυ Κλυνν.

Ξοδεύει ο π.......στης ένα κουβά χιλιαρικα για να φτιάξει γκαράζ και μολις  το τελειώσει παρκάρει το αυτοκίνητό στο πεζοδρόμιο. Κάνει ο μακακας 11 χιλιόμετρα τζοκινγκ την ημέρα και μετά παίρνει το ασανσέρ για να ανέβει στον πρώτο όροφο....κάπως έτσι λοιπόν έχει η κατάσταση....

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...