dkstopo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, leonidas_ είπε Μερικές φορές η εφαρμογή αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κίνηση σε δρόμους όπου απλά υπάρχουν πάρα πολλά διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, με το συνοδηγό να περιμένει μέσα!! Tom Tom έχει καλύτερη πληροφόρηση για κίνηση σε δοκιμές που έκανα σε θεσσαλονικη και Βιέννη 1 1
kinitos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 2 hours ago, dionisisg said: χωρις να είμαι 100% βέβαιος νομίζω απο τα κινητουλια μας που πατησαμε I AGREE σε όλα τα google services. Και χωρίς το ιδιο θα κάνει. Το ωραίο σε όλο αυτό είναι το εξής. Συλλέγει τζάμπα δεδομένα από εμάς για εμάς και το μόνο που κερδίζει η γκουγκλ.ειναι κάτι δις για να τα δώσει στην περιφέρεια. Τι ωραία τι καλά. 49 minutes ago, basilis_k6 said: δυστυχως τα δεδομενα της κινησης πεφτουν πολυ εξω απο την πανδημια και μετα. ισως να υπαρχουν πλεον πολλα iphone στην ελλαδα πλεον? δεν ξερω. παντως αργει αρκετα να καταλαβει που εχει κινηση και που οχι. γενικως δεν παιζει τοσο σωστα οσο παλαιοτερα και οι χρονοι που δινει ειναι αρκετες φορες πολυ αισιοδοξοι. οταν μου λεει οτι θελω 30 λεπτα ξερω οτι θελω σιγουρα 40. πολυ γρηγορα βεβαια το καταλαβαινει και το αυξανει καθοδον. ειναι πολυ ακριβες οταν κανεις ταξιδια η εχεις διαδρομη χωρις καθολου πορτοκαλι-κοκκινη κινηση μπροστα σου αλλα στην αντιθετη περιπτωση που θα πηγαινεις σε δρομους με μπολικη κυκλοφορία δεν τα παει τοσο καλα. τα φανάρια δεν ειναι το βασικο προβλημα μας. 3 δρομοι πηζουν -κυριως το ποταμι- και μετα κοκκινιζει ολη η αθηνα. δεν φταινε τα φαναρια γιαυτο παντως. μηπως ειναι καιρος να χωρισουμε τις ωρες που δουλευει το δημοσιο με ολους τους υπολοιπους αντι να πληρωνουμε την google? Μήπως θα έπρεπε να δηλώνεις το όχημα που έχεις για να είναι σωστότερα? Δεν λέω αμάξι πόδια αλλά μηχανή είναι διαφορετικό από αμάξι έστω για Ελλάδα. Ίσως στο εξωτερικό κάθονται πίσω από τη ουρά αλλά εδώ περνάς μπροστά. Άρα εγώ με μηχανή θα δίνω πληροφορίες ότι δεν έχει κίνηση σωστά?
dionisisg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, kinitos είπε Και χωρίς το ιδιο θα κάνει. Το ωραίο σε όλο αυτό είναι το εξής. Συλλέγει τζάμπα δεδομένα από εμάς για εμάς και το μόνο που κερδίζει η γκουγκλ.ειναι κάτι δις για να τα δώσει στην περιφέρεια. Τι ωραία τι καλά. Σαφέστατα κάνει το ίδιο απλά όταν έχεις πατήσει I AGREE έχει και τη δικαιολογία να σε βομβαρδίζει με διαφημισούλες ακούγοντας τις συζητήσεις σου, αν δεν έχεις πατήσει παλι σε βομβαρδιζει απλά με ασχετες!
kinitos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 minute ago, dionisisg said: Σαφέστατα κάνει το ίδιο απλά όταν έχεις πατήσει I AGREE έχει και τη δικαιολογία να σε βομβαρδίζει με διαφημισούλες ακούγοντας τις συζητήσεις σου, αν δεν έχεις πατήσει παλι σε βομβαρδιζει απλά με ασχετες! Αν τώρα εγώ πληρώσω καλά τηβ γκουγκ παιζει να τους στέλνει από τον δρόμο που έχω τα καφέ μου ?μπας και τσιμπήσω και πελάτη λέγοντας ότι τα καφέ κίνηση είναι δίπλα σας με ωραίο καφέ. Και η κίνηση είναι επειδή πάνε όλοι σε αυτό το φαντακτικό καφέ..... Καλά συγνώμη βγήκα οφ τοπικ και έχω και μεγάλη φαντασία (επιζω να μην έδωσα ιδέα) 🤣 1
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, kinitos είπε Μήπως θα έπρεπε να δηλώνεις το όχημα που έχεις για να είναι σωστότερα? Δεν λέω αμάξι πόδια αλλά μηχανή είναι διαφορετικό από αμάξι έστω για Ελλάδα. Ίσως στο εξωτερικό κάθονται πίσω από τη ουρά αλλά εδώ περνάς μπροστά. Άρα εγώ με μηχανή θα δίνω πληροφορίες ότι δεν έχει κίνηση σωστά? σε ρωταει αλλα οι περισσοτεροι με μηχανη εχουμε και αμαξι. παντως με το αμαξι που κοιταω συνηθως πεφτει εξω στην κινηση. μεσα πεφτει οταν ειναι ολα τερμα κοκκινα. οντως παω και ειναι ολοι σταματημενοι. 11 λεπτά πριν, kinitos είπε Μήπως θα έπρεπε να δηλώνεις το όχημα που έχεις για να είναι σωστότερα? Δεν λέω αμάξι πόδια αλλά μηχανή είναι διαφορετικό από αμάξι έστω για Ελλάδα. Ίσως στο εξωτερικό κάθονται πίσω από τη ουρά αλλά εδώ περνάς μπροστά. Άρα εγώ με μηχανή θα δίνω πληροφορίες ότι δεν έχει κίνηση σωστά? σε ρωταει αλλα οι περισσοτεροι με μηχανη εχουμε και αμαξι. παντως με το αμαξι που κοιταω συνηθως πεφτει εξω στην κινηση. μεσα πεφτει οταν ειναι ολα τερμα κοκκινα. οντως παω και ειναι ολοι σταματημενοι.
PadPoet Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Καλό στην θεωρία. Στην πράξη να δούμε που μάλλον δεν θα δούμε.
Mi_ka Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 με το που θα δουλέψει αυτή η μανούβρα, μόλις αρχίσει να πέφτει η κατανάλωση βενζίνης (λιγότεροι φόροι στα ταμεία & λιγότερα έσοδα για κάποια τζάκια) θα δείτε πόσο γρήγορα θα ξεχαστεί η συνεργασία 1 1
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε μηπως ειναι καιρος να χωρισουμε τις ωρες που δουλευει το δημοσιο με ολους τους υπολοιπους αντι να πληρωνουμε την google? Το Δημόσιο πάει στη δουλειά στις 7 ή στις 8, στη συντριπτική πλειοψηφία του. Οι υπόλοιποι, κατά τις 9 συνήθως, αφού αφήσουν τα παιδιά στο σχολείο (Δημόσιο είναι συνήθως αυτό).
merkon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ελλάδα 2.0 παίδες Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2023 από merkon
ZoReN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά αμφιβάλω αν θα το δούμε ποτέ στην Ελλάδα να λειτουργεί
άδικος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, leonidas_ είπε Μερικές φορές η εφαρμογή αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κίνηση σε δρόμους όπου απλά υπάρχουν πάρα πολλά διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, με το συνοδηγό να περιμένει μέσα!! Οι οποίοι δημιουργούν μποτιλιάρισμα κατά συνέπεια έτσι κι αλλιώς, οπότε σωστά αντιλαμβάνεται την κίνηση. 1
sabrewulf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Όταν οι δρόμοι πάψουν να είναι ένα ατελείωτο πάρκινγκ, όταν θα σταματήσει ο καθένας να κλείνει κεντρικές οδικές αρτηρίες επειδή σταματάει να πάρει τον καφέ του ..... τότε ίσως κάτι βελτιωθεί. δρόμοι με 3 λωρίδες -παρκαρισμα δεξιά αριστερά -μένει μία λωρίδα και αν θέλει να περάσει κάνα μεγάλο φορτηγό εκεί δεν μένει καμιά λωρίδα αν δε χωρέσει. Και μετά και ως λαός παραπονιόμαστε ότι το ΕΚΑΒ άργησε πολύ να έρθει. το εκαβ από πού θα περάσει θα πετάξει?και άλλα πολλά τραγελαφικά. Αλλά δυστυχώς μας βολεύει αφάνταστα αυτή η κατάσταση γιατί έτσι σήμερα εσύ αύριο εγώ μπορούμε να αφήσουμε το αμάξι μας όπου γουστάρουμε και δεν τρέχει τίποτα. 5 1
polaki Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 4 hours ago, sabrewulf said: Όταν οι δρόμοι πάψουν να είναι ένα ατελείωτο πάρκινγκ, όταν θα σταματήσει ο καθένας να κλείνει κεντρικές οδικές αρτηρίες επειδή σταματάει να πάρει τον καφέ του ..... τότε ίσως κάτι βελτιωθεί. δρόμοι με 3 λωρίδες -παρκαρισμα δεξιά αριστερά -μένει μία λωρίδα και αν θέλει να περάσει κάνα μεγάλο φορτηγό εκεί δεν μένει καμιά λωρίδα αν δε χωρέσει. Και μετά και ως λαός παραπονιόμαστε ότι το ΕΚΑΒ άργησε πολύ να έρθει. το εκαβ από πού θα περάσει θα πετάξει?και άλλα πολλά τραγελαφικά. Αλλά δυστυχώς μας βολεύει αφάνταστα αυτή η κατάσταση γιατί έτσι σήμερα εσύ αύριο εγώ μπορούμε να αφήσουμε το αμάξι μας όπου γουστάρουμε και δεν τρέχει τίποτα. Δυστυχώς η Αθήνα μέσα σε όλες αυτές τις εκατονταετίες δεν φτιάχτηκε με σωστή χάραξη δρόμων. Ακομα και τα προάστια της που είναι μερικών δεκαετιών δηλαδή, ελάχιστα έχουν φτιαχτεί πιο σωστά για να υπάρχει καλή ΡΟΗ κίνησης. Το οτι παρκάρουμε δεξια και αριστερά στο δρόμο δεν βοηθάει, απ’την άλλη ο άλλος πού θα παρκάρει αφού δεν υπάρχει η υποδομή/πρόβλεψη για ένα μεγάλο ΔΗΜΟΣΙΟ parking? Βαλε και το καθεστώς ατιμωρησίας που υπάρχει και κλείσαμε. Ακομα και στη μέση της παραλιακής βλέπεις καφέ και μπροστά του παρκαρισμένα αυτοκίνητα (τα μισά πάνω στο πεζοδρόμιο!!) για να κατέβει ο άλλος να πάρει τον καφέ του. Πώς να μην έχεις κίνηση μετά; 2
spectaculator Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Μάλιστα! Ελέω κρατικής ανικανότητας τα δίνουμε όλα στη Google με βούλα! (Λες και θ' αλλάξει τίποτα... Να δω τι ακριβώς θα προσφέρει η Google εδώ. Θα κάνει τον τροχονόμο με τα φανάρια;) 2
sixamenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Εδώ δεν θα γίνεται μέσω της κίνησης από Google Maps η ρύθμιση. Προφανώς θα είναι λίγο εξεζητημένο. Είχε υπογραφεί αντίστοιχη συνεργασία με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα https://www.arabianbusiness.com/industries/transport/uae-to-use-google-ai-to-control-traffic-lights-and-slash-congestion Αρκετά ενδιαφέρον πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα