Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέραααα!!!

Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω iPhone 11 μεταχειρισμενο με υγεία μπαταρίας στο 77% στα 200 ευρώ και τα Χριστούγεννα να του αλλάξω μπαταρία;

από εξειδίκευμενο κατάστημα πάντα 

Δεν θέλω να φύγω από ios αλλά αυτήν την στιγμή πάνω 200 με 250 δεν έχω να διάθεσω και το 7αρι τα παίζει 

Δημοσ.
1 hour ago, Kriiis said:

Καλησπέραααα!!!

Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω iPhone 11 μεταχειρισμενο με υγεία μπαταρίας στο 77% στα 200 ευρώ και τα Χριστούγεννα να του αλλάξω μπαταρία;

Δεν θέλω να φύγω από ios αλλά αυτήν την στιγμή πάνω 200 με 250 δεν έχω να διάθεσω και το 7αρι τα παίζει 

Πολύ ακριβό αν θες να δώσεις άλλα 80€ για μπαταρία. Δες από τις αγγελίες στο Facebook από ιδιώτη...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Kriiis είπε

Καλησπέραααα!!!

Μπορεις να αλλαξεις μπαταρια και να μαζευεις χρηματα για την νεα αγορά για να πας σε καποιο νεωτερο σε κανα 6μηνο απο σήμερα.

Οι τιμες θα πεσουν στα 11,12,13,14 απο τα τελη Σεπτεμβριου ελαφρως παντα μιλαμε για την standard σειρα και οχι για τα pro. Αλλιως απο ιδιωτη καλυτερα παρα απο κατ/μα παιζει στα 300 το 11 64gb. Καλυτερα να πας στο 12 για την OLED 5G. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...