simosdj Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) για στην ομάδα ζητώ να αγοράσω cpu i5 4300m για λαπτοπ όποιος έχει ας μου στήλη μήνυμα...βρέθηκε το αγόρασα με 5 ευρώ ... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από simosdj
Λύση nickol-us Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Θα μπορούσες να βάλεις αγγελία(ζήτησης), εκεί θα το δουν οι πραγματικοί ενδιαφερόμενοι. Βλέπω παίζουν αρκετοί στο 20ρικο σε eBay (location:Europe) 2
@topos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 5 hours ago, simosdj said: για στην ομάδα ζητώ να αγοράσω cpu i5 4300m για λαπτοπ όποιος έχει ας μου στήλη μήνυμα Τσεκαρε εάν είναι συμβατός με το υπάρχων laptop, πέρα από το socket/κατανάλωση κάποιες εταιρίες "κλειδωνανε/κόβανε" -η όπως αλλιώς θέλεις να το πεις- την μητρική και δεν δουλεύαμε καθόλου η δουλεύαμε για κάποια λεπτά. Spoiler Το χα πάθει όταν κοιτούσα να αναβάθμισω ένα pentium b980 σε i5 (socket 988 -αν δεν κάνω λαθος-) σε Samsung laptop
simosdj Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) καλημερα το εχω τσεκαρη ..το nec που έχω είναι ξεκλείδωτο..το cpu αλλάζει κ το στηρίζει αυτό που έχει επάνω είναι τετάρτης .gen. cpu celeron 2950m Στις 30/7/2023 στις 2:56 ΜΜ, nickol-us είπε Θα μπορούσες να βάλεις αγγελία(ζήτησης), εκεί θα το δουν οι πραγματικοί ενδιαφερόμενοι. Βλέπω παίζουν αρκετοί στο 20ρικο σε eBay (location:Europe) καλημέρα βρήκα έναν με 5 eyro ..από Ελλάδα ..σε ευχαριστώ πολλή για την πληροφορία Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από simosdj 1
simosdj Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Στις 30/7/2023 στις 6:03 ΜΜ, @topos είπε Τσεκαρε εάν είναι συμβατός με το υπάρχων laptop, πέρα από το socket/κατανάλωση κάποιες εταιρίες "κλειδωνανε/κόβανε" -η όπως αλλιώς θέλεις να το πεις- την μητρική και δεν δουλεύαμε καθόλου η δουλεύαμε για κάποια λεπτά. Απόκρυψη περιεχομένων Το χα πάθει όταν κοιτούσα να αναβάθμισω ένα pentium b980 σε i5 (socket 988 -αν δεν κάνω λαθος-) σε Samsung laptop το εχω τσεκαρη ..το nec που έχω είναι ξεκλείδωτο..το cpu αλλάζει κ το στηρίζει αυτό που έχει επάνω είναι τετάρτης .gen. cpu celeron 2950m ..και σήμερα μου ήρθε το cpu που έψαχνα κ το αναβάθμισα κοιτα την φοτω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα