Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο κάρτες whatsup τις οποίες ανανεωνα το υπόλοιπο ώστε να μην ακυρωθεί η κάρτα, ωστόσο μάλλον δεν πρόλαβα το χρονικό περιθώριο και μπήκε φραγή. Η SIM όμως ήταν ενεργή.

Έβαλα υπόλοιπο μέσω το whatsup app και πέρασα και πρόγραμμα. Κράτησε τα λεφτά, ωστόσο ουδέποτε ενεργοποιηθηκε το πρόγραμμα λόγω της φραγής.

Πάω στην Cosmote Καβάλας και μου λέει η κοπέλα στο ταμείο για να σου κάνω άρση φραγής πρέπει να περάσεις χρήματα στην κάρτα. Της λέω ότι έχω ήδη περάσει χρήματα και το υπόλοιπο δεν είναι μηδενικό, έχω ήδη ενεργοποιημενο πρόγραμμα αλλά και πάλι, λόγω της φραγής δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Την παρακάλεσα να κάνει άρση, παρόλα αυτά η απάντηση ήταν η εξής "κύριε πρέπει να περάσετε στο ταμείο εκ νέου χρήματα στην κάρτα για να σας κάνω άρση."

Με άλλα λόγια ή η κοπελίτσα ήταν άσχετη ή η απατεωνιά πάει σύννεφο.

Γενικό συμπέρασμα, καλύτερα άσε την παλιά SIM να λήξει παρά να προσπαθήσεις να κρατήσεις το νούμερο ενεργό.

• Confused 1
  • Λύση
Δημοσ.

Θα προτεινα να αφήσεις την "εξυπηρέτηση" από το καταστημα και να ρωτήσεις τηλεφωνικά στην εξυπηρετηση πελατών. Γενικά με τετοιου τύπου διαδικαστικά προβλήματα πιστεύω ότι καλυτερη τύχη θα έχεις ετσι.

Δημοσ.
Στις 30/7/2023 στις 12:58 ΠΜ, b_chris21 είπε

Έχω δύο κάρτες whatsup τις οποίες ανανεωνα το υπόλοιπο ώστε να μην ακυρωθεί η κάρτα, ωστόσο μάλλον δεν πρόλαβα το χρονικό περιθώριο και μπήκε φραγή. Η SIM όμως ήταν ενεργή.

Έβαλα υπόλοιπο μέσω το whatsup app και πέρασα και πρόγραμμα. Κράτησε τα λεφτά, ωστόσο ουδέποτε ενεργοποιηθηκε το πρόγραμμα λόγω της φραγής.

Πάω στην Cosmote Καβάλας και μου λέει η κοπέλα στο ταμείο για να σου κάνω άρση φραγής πρέπει να περάσεις χρήματα στην κάρτα. Της λέω ότι έχω ήδη περάσει χρήματα και το υπόλοιπο δεν είναι μηδενικό, έχω ήδη ενεργοποιημενο πρόγραμμα αλλά και πάλι, λόγω της φραγής δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Την παρακάλεσα να κάνει άρση, παρόλα αυτά η απάντηση ήταν η εξής "κύριε πρέπει να περάσετε στο ταμείο εκ νέου χρήματα στην κάρτα για να σας κάνω άρση."

Με άλλα λόγια ή η κοπελίτσα ήταν άσχετη ή η απατεωνιά πάει σύννεφο.

Γενικό συμπέρασμα, καλύτερα άσε την παλιά SIM να λήξει παρά να προσπαθήσεις να κρατήσεις το νούμερο ενεργό.

Αν ρώταγες θα ήξερες πριν μπεις σε διαδικασία να βάλεις κάρτα μόνος. Αν μπει φραγή η ανανέωση πλέον πρέπει να γίνει μέσω καταστήματος για να βγει η φραγή. Η κοπέλα καλά στο είπε. Απλά μάλλον δεν στο επεξήγησε πλήρως είτε επειδή μπορεί να την πήρες από τα μούτρα απευθείας η λόγω κόσμου. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Αν ρώταγες θα ήξερες πριν μπεις σε διαδικασία να βάλεις κάρτα μόνος. Αν μπει φραγή η ανανέωση πλέον πρέπει να γίνει μέσω καταστήματος για να βγει η φραγή. Η κοπέλα καλά στο είπε. Απλά μάλλον δεν στο επεξήγησε πλήρως είτε επειδή μπορεί να την πήρες από τα μούτρα απευθείας η λόγω κόσμου. 

Θα συμφωνήσω το λεει και στο βιβλιαράκι στο πακέτο σύνδεσης οτι σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί γενική φραγη μόνο απο το κατάστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου η σύνδεση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν πήρα κανέναν από τα μούτρα, απλά έφυγα.

Θα μπορούσε η Cosmote να βάλει έναν κανόνα στις ανανεώσεις υπολοίπου μέσω app και να μην τις δέχεται σε νούμερα με φραγή. Εδώ δέχτηκε και την ανανέωση και προσθήκη πακέτου αλλά η φραγή παρέμεινε. Σε συνδυασμό με ελλειπή ενημέρωση από το Γερμανό είναι ό,τι χειρότερο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...