Oystathats1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας, έχω δει τον τελευταίο καιρό πολλές αγγελίες με φθηνά toyota yaris 1.4 diesel (και με λίγα χλμ). Πρόκειται για απάτες ή επειδή η toyota έχει πάψει να πουλά πετρελαιοκινητήρες στην Ελλάδα. Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει αν θεωρεί καλή κίνηση να αγοράσω ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zanskou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) δώσε link από κάποια αγγελία για να σου πούμε. έτσι αόριστα πώς θα πάρεις απάντηση σε τέτοιο θέμα ; γενικά σαν αυτοκίνητο (το μοτέρ βασικά) το συγκεκριμένο είναι σκυλί μαύρο αλλά για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από zanskou
tilaverboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Λίζινγκ πωλητών ; Μπορεί και να πάνε για ανακύκλωση. Θέλει από euro 5 euro 6 για να μπορέσει να κινηθεί στα μεγάλα αστικά κέντρα. Κάποια στιγμή θα κοπούν και τα euro 5. Συνεπώς τα προηγούμενα πάνε σχεδόν για ανακύκλωση.
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 10 hours ago, Oystathats1 said: Καλησπέρα σας, έχω δει τον τελευταίο καιρό πολλές αγγελίες με φθηνά toyota yaris 1.4 diesel (και με λίγα χλμ). Πρόκειται για απάτες ή επειδή η toyota έχει πάψει να πουλά πετρελαιοκινητήρες στην Ελλάδα. Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει αν θεωρεί καλή κίνηση να αγοράσω ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εξαρτάται τι εννοείς ως "φτηνό", πχ αν δεις κάποιο 2015 μοντέλο με 80k km το οποίο είναι σε τέλεια κατάσταση με 5.000€ τότε σίγουρα 100% είναι απάτη, και γενικότερα αν δεις κάτω από 10k€ είναι τουλάχιστον ύποπτο αν όχι απάτη. Το γεγονός ότι η toyota δεν πουλάει πλέον ντίζελ ανεβάζει τις τιμές των μεταχειρισμένων, δεν τις ρίχνει. Επίσης σαν αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ αξιόπιστο και οικονομικό, για αυτό και έχει τρελή ζήτηση, το αν αξίζει όμως με τόσο υψηλές τιμές που κρατάει θα το κρίνεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα