nikos_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Διάβασα κάπου ότι αν έχεις δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) καί δίπλωμα αυτοκινήτου μπορείς να βγάλεις δίπλωμα μηχανής μέχρι 125cc χωρίς μαθήματα και εξετάσεις. Το έχει ακούσει κανείς αυτό; Δεν αναφέρομαι στο γνωστό ότι με δίπλωμα αυτοκινήτου και μερικά μαθήματα βγάζεις δίπλωμα αλλά για το συγκεκριμένο με το ΑΜ. Ετοιμαζόμουν να πάω σε κάποια σχολή και να κάνω μαθήματα μέχρι που διάβασα αυτό. Εχω καί δίπλωμα ΑΜ απο το λύκειο καί αυτοκινήτου εδώ και 10 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και για οποιαδήποτε πληροφορία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πόσο χρονών είσαι; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από greekfragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Πόσο χρονών είσαι; 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, nikos_29 said: 30 θα χρειαστείς οπωσδήποτε 5 ώρες με βεβαιωμένα πρακτικά μαθήματα. δεν υπάρχει πρόβλεψη λόγω ΑΜ. Είναι σαν να έχεις μόνο αυτοκινήτου. τα κριτήρια είναι 27 έτη κλεισμένα ΚΑΙ τουλάχιστον 10χρόνια δίπλωμα Β (αυτοκινήτου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε θα χρειαστείς οπωσδήποτε 5 ώρες με βεβαιωμένα πρακτικά μαθήματα. δεν υπάρχει πρόβλεψη λόγω ΑΜ. Είναι σαν να έχεις μόνο αυτοκινήτου. τα κριτήρια είναι 27 έτη κλεισμένα ΚΑΙ τουλάχιστον 10χρόνια δίπλωμα Β (αυτοκινήτου) ευχαριστώ πολύ! Ναι το γνωρίζω αυτό απλά κάπου διάβασα για το ΑΜ και σκέφτηκα μήπως γλιτώσω καί τα μαθήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το σαιτ για να το στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, nikos_29 είπε Καλησπέρα σε όλους! Διάβασα κάπου ότι αν έχεις δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) καί δίπλωμα αυτοκινήτου μπορείς να βγάλεις δίπλωμα μηχανής μέχρι 125cc χωρίς μαθήματα και εξετάσεις. Το έχει ακούσει κανείς αυτό; Δεν αναφέρομαι στο γνωστό ότι με δίπλωμα αυτοκινήτου και μερικά μαθήματα βγάζεις δίπλωμα αλλά για το συγκεκριμένο με το ΑΜ. Ετοιμαζόμουν να πάω σε κάποια σχολή και να κάνω μαθήματα μέχρι που διάβασα αυτό. Εχω καί δίπλωμα ΑΜ απο το λύκειο καί αυτοκινήτου εδώ και 10 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και για οποιαδήποτε πληροφορία! Στην περίπτωσή σου δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Οδηγείς μέχρι και 125. Αρκεί, το δίπλωμα ΑΜ να είναι κι αυτό πάνω στην κάρτα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_29 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, jimakos00 είπε Στην περίπτωσή σου δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Οδηγείς μέχρι και 125. Αρκεί, το δίπλωμα ΑΜ να είναι κι αυτό πάνω στην κάρτα σου. Eυχαριστώ! Παραθέτω και το site που το γράφει. Οντως ισχύει δηλαδή?! https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis/ Που πρέπει να πάω για να το κάνω αυτό? 14 ώρες πριν, nikos_29 είπε Καλησπέρα σε όλους! Διάβασα κάπου ότι αν έχεις δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) καί δίπλωμα αυτοκινήτου μπορείς να βγάλεις δίπλωμα μηχανής μέχρι 125cc χωρίς μαθήματα και εξετάσεις. Το έχει ακούσει κανείς αυτό; Δεν αναφέρομαι στο γνωστό ότι με δίπλωμα αυτοκινήτου και μερικά μαθήματα βγάζεις δίπλωμα αλλά για το συγκεκριμένο με το ΑΜ. Ετοιμαζόμουν να πάω σε κάποια σχολή και να κάνω μαθήματα μέχρι που διάβασα αυτό. Εχω καί δίπλωμα ΑΜ απο το λύκειο καί αυτοκινήτου εδώ και 10 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και για οποιαδήποτε πληροφορία! https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έχω κάνει πρόσφατα. Δεν είναι 10 χρόνια που αναφέρει ο @greekfragma αλλά 6 κλεισμένα χρόνια και να είσαι πάνω από 27. Επίσης δεν μπορείς να οδηγήσεις 125cc εκτός Ελλάδας. Edit: Τώρα είδα ότι μιλούσατε και για ΑΜ, εγώ δεν είχα τίποτα από μηχανή μόνο αυτοκίνητο. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από valkon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Φίλε μου δεν χρειάζεσαι τίποτα να κάνεις. Πας και παιρνεις το 125 και οδηγάς κανονικά, αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου και ΑΜ για πάνω από 4 χρόνια. Επίσης σε περίπτωση που είστε κάτοχος κατηγοριών Β και ΑΜ(50cc) έχετε το δικαίωμα να οδηγείτε εντός της ελληνικής επικράτειας μοτοσυκλέτα Α1 125cc υπό της εξής προϋποθέσεις : κατοχής της κατηγορίας ΑΜ πάνω από τέσσερα (4) έτη, κατοχής της κατηγορίας Β πάνω από τέσσερα (4) έτη, συμπλήρωσης της ηλικίας των είκοσι επτά (27) ετών. Δεν απαιτείται η έκδοση νέου εντύπου άδειας οδήγησης εφόσον στο κατεχόμενο έντυπο της άδειας οδήγησης (με τη μορφή πλαστικής κάρτας) αποτυπώνονται και οι δύο κατηγορίες (Β και ΑΜ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Johnkeppas είπε Φίλε μου δεν χρειάζεσαι τίποτα να κάνεις. Πας και παιρνεις το 125 και οδηγάς κανονικά, αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου και ΑΜ για πάνω από 4 χρόνια. Επίσης σε περίπτωση που είστε κάτοχος κατηγοριών Β και ΑΜ(50cc) έχετε το δικαίωμα να οδηγείτε εντός της ελληνικής επικράτειας μοτοσυκλέτα Α1 125cc υπό της εξής προϋποθέσεις : κατοχής της κατηγορίας ΑΜ πάνω από τέσσερα (4) έτη, κατοχής της κατηγορίας Β πάνω από τέσσερα (4) έτη, συμπλήρωσης της ηλικίας των είκοσι επτά (27) ετών. Δεν απαιτείται η έκδοση νέου εντύπου άδειας οδήγησης εφόσον στο κατεχόμενο έντυπο της άδειας οδήγησης (με τη μορφή πλαστικής κάρτας) αποτυπώνονται και οι δύο κατηγορίες (Β και ΑΜ). Ευχαριστώ πολύ φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, nikos_29 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε! Πρέπει να πάω στην αστυνομία για να το κάνω αυτό μήπως ξέρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Παιδια με τις γουρουνες (με πινακιδες,οχι μονο για offroad) και το διπλωμα αυτοκινητου τι παιζει; Ισχυει το μεχρι 125 cc ή εχει αλλαξει αυτο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, nikos_29 είπε Πρέπει να πάω στην αστυνομία για να το κάνω αυτό μήπως ξέρεις? Ότι έχει σχέση με το δίπλωμα σε μορφή καρτας απευθύνεσαι στο κατα τόπους γραφείο του Υπ. Συγκοινωνιών. Εγώ είχα το έντυπο της Τροχαίας για το ΑΜ(το παλιό πράσινο που είχα από όταν ήμουν 18), και το ροζ κανονικό δίπλωμα αυτοκινήτου. Τα πήγα στο Συγκοινωνιών και με τα παράβολα, δεν θυμάμαι πόσα ήταν, μου έβγαλαν το δίπλωμα κάρτα με το ΑΜ ενσωματομένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα