Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Huawei Honor P9, είχα έναν παλαιό φορτιστή από το προηγούμενο κινητό μου ο οποίος πριν λίγο διαλύθηκε.....

Τώρα ψάχνω να αγοράσω καινούργιο. Ρωτάω εδώ για να μην κάνω κάποιο λάθος κατά την αγορά.

Αν αγοράσω κάποιον με τα παρακάτω specs θα είναι κατάλληλο για την φόρτιση του κινητού μου; 

Input: DC5V-2.4A / 9V-2A / 12V-1.5A

Output: 1 x USB QC3.0

Extras: 1000mA - 2100mA

Το μόνο στοιχείο που γνωρίζω για τον τωρινό φορτιστή μου είναι αυτά που γράφει επάνω: Είσοδος 220-240V / 0.2Α, Έξοδος 5V / 500mA. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Έχω το Huawei Honor P9, είχα έναν παλαιό φορτιστή από το προηγούμενο κινητό μου ο οποίος πριν λίγο διαλύθηκε.....

Τώρα ψάχνω να αγοράσω καινούργιο. Ρωτάω εδώ για να μην κάνω κάποιο λάθος κατά την αγορά.

Αν αγοράσω κάποιον με τα παρακάτω specs θα είναι κατάλληλο για την φόρτιση του κινητού μου; 

Input: DC5V-2.4A / 9V-2A / 12V-1.5A

Output: 1 x USB QC3.0

Extras: 1000mA - 2100mA

Το μόνο στοιχείο που γνωρίζω για τον τωρινό φορτιστή μου είναι αυτά που γράφει επάνω: Είσοδος 220-240V / 0.2Α, Έξοδος 5V / 500mA. 

Τουρμπο θα είναι αυτος.Ο παλιός πρέπει να ήθελε μια εβδομάδα να το φορτίσει.

Αλλά αλήθεια δεν έχεις άλλον φορτιστή usb σπίτι;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τουρμπο θα είναι αυτος.Ο παλιός πρέπει να ήθελε μια εβδομάδα να το φορτίσει.

Αλλά αλήθεια δεν έχεις άλλον φορτιστή usb σπίτι;

Οχι.... Μόνο του κινητού. 

Τώρα θα κρατήσω ανοιχτό το pc για να το φορτίζω από τις θύρες usb που έχει εκεί. 

Η φόρτιση με εντελώς άδεια την μπαταρία του κινητού ήθελε χονδρικά 6 ως 8 ώρες. Ενώ μια μηχανή panasonic ακόμα πιο πολλές ώρες για πλήρη φόρτιση. 

Ο φορτιστης που είχα διαλύθηκε την ώρα που ήταν στην πρίζα και πήγε να κάνει κάτι η μητέρα μου, την τιναξε το ρεύμα..... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Οχι.... Μόνο του κινητού. 

Τώρα θα κρατήσω ανοιχτό το pc για να το φορτίζω από τις θύρες usb που έχει εκεί. 

Η φόρτιση με εντελώς άδεια την μπαταρία του κινητού ήθελε χονδρικά 6 ως 8 ώρες. Ενώ μια μηχανή panasonic ακόμα πιο πολλές ώρες για πλήρη φόρτιση. 

Ο φορτιστης που είχα διαλύθηκε την ώρα που ήταν στην πρίζα και πήγε να κάνει κάτι η μητέρα μου, την τιναξε το ρεύμα..... 

Ελπίζω η μητέρα σου να είναι καλά.

Αλλά 8 ώρες φορτιση ρε φίλε;;;Επρεπε να τον έχεις πετάξει πρίν χρόνια.Κατάρα ήταν και όχι φορτιστής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελπίζω η μητέρα σου να είναι καλά.

Αλλά 8 ώρες φορτιση ρε φίλε;;;Επρεπε να τον έχεις πετάξει πρίν χρόνια.Κατάρα ήταν και όχι φορτιστής.

Καλά είναι.

Δεν είχα ιδέα από φορτιστές βασικά. Ήξερα ότι αργεί να φορτίσει διότι δεν αντέχει παραπάνω ρυθμό φόρτισης η μπαταρία του κινητού μου..... Λες τώρα με αυτόν να φορτίζει πιο σύντομα; 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Confused 1
Δημοσ.

Αγοράστηκε σήμερα ο νέος φορτιστής και είναι υπό δοκιμή.

Παρουσίασε ένα θεματάκι, αναβόσβηνε συνεχώς και δεν έδινε σταθερή τροφοδοσία, πείραξα λίγο το βύσμα με το χέρι μου και έστρωσε.

Φορτίζει όντως ταχύτερα από τον προηγούμενο. Αν το ήξερα πως υπήρχε δυνατότητα ταχύτερης φόρτισης θα είχα αγοράσει νέο φορτιστή από καιρό, νόμιζα πως ο χρόνος φόρτισης είναι στάνταρ και εξαρτάται μόνο από την μπαταρία.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αγοράστηκε σήμερα ο νέος φορτιστής και είναι υπό δοκιμή.

Παρουσίασε ένα θεματάκι, αναβόσβηνε συνεχώς και δεν έδινε σταθερή τροφοδοσία, πείραξα λίγο το βύσμα με το χέρι μου και έστρωσε.

Φορτίζει όντως ταχύτερα από τον προηγούμενο. Αν το ήξερα πως υπήρχε δυνατότητα ταχύτερης φόρτισης θα είχα αγοράσει νέο φορτιστή από καιρό, νόμιζα πως ο χρόνος φόρτισης είναι στάνταρ και εξαρτάται μόνο από την μπαταρία.

Καλώς ήλθες στο παρών. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...