Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα και θέλω τη βοήθεια σας . Στο μπαλκόνι απλώνουμε τα ρούχα και έχω κατασκευάσει μια σίδηροκατασκευή στην οποία περνούν 4 σειρές σχοινιών . 
Το πρόβλημα είναι πως τα σχοινιά ό,τι και αν έχω κάνει μετά από 1-2 μπουγάδες κρεμάνε πολύ . 
Στις φωτογραφίες δείχνω τα εξαρτήματα που έχω χρησιμοποιήσει . 
Τι άλλο μπορώ να βάλω ώστε να μένει σταθερό ; Υπάρχει άλλου είδους τεντωτηρας; Άλλαξα σχοινί αλλά καμία διαφορά . 

IMG_1276 Large.jpeg

IMG_1277 Large.jpeg

IMG_1275 Large.jpeg

Επεξ/σία από thephotoshoped
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω βάλει σύρμα γαλβανιζέ, το οποίο δεν χαλαρώνει με το άπλωμα της μπουγάδας. Υπόψιν από σίδερο σε σίδερο είναι 4,30m.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Άψογα, σας ευχαριστώ πολύ ! Μάλλον θα πρέπει να προσθέσω και άλλο σίδερο - απλά είναι μπελάς. 

9 minutes ago, Joshua21 said:

Εγώ έχω βάλει σύρμα γαλβανιζέ, το οποίο δεν χαλαρώνει με το άπλωμα της μπουγάδας. Υπόψιν από σίδερο σε σίδερο είναι 4,30m.

Να φανταστώ δεν σκουριάζει έτσι ; Τεντωτήρες έχεις; Θα το προσπαθήσω πριν τοποθετήσω και άλλο σίδερο. 

Δημοσ.
3 minutes ago, thephotoshoped said:

Να φανταστώ δεν σκουριάζει έτσι ; Τεντωτήρες έχεις; Θα το προσπαθήσω πριν τοποθετήσω και άλλο σίδερο. 

Μόνο στους "κόμπους" που έχει φύγει το γαλβάνι έχει σκουριάσει, αλλά κλάιν.

image.png.2617dfc325ebec75f92c6212802f1b63.png

Υπάρχει και ανοξείδωτο σύρμα, υπόψιν.

Δημοσ.
20 minutes ago, Joshua21 said:

Μόνο στους "κόμπους" που έχει φύγει το γαλβάνι έχει σκουριάσει, αλλά κλάιν.

image.png.2617dfc325ebec75f92c6212802f1b63.png

Υπάρχει και ανοξείδωτο σύρμα, υπόψιν.

Ωραία θα πάρω και τέτοιο μήπως και δω διαφορά. 

Δημοσ.

Προσεξες οτι οι ρεγουλες που εχεις στην ακρη ειναι τερμα σφιγμενες ενω στην βαση οχι;;. Αυτο συμβαίνει γιατι υπαρχει λυγισμα απο το βαρος. Τι θα εκανα εγω... Θα ελυνα αρκετα τις ρεγουλες. Επειτα στην τρυπα που σου σημειωνω θα εβαζα μια αντηριδα. Ρεγουλα δηλαδη η οποία ομως τραβα προς τα εξω... Εκατέρωθεν... Μετα θα εσφιγγα τις εσωτερικές 

Screenshot_2023-07-30-14-19-59-15_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Προτείνω να δοκιμάσεις να βάλεις άλλες 4 σειρές με ενιαίο το σύρμα, αλλά οχι με πιάσιμο σε τρύπες όπως τώρα.

Θα κάνεις ενα δέσιμο στην μια άκρη και συνεχόμενα το συρμα θα το φέρεις βόλτες μέχρι να φτιάξεις άλλες 4 σειρές.

Σε κάθε γωνία θα φτιάχνεις 2 κύκλους-τυλίγματα. Φυσικά όλα τεντωμένα.

Νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Η στην χειρότερη θα μοιράζεις το βάρος σε περισσότερα σχοινιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα το καλοκαίρι πρέπει να έχεις μπόσικα, γιατί τον χειμώνα με την συστολή του μεταλικού σχοινιού μπορεί να στα ξηλώσει όλα...

Επίσης, γιατί χρειάζεσαι τόσο μεγάλο χώρο; αντέχουν τα κάγκελα στο μπαλκόνι; πχ τρείς βρεμένες κουβέρτες... Μπορεί να φύγουν όλα τα κάγκελα...

Νομίζω ότι χώρος πχ για ένα πλυντήριο ρούχα  ή περίπου είναι αρκετός. Το επόμενο πλύσιμο την άλλη μέρα...

Επεξ/σία από naftis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...