Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ για την αγνοια μου, αλλα θελω να καταλαβω αν ο ελεγχος ΚΤΕΟ αφορα διαδικασια κρατικου ελεγχου, η αν υποκειται σε Ευρωπαικη Νομοθεσια. Αν Ελληνικο οχημα βγει εξωτερικο, ζητειται-απαιτετο να ειναι περασμενο απο ΚΤΕΟ. Επισης στο Εξωντερικο εχει καθε χωρα τον αντιστοιχο μηχανισμο ελεγχου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλες η χώρες (ευρωπης και οχι μόνο) έχουν κάτι τέτοιο σε καποιες χώρες μαλιστα κτεο περνάς από το πρώτο χρόνο που εχεις το αμάξι (όχι σαν την ελλαδα που μετά από 4 χρονια περνάς κτεο (μπορει και παραπάνω)
και έξω σε πηδάνε , εχω δει στην ελβετια να κόβουν επειδι το πατάκι του οδηγού τσαλάκωνε εύκολα (και λογικό να σε κοψουν για κατι τετειο εδω που τα λέμε )

οσο για το αλλο αν πας στο εξωτερικοί με το αμάξι σου (προφανώς θα πρεπε να εχεις πράσινη κάρτα κλπ και ναι αν γίνει κάτι και μετά από έλεγχο δουν ότι δεν είχες περάσει κτεο σκύβεις πολύ παρααααααααααααα πολύ

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.

Στη Γερμανία περνάει κτεο και χωρίς ρόδα που λέει ο λόγος, 3 χρόνια χωρίς φώτα όπισθεν είμαι και έχω περάσει κτεο 2 φορές.

Δημοσ.
  Στις 30/7/2023 στις 9:12 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Mόνο του πάει.

ολα οκ τότε στην 325i 

Τη σχέση έχει το αυτοκίνητο με το θέμα? Έχεις να πεις κάτι για κτεο?

Δημοσ.
  Στις 30/7/2023 στις 9:21 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Οτι Ελλάδα και Γερμανία ίδια σκατά κτεο έχουν.

Σωστά. Μόνο που εδώ το κτεο έρχεται στο συνεργείο οπότε πάλι γίνεται η δουλειά και ποιο εύκολα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 30/7/2023 στις 8:21 ΠΜ, andreas-d είπε

Στη Γερμανία περνάει κτεο και χωρίς ρόδα που λέει ο λόγος, 3 χρόνια χωρίς φώτα όπισθεν είμαι και έχω περάσει κτεο 2 φορές.

Μαϊμού ΚΤΕΟ είναι αυτό.Στα συνεργεια της πίσω αυλης.

Και εγώ μπορούσα να περάσω κτεο ενω το αμαξι ηταν Ελλάδα,ή με το μεσαίο καζανάκι της Superspint το οποίο δεν έχει ούτε ABE ούτε Gutachten,καταλαβαίνεις,με το ανάλογο αντίτιμο.

Στις 30/7/2023 στις 9:25 ΠΜ, andreas-d είπε

Σωστά. Μόνο που εδώ το κτεο έρχεται στο συνεργείο οπότε πάλι γίνεται η δουλειά και ποιο εύκολα.

Ε ναι,εκεί περνάει το αμάξι ΚΤΕΟ χωρίς να είναι καν Γερμανία.Δεν θα περάσει επειδή δεν ανάβουν τα φώτα όπισθεν;Ας το πάει σε ένα επίσημο ΚΤΕΟ να δούμε,θα του δώσουν διορία κάποιες μέρες να τα φτιάξει και να ξαναπάει.Αν δεν πάει,πλακέτα δεν παίρνει.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 30/7/2023 στις 6:18 ΜΜ, jmmys είπε

Μαϊμού ΚΤΕΟ είναι αυτό.Στα συνεργεια της πίσω αυλης.

Και εγώ μπορούσα να περάσω κτεο ενω το αμαξι ηταν Ελλάδα,ή με το μεσαίο καζανάκι της Superspint το οποίο δεν έχει ούτε ABE ούτε Gutachten,καταλαβαίνεις,με το ανάλογο αντίτιμο.

Ε ναι,εκεί περνάει το αμάξι ΚΤΕΟ χωρίς να είναι καν Γερμανία.Δεν θα περάσει επειδή δεν ανάβουν τα φώτα όπισθεν;Ας το πάει σε ένα επίσημο ΚΤΕΟ να δούμε,θα του δώσουν διορία κάποιες μέρες να τα φτιάξει και να ξαναπάει.Αν δεν πάει,πλακέτα δεν παίρνει.

Επέκταση  

Μαϊμού τα λέμε αλλά είναι επίσημα και νόμιμα και γίνεται η δουλειά ποιος ο λόγος να πας στο κρατικό, 8 μήνες το είχα χωρίς κτεο πέρασαν έξω από το σπίτι μου άφησαν σημείωμα μέσα σε 10 μέρες να το περάσω το πήγα στο συνεργείο μου το πέρασε και πλήρωσα 15€ πρόστιμο επιπλέον επειδή είχα αργήσει. Το κρατικό δεν είναι υποχρεωτικό όπως και να έχει.

Η διαφθορά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην γερμανια πλέον.

Επεξ/σία από andreas-d
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...