Highlander Δημοσ. 18 Μαΐου 2001 Δημοσ. 18 Μαΐου 2001 Έχω ένα 7110 στο οποίο έχω δοκιμάσει ένα σωρό προγράμματα και δεν ξεκλειδώνει.<BR>Γράφει "Ακατάλλ.(ηλη) SIM"<P>Μήπως ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ?<P>Είναι η πρώτη φορά που δεν ξεκλειδώνει μοντέλο από το οποίο έχω ξεκλειδώσει ένα σωρό!<P>Highlander<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...
Ledis Δημοσ. 18 Μαΐου 2001 Δημοσ. 18 Μαΐου 2001 Boithise mas na se boithisoume, Ti kleidoma exei (Usercode, SimLock(kai an simLock pio apo ta 4)) opws kai ti version software exei<P><BR>
Highlander Δημοσ. 19 Μαΐου 2001 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2001 SP Lock.<BR>Γράφει "Ακατάλλ.(ηλη) SIM"<P>Με το τελευταίο All Nokia Unlocker ver 9.0 δείχνει ότι είναι κλειδωμένα τα 2,3 & 4.<P>Με την ver 6.0 δείχνει ότι όλα είναι κλειδωμένα.<P>Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει.<BR>Και δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα 7110.<P>Ευχαριστώ,<P>Highlander<P><BR><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...
ladhm Δημοσ. 19 Μαΐου 2001 Δημοσ. 19 Μαΐου 2001 Highlander A8ANATE min apogitevese...<BR>Den exo dokimasi oute 3ero kapion pou na exi dokimasi na 3eklidosi Nokia 7110 ala ena 3ero oti klidoni 3eklidoni...<P>------------------<BR><FONT face="Comic Sans MS">D.K. and Fuck the U.S.A.</FONT f><BR><B>Misita ladhm</FONT c></B>
Highlander Δημοσ. 21 Μαΐου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2001 Τελικά ;;;<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.