Προς το περιεχόμενο

Nokia 7110 Δεν ξεκλειδώνει ?????

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα 7110 στο οποίο έχω δοκιμάσει ένα σωρό προγράμματα και δεν ξεκλειδώνει.<BR>Γράφει "Ακατάλλ.(ηλη) SIM"<P>Μήπως ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ?<P>Είναι η πρώτη φορά που δεν ξεκλειδώνει μοντέλο από το οποίο έχω ξεκλειδώσει ένα σωρό!<P>Highlander<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...

Δημοσ.

SP Lock.<BR>Γράφει "Ακατάλλ.(ηλη) SIM"<P>Με το τελευταίο All Nokia Unlocker ver 9.0 δείχνει ότι είναι κλειδωμένα τα 2,3 & 4.<P>Με την ver 6.0 δείχνει ότι όλα είναι κλειδωμένα.<P>Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει.<BR>Και δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα 7110.<P>Ευχαριστώ,<P>Highlander<P><BR><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...

Δημοσ.

Highlander A8ANATE min apogitevese...<BR>Den exo dokimasi oute 3ero kapion pou na exi dokimasi na 3eklidosi Nokia 7110 ala ena 3ero oti klidoni 3eklidoni...<P>------------------<BR><FONT face="Comic Sans MS">D.K. and Fuck the U.S.A.</FONT f><BR><B>Misita ladhm</FONT c></B>

Δημοσ.

Τελικά ;;;<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...