Προς το περιεχόμενο

Realme 11 Pro+ συμβατοτητα με Cosmote WiFi calling

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tonypapadovic,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος το Realme 11 pro+ με δικτυο Cosmote και αν του δουλευει το Wifi Calling ( voice over WiFi ) γιατι θελω να το αγορασω και εγω αυτο το τηλεφωνο και στυν περιοχη μου αν δεν εχεις WiFi call, δεν εχεις ποτε σημα !

Ευχαριστω !

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κινητό πωλείται κανονικά/επίσημα από την Cosmote/Γερμανός, άρα λογικά θα έχει την ανάλογη υποστήριξη.

Φυσικά μπορείς καλού κακού να ρωτήσεις, αλλά δεν νομίζω να σου πουν το αντίθετο και για το wifi calling και για το 5G.

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.

Φίλε μου στα settings της sim την έχει την επιλογή και μπορείς να την ενεργοποιήσεις και μετά βγάζει και το σηματάκι πάνω δεξιά (εικονίδιο τηλεφώνου μαζί με τις γραμμές του wifi) - δεν ξέρω αν σου φτάνει αυτό βέβαια

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/7/2023 στις 8:41 ΠΜ, tonypapadovic είπε

Φίλε μου στα settings της sim την έχει την επιλογή και μπορείς να την ενεργοποιήσεις και μετά βγάζει και το σηματάκι πάνω δεξιά (εικονίδιο τηλεφώνου μαζί με τις γραμμές του wifi) - δεν ξέρω αν σου φτάνει αυτό βέβαια

Αν το εχεις στα χερια σου και το δουλευεις με wifi call σε cosmote, μου φτανει κ μου περισσευει ! 😅  ευχαριστω πολυ !

Στις 29/7/2023 στις 2:46 ΜΜ, GATE123 είπε

Πας και ρωτάς τον πάροχο σου 

σωθηκες τωρα ! μετα απο ωωωρα στο τσατ με την ρξυπηρετηση της κοσμοτε καταληξαμε στην απαντηση "τα συμβατα κινητα ειναι στη λιστα στο σαητ" ( το 11 pro plus δεν ειναι.. )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...