1comment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήρα αυτό το πολύπριζο κατόπιν σύστασης ψυκτικού (πριν είχα δυο απλά πολύπριζα τοίχου το ένα πάνω στο άλλο για τηλεόραση, ερκοντισιον και ένα πορτατιφ). Με το που έβαλα το πολύπριζο, παρατηρώ τρία θέματα: ανάβει και το πράσινο (ground ok) και το κόκκινο λαμπάκι (protection on). Δεύτερον, η τηλεόραση που και που εμφανίζει πράσινα pixel σαν να πάει να χάσει το σήμα. Το μεσημέρι που το πρωτοέβαλα, τα κανάλια έλεγαν "δεν έχει σήμα". Τώρα είμαστε μόνο στα pixel μετά από 1-2 ώρες χρήσης. Τρίτο, το τροφοδοτικό της tv είναι πολύ ζεστό. Ομολογώ ότι δεν είχα παρατηρήσει στα παλιά πολύπριζα αν ηταν ζεστό. Αλλά μου κάνει εντύπωση να ζεστάθηκε με το πολύπριζο ασφαλείας που αντέχει ως 3500watt με ένα 9αρι κλιματιστικό μόνο πάνω. Τι γνώμη έχετε; Το λαμπάκι νομίζω δεν είναι κακό. Το τροφοδοτικό της tv μπορεί να παίζει ρόλο σε θέματα...κεραίας; Γιατί από τα λίγα που ξέρω, το σήμα έχει να κάνει με την κεραία. Γενικά τα τροφοδοτικά τηλεόρασης είναι ζεστά; Η τηλεόραση είναι lg 22΄. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από 1comment
smpt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 και εγώ δεν νομίζω να φταίει για θέματα κεραίας. Από την άλλη αν το τροφοδοτικό υπολειτουργεί, δεν ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει. Τα πράγματα είναι απλά. άλλαξε πολυμπριζο με αυτό που είχες παλιά και έλεγξε αν άλλαξε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα