Pcx150 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Γειά σάς‼️ Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη όσων έχουν Επαγγελματική χρήση στο Facebook στο Instagram κτλ. Μου ζητάει το Facebook να ασχοληθώ επαγγελματικά βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζω‼️ Εγω προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το αντικείμενο.. Ήθελα να μού δώσετε μερικές συμβουλές όσοι έχετε ήδη κάνει επαγγελματική χρήση των Facebook, Instagram κτλ Σάς ευχαριστώ πολύ‼️
Alexenderwayne Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 28/7/2023 στις 2:02 ΜΜ, Pcx150 είπε Γειά σάς‼️ Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη όσων έχουν Επαγγελματική χρήση στο Facebook στο Instagram κτλ. Μου ζητάει το Facebook να ασχοληθώ επαγγελματικά βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζω‼️ Εγω προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το αντικείμενο.. Ήθελα να μού δώσετε μερικές συμβουλές όσοι έχετε ήδη κάνει επαγγελματική χρήση των Facebook, Instagram++ κτλ Σάς ευχαριστώ πολύ‼️ Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να το κάνετε αυτό στο κοινωνικό σας προφίλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα