basilis_k6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η ειδοποιηση στον δραστη θα του ερθει 8 με 24 ωρες μετα, και αφου μεινει κοντα στο τρακερ (σε ολο αυτο το διαστημα) για να παρει και την ειδοποιηση οτι υπαρχει αγνωστο τρακερ κοντα του. Αν σε 8-24 ωρες δεν εχεις καταλαβει οτι λειπει το ποδηλατο σου, well... https://www.apple.com/gr/airtag/ Απο οτι βλεπεις, ο σκοπος του παρων gadget δεν ειναι για να σε κλεψουν, αλλα για να βρεις κατι που εχεις χασει/ξεχασει. Ειμαι σιγουρος οτι η apple και η google ψαχνουν ιδεες για βελτιωση της υπηρεσιας. τελικα τα κατεστρεψε μονη της η απλ. δεν το ηξερα... The Tracker Detect app, available in the Google Play Store for free, allows you to use your Android to search for and track items that work with Apple's Find My network, such as AirTags, and are separated from their owner for at least 15 minutes. No Apple ID account is required. επισημη εφαρμογη της apple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, filip123go said: Η εάν έχω ένα στα κλειδιά μου, και μπω στο μετρό η σε λεωφορείο, θα αρχίσουν να χτυπάνε όλα τα κινητά γύρω-γυρω;;; Φοβερό μυαλό οποίος το σκέφτηκε... Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν θα συνέβαινε γιατί το δικό σου tracker είναι δίπλα στο κινητό σου οπότε "γνωρίζει" ότι δεν έχει κλαπεί και είσαι κι εσύ εκεί δίπλα, οπότε αν ότνως γίνεται stalk το κάνεις εσύ ο ίδιος και θα έπρεπε να σε βλέπουν. Αν πάλι αφήσεις κάτι στο σπίτι σου και εσύ φύγεις μαζί με το κινητό, τότε το tracker "γνωρίζει" πως βρίσκεται σε ασφαλή τοποθεσία, οπότε ακόμα κι αν κάποιος περνούσε από δίπλα δεν θα έδινε κάποιο σήμα. Το πρόβλημα είναι όταν κάτι κλέβεται ή το βάζεις εσύ επίτηδες σε κάποιον άλλο για να κάνεις stalking. Δηλαδή βγάζω το airtag της τσάντας μου και το βάζω στο αμάξι σου κρυφά... σε εμένα θα πρέπει να στείλει μήνυμα ότι το airtag μου κινείται χωρίς εμένα σε άγνωστη τοποθεσία. Ναι αλλά κι εσύ κινείσαι με το δικό σου αμάξι, αλλά μαζί σου κινείται και ένα airtag. Το πρόβλημα με τα airtags είναι ότι τα βγάζεις και τα τοποθετείς όπου θέλεις. Δεν είναι κάτι ενσωματωμένο στο όχημα/συσκευή ώστε αν κινείται να είναι σίγουρα στο δικό σου αντικείμενο. Επομένως υπάρχει πρόβλημα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από Diavolos666 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε The Tracker Detect app, available in the Google Play Store for free, allows you to use your Android to search for and track items that work with Apple's Find My network, such as AirTags, and are separated from their owner for at least 15 minutes. No Apple ID account is required. επισημη εφαρμογη της apple Source? Γιατι στην περιγραφη του app δεν αναφερει κατι τετοιο και μαλλον παλι ισχυει το 8-24 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Source? Γιατι στην περιγραφη του app δεν αναφερει κατι τετοιο και μαλλον παλι ισχυει το 8-24 ωρες αυτο το βρηκα στο νετ αλλα η ιδια η απλ λεει μονο δεκα λεπτα... https://support.apple.com/en-us/HT212227#trackerdetect κατω κατω πηγαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, filip123go είπε Δηλαδή για να καταλάβω, εάν βάλω tracker στο ποδήλατο, αυτός που θα το κλέψει, θα του έρθει ειδοποίηση ότι έχει tracker το ποδήλατο;; Η εάν έχω ένα στα κλειδιά μου, και μπω στο μετρό η σε λεωφορείο, θα αρχίσουν να χτυπάνε όλα τα κινητά γύρω-γυρω;;; Φοβερό μυαλό οποίος το σκέφτηκε... Υποθέτω ότι θα χτυπάει το κινητό των άλλων όταν εντοπίζεται ένα ξεμπαρκο tracker. Αν εγώ έχω το τρακερ μου πάνω μου και μιλάει με το κινητό μου στο οποίο είναι registered, δε θα ειδοποιηθείς εσύ. Αν από την άλλη εγώ φύγω και ο τρακερ μείνει δίπλα σου, τότε θα σου πει ότι κάτι γίνεται. Τώρα αν με παρακολουθεί ο κλεφτης μαζι με τον τρακερ του, ε θα έχω δει με τα μάτια μου ότι είναι ένας άκυρος που το τελευταίο μισάωρο πάει όπου πάω 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 1 hour ago, basilis_k6 said: αυτο το βρηκα στο νετ αλλα η ιδια η απλ λεει μονο δεκα λεπτα... https://support.apple.com/en-us/HT212227#trackerdetect κατω κατω πηγαινε 10 λεπτά? ουσιαστικά 98% χρήσης του airtag βγαινει off το πολύ πολύ να βρεις καμία βαλίτσα καμία τσάντα που ξέχασες αλλά μεχρι εκει ολες η αλλες χρησεις αμεσα γινονται άκυρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, filip123go είπε Δηλαδή για να καταλάβω, εάν βάλω tracker στο ποδήλατο, αυτός που θα το κλέψει, θα του έρθει ειδοποίηση ότι έχει tracker το ποδήλατο;; Η εάν έχω ένα στα κλειδιά μου, και μπω στο μετρό η σε λεωφορείο, θα αρχίσουν να χτυπάνε όλα τα κινητά γύρω-γυρω;;; Φοβερό μυαλό οποίος το σκέφτηκε... Καλή ιδέα, σίγουρα θα εμφανιστούν βίντεο στο yt με άτομα να μπαίνουν σε μετρο η μέρος με πολύ κόσμο και θα σκάνε τα alerts στους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medidia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, Black Demis είπε 10 λεπτά? ουσιαστικά 98% χρήσης του airtag βγαινει off το πολύ πολύ να βρεις καμία βαλίτσα καμία τσάντα που ξέχασες αλλά μεχρι εκει ολες η αλλες χρησεις αμεσα γινονται άκυρες Συνήθως πολύ λιγότερο από 10 λεπτα. Κουδουνίζει κι όλας. Δεν είναι για κλεμμένα αλλά για χαμένα αντικείμενα. Άψογα σαν ιδέα και ως υλοποίηση. Μπορείς να το βάλεις σε κατοικίδια ή σε αυτοκίνητο αν το παρκάρεις σε διαφορά μέρη. Η μπαταρια αντέχει 1 χρονο χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, medidia said: Συνήθως πολύ λιγότερο από 10 λεπτα. Κουδουνίζει κι όλας. Δεν είναι για κλεμμένα αλλά για χαμένα αντικείμενα. Άψογα σαν ιδέα και ως υλοποίηση. Μπορείς να το βάλεις σε κατοικίδια ή σε αυτοκίνητο αν το παρκάρεις σε διαφορά μέρη. Η μπαταρια αντέχει 1 χρονο χαλαρά. Από την στηγμη που κάνει κάποιο ήχο και είναι και trackable είναι αχριστο ο κάθε κλέφτης θα το βγάλει και τέλος το παραμύθι, ήταν άψογη λύση για κλεμμένα και για αυτό υο αγωραζαν κιόλας περρισοτεροι, με αυτό ουσιαστικά θα χάσει άνετα 95% από τους χρήστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Πάντως το Airtag ποτέ και για κανένα λόγο δεν πλασαρίστηκε από το επίσημο υλικό marketing της Apple ως αντικλεπτικό. Πάντα αφορούσε αντικείμενα που συχνά ξεχνάς ή χάνεις δλδ τσάντα, πορτοφόλι, κλειδιά κλπ. Δεν ξέρω τι mandela effect παίχτηκε στη συνείδηση του κόσμου και όλοι το έχουν σαν anti-theft device. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 9 hours ago, Ukforthemoment said: Σου βάζει τακερ η σύζυγος και ξέρει που πας με την γκόμενα. Το βρίσκεις πριν σε βρει. Εγώ έχω βάλει ένα στην πεθερά μου. Μόλις ειδοποιηθώ πως έρχεται την έχω κάνει με τον κολλητό για μπύρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Θα ξεμπροστιάζουν και τον ευατο του ή μόνο τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Link για αγορά airtag έχετε;; Πχ θέλω να βάλω ένα στο ποδήλατο Και στο μηχανάκι Θέλουν μπαταρία;; Η πρέπει να περάσει κάποιος πολύ κοντά του με nfc, και ποια απόσταση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μια σοβαρή χρησιμότητα είχε ως συσκευή και την ακύρωσαν. Πριν κάποιο καιρό έβλεπα ένα video οπου μια κοπέλα εντόπισε το αυτοκίνητο που της κλέψανε λόγω airtag. Πάει τώρα αυτό... πλέον ο κλέφτης θα μπορεί να δει που είναι το airtag 19 λεπτά πριν, lambros είπε Link για αγορά airtag έχετε;; Πχ θέλω να βάλω ένα στο ποδήλατο Και στο μηχανάκι Θέλουν μπαταρία;; Η πρέπει να περάσει κάποιος πολύ κοντά του με nfc, και ποια απόσταση;; Τώρα ειναι άχρηστο. Τι να το βάλεις; Αν ο κλέφτης στο πάρει, απλώς θα τον ειδοποιήσει πως ο ιδιοκτήτης τον παρακολουθεί. Θα βάλει το air tag να κάνει ήχο, να το βρει και να το πετάξει στα σκουπίδια. Πλέον η μόνη χρησιμότητά του είναι να το βάλεις κάτω από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ή στα κλειδιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Υπάρχουν κάποιες πατέντες που απενεργοποιείς τον ήχο ωστέ να μην είναι εύκολα εντοπίσιμο. Αλλά και πάλι αν με αυτή την εφαρμογή μπορεί να απενεργοποιηθεί το tag από τον οποιοδήποτε νομίζω οτι η Apple θα σαμποτάρει το ίδιο της το προϊόν (ακόμη και αν επίσημα δεν πωλείαι ως αντικλεπτικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα