Ptolemaios1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) εδω και λίγο καιρό όποτε ανοιγω το πρόγραμμα ανοίγει στη γραμμή εργασιών και έχει ενα εικονίδιο χρήστη και δεν εχει κανεναν κωδικο μου αποθηκευμενο Imgur: The magic of the Internet https://imgur.com/0Nun3cG Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από Ptolemaios1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Έχεις συνδεθεί σαν άλλος χρήστης ή σαν επισκέπτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Για κάποιο λόγο έγινε λογικά αποσύνδεση του μαιλ σου από τον chrome βαλε πάλι το μαιλ περίμενε 2 λεπτά να κάνει συνχρονισμό και όλα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Χτες δεν ήμουν σε pc για να το δείξω. Αυτό εννοούσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, micos000 είπε Χτες δεν ήμουν σε pc για να το δείξω. Αυτό εννοούσα... Εχει γινει log out το μαιλ σου πατά κατω στο john ου λογικα εισαι εσυ βαλε κωδικο και ολα καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, soteras είπε Εχει γινει log out το μαιλ σου πατά κατω στο john ου λογικα εισαι εσυ βαλε κωδικο και ολα καλα Δεν έχω εγώ το πρόβλημα. 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rical Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 sorry για το OT. Υπαρχει dark mode για το ινσομνια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, rical είπε sorry για το OT. Υπαρχει dark mode για το ινσομνια? Υπάρχει,σκρόλαρε τέρμα κάτω στην σελίδα και θα το δεις,λογικά τώρα θα σου γράφει light mode ,πατας το βελάκι και θα το βρεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα