f3d0n Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Στις αντιπροσωπείες βάζεις υπογραφές, σου παίρνουν φωτοτυπία και ταυτότητα/δίπλωμα, οπότε για οποιασδήποτε ζημιά στο αυτοκίνητο θα τρέχεις. Ο ιδιώτης πιο δύσκολα να σου κάνει κάτι. Είχα ένα φίλο που στο πανεπιστήμιο πήγε και τέσταρε ένα Honda S2000 και το τράκαρε σε μια στροφή. Ε βγήκε από το αμάξι και άφησε τον ιδιοκτήτη εκεί μόνο του να βρίζει. (Δεν λέω ότι αυτό που έκανε είναι σωστό, απλά αναφέρω αυτή την εμπειρία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Εγω πάντως έχω να πω ότι το test drive είναι χωρίς πρόθεση αγοράς αφου και να θες να πάρεις αυτοκίνητο αν πας σε 4 5 αντιπροσωπείες θα πάρεις ένα αυτοκίνητο τελικα οπότε τα αλλα απλα θα τα οδηγησεις για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις πιο θα πάρεις... και μεταξύ μας προσωπικά ποτέ δεν ήμουν ακριβώς στην μέση για 2 3 αμάξια πάντα το ενα ήταν πιο ψηλά σε προτίμηση και ότι στραβό είχε το προσπερνουσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixos23 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μολις ειχαμε ενηλικιωθει εδωσαν στον ενα της παρεας subaru legacy 4x4 200φευγα αλογα για μια ολοκληρη ημερα.. πρεπει να καναμε 300χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/7/2023 στις 6:51 ΜΜ, Axilleas150 είπε Καλησπέρα, θα μπορούσα θεωρητικά να γυρίσω όλες τις αντιπροσωπίες και να κάνω τεστ drive τα αυτοκίνητα ; Είμαι 20 και απλά θα ήθελα να δω πως είναι να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που δεν είναι 20ετιας+.😋 Γιατι το πας στο αλλο ακρο? Σε 2-3 αν πας που σε ενδιαφερουν δεν σε φτανει? Ναι τωρα ετσι οπως ειναι η κατασταση αμα δεν τους γεμιζεις το ματι θα βρουν δικαιολογια.. Απο την αλλη ολα εχουν να κανουν με το χρημα! Σιγουρη συνταγη λες στον πωλητη την αληθεια και του αφηνεις 10ευρω να πιει ενα καφε αλλα του λες να κανεις εστω 15χλμ για να καταλαβεις οδικη συμπεριφορα Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από PLACEBO_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα