Προς το περιεχόμενο

Τest drive χωρίς πρόθεση αγοράς.

Axilleas150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα μπορούσα θεωρητικά να γυρίσω όλες τις αντιπροσωπίες και να κάνω τεστ drive τα αυτοκίνητα ; Είμαι 20 και απλά θα ήθελα να δω πως είναι να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που δεν είναι 20ετιας+.😋

Επεξ/σία από Axilleas150
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Και γω έκανα το ίδιο όταν πήρα το δίπλωμα πριν κάτι δεκαετίες αλλά τότε σου έκαναν τεμενάδες, τώρα αποτι διαβάζω σημασία δεν δίνουν οπότε μάλλον πρέπει να το πουλήσεις καλά για να σε πιστέψουν!!

• Like 1

Ωραίος φίλε έχεις χιούμορ. Δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις κάτι. Ιδανικά πάρε και την κοπέλα σου/φίλη σου/αδελφή σου. Πίστεψέ με θα σε δουν με πολύ καλύτερο μάτι

• Like 1

Γίνεται, τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά. Πιο παλιά με το κολλητό μου στην Κρήτη το 'χαμε ... χόμπι. Μας αρέσουν και των δύο τ' αυτοκίνητα, οπότε ήταν αρκετές φορές που ερχόταν κάτι νεό ή ενδιαφέρον, και πηγαίναμε να το πάρουμε για μία γύρα. Βεβαίως, το test drive είναι αυτό που λέω, «μία γύρα». Μη νομίζεις ότι θα κάνεις ουσιαστική διαδρομή. Συνήθως δεν είναι ούτε 10 λεπτά, γύρω - γύρω από την αντιπροσωπεία.

Φωτεινή εξαίρεση μία μέρα που κάναμε test στη Ford ένα Raptor, και ένα Fiesta ST. Στο μεν Raptor ο πωλητής λέει στον κολλητό (αυτός οδηγούσε) να το ρίξει μέσα στις άμμους σε μία χωραφοπαραλία που 'ταν εκεί κοντά, στο δε Fiesta ST, που οδήγησα εγώ, το ανεβάσαμε στο βουνό σε κάτι στροφές...

Φύγαμε μετά μ' ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά! :P

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Haldol είπε

Γίνεται, τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά. Πιο παλιά με το κολλητό μου στην Κρήτη το 'χαμε ... χόμπι. Μας αρέσουν και των δύο τ' αυτοκίνητα, οπότε ήταν αρκετές φορές που ερχόταν κάτι νεό ή ενδιαφέρον, και πηγαίναμε να το πάρουμε για μία γύρα. Βεβαίως, το test drive είναι αυτό που λέω, «μία γύρα». Μη νομίζεις ότι θα κάνεις ουσιαστική διαδρομή. Συνήθως δεν είναι ούτε 10 λεπτά, γύρω - γύρω από την αντιπροσωπεία.

Φωτεινή εξαίρεση μία μέρα που κάναμε test στη Ford ένα Raptor, και ένα Fiesta ST. Στο μεν Raptor ο πωλητής λέει στον κολλητό (αυτός οδηγούσε) να το ρίξει μέσα στις άμμους σε μία χωραφοπαραλία που 'ταν εκεί κοντά, στο δε Fiesta ST, που οδήγησα εγώ, το ανεβάσαμε στο βουνό σε κάτι στροφές...

Φύγαμε μετά μ' ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά! :P

Μερακλής κ γνώστης ο πωλητής👌

Επεξ/σία από atrigane

3 minutes ago, atrigane said:

Μερακλής κ γνώστης ο πωλητής👌

Θεούλης ο συγκεκριμένος. Το ζούσε. Μας έλεγε για τον bi-turbo πετρελαιοκινητήρα και τις FOX αναρτήσεις στον ράπτορα, κι είχε πορωθεί μόνος του. Εμείς πιο αδιάφοροι, και κυρίως εγώ σε φάση «ναι οκ, ένα δυνατό αγροτικό». Ε μας έφυγε η «αδιαφορία» μετά που άρχισε το παιχνίδι. 

:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιχα περασει παλια απο Fiat και Hyundai και με το που μπηκα η αδιαφορια τους ηταν σα δημοσιο υπαλληλο που περιμενει να παει 2 να φυγει  .Κοινως στα @@@ τους παιζει να περιμενα πανω απο ωρα στη fiat για να δω ενα panda - βρε ουστ :mad:  . Και δεν ημουν ουτε φαινομουν για μπατιρης φοιτητης 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Αναρωτιέμαι αν ακόμα γίνονται τα πράγματα όπως παλιά. Όταν πήγα να δω το focus το 2002 ( το πήρα τελικά ), μου έβγαλαν φωτοτυπία την ταυτότητα και μου είπαν "πάρε τα κλειδιά και έλα σε μισή ώρα" 🙃

Έκανα test drive ενα i20N μόλις πρωτοήρθε στην Ελλάδα. Βέβαια είχα όντως πρόθεση για αγορά αν δεν μου έλεγε 1 χρόνο αναμονή. Απλά έκλεισα ένα ραντεβού ηλεκτρονικά και με κάλεσαν. Δεν είναι δύσκολο ο φίλος να κλείσει ενα TD και να το παίξει αγοραστής.

1 ώρα πριν, Axilleas150 είπε

Καλησπέρα, θα μπορούσα θεωρητικά να γυρίσω όλες τις αντιπροσωπίες και να κάνω τεστ drive τα αυτοκίνητα ; Είμαι 20 και απλά θα ήθελα να δω πως είναι να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που δεν είναι 20ετιας+.😋

Και ποιος σε εμποδίζει;

16 ώρες πριν, Axilleas150 είπε

Είμαι 20 και απλά θα ήθελα να δω πως είναι να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που δεν είναι 20ετιας+.😋

Ένα καινούργιο να νοικιάσει θα δει τη διαφορά με 20ετίας.

Δεν θέλει να αγοράσει κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...