sportis23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 καλησπέρα δεν ξερω αν ειναι καν στο σωστο μερος για να γραψω κατι τετοιο αλλα αν καποιος που εχει γνωση στο θεμα παρακαλώ ας απαντήσει, εχω προβλημα με το air condition εκει που δουλευε ξαφνικα στοπ αναβοσβήνουν λαμπάκια κλπ, επειδή ειναι σε μικρο νησι και τεχνικοι δεν υπάρχουν θα πρέπει να έρθουν απο αλλο νησι κλπ, ειπα να το δω εγω για αρχή,, λοιπόν στην εξωτερικά μονάδα παρατήρησα όταν το ανάβω δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας ποιο απο τους 2 πυκνωτές πιστεύετε οτι μπορεί να εχει θέμα, και αν δεν είναι αυτοί το προβλημα παιζει να εχει καει ο ανεμιστήρας?
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, sportis23 είπε καλησπέρα δεν ξερω αν ειναι καν στο σωστο μερος για να γραψω κατι τετοιο αλλα αν καποιος που εχει γνωση στο θεμα παρακαλώ ας απαντήσει, εχω προβλημα με το air condition εκει που δουλευε ξαφνικα στοπ αναβοσβήνουν λαμπάκια κλπ, επειδή ειναι σε μικρο νησι και τεχνικοι δεν υπάρχουν θα πρέπει να έρθουν απο αλλο νησι κλπ, ειπα να το δω εγω για αρχή,, λοιπόν στην εξωτερικά μονάδα παρατήρησα όταν το ανάβω δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας ποιο απο τους 2 πυκνωτές πιστεύετε οτι μπορεί να εχει θέμα, και αν δεν είναι αυτοί το προβλημα παιζει να εχει καει ο ανεμιστήρας? Ειχα και γω το ιδιο θεμα σε παλιο κλιματιστικο. Δεν λειτουργουσε ο εξωτερικος ανεμιστηρας και ηταν απο πυκνωτη. Δυστυχως δεν εχω καποια αλλη πληροφορια. Το εφτιαξε τεχνικος..
sdikr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Συνήθως είναι μεγάλος ο κυλινδρικός, φθηνοί είναι, μπορείς να δοκιμάσεις, πρόσεξε την συνδεσμολογία και πρόσεξε τα ρεύματα καθως και βγαλμένη την πριζα ο πυκνωτής ακόμα και με πρόβλημα θα έχει ρεύμα 1
thanasisxask Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, sportis23 είπε καλησπέρα δεν ξερω αν ειναι καν στο σωστο μερος για να γραψω κατι τετοιο αλλα αν καποιος που εχει γνωση στο θεμα παρακαλώ ας απαντήσει, εχω προβλημα με το air condition εκει που δουλευε ξαφνικα στοπ αναβοσβήνουν λαμπάκια κλπ, επειδή ειναι σε μικρο νησι και τεχνικοι δεν υπάρχουν θα πρέπει να έρθουν απο αλλο νησι κλπ, ειπα να το δω εγω για αρχή,, λοιπόν στην εξωτερικά μονάδα παρατήρησα όταν το ανάβω δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας ποιο απο τους 2 πυκνωτές πιστεύετε οτι μπορεί να εχει θέμα, και αν δεν είναι αυτοί το προβλημα παιζει να εχει καει ο ανεμιστήρας? Ο ηλεκτρολυτικός συνήθως καίγεται, έχει στο νησί να πάρεις έναν να τον αλλάξεις; προσοχή στην χωρητικότητα του πυκνωτή και προπαντός στην τάση λειτουργίας.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Αυτοί οι πυκνωτές χρειάζονται αποφόρτιση πριν βάλεις χέρι. Να φοράς προστατευτικα γάντια διότι τινάζει ακόμα και εκτός πρίζας να είναι η συσκευή.
sportis23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 εννοειται θα ειναι εκτος το ρευμα αλλα το θεμα αποφορτιση πως ακριβως γινεται? δηλαδη αν εχει κλειστο το ρεύμα και πατήσω την εντολή να ανοίξει το κλιματιστικό ετσι με αυτο το τροπο δεν θα αποφορτιστεί?
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, sportis23 είπε εννοειται θα ειναι εκτος το ρευμα αλλα το θεμα αποφορτιση πως ακριβως γινεται? δηλαδη αν εχει κλειστο το ρεύμα και πατήσω την εντολή να ανοίξει το κλιματιστικό ετσι με αυτο το τροπο δεν θα αποφορτιστεί? https://www.tme.eu/gr/news/library-articles/page/22156/pos-apophortizoume-puknote-me-asphaleia/
sportis23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 αυριο το απογευμα θα σας ενημερωσω τι αποτελεσμα θα εχω, ευχαριστω για τις επισημάνσεις.
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, sportis23 είπε εννοειται θα ειναι εκτος το ρευμα αλλα το θεμα αποφορτιση πως ακριβως γινεται? δηλαδη αν εχει κλειστο το ρεύμα και πατήσω την εντολή να ανοίξει το κλιματιστικό ετσι με αυτο το τροπο δεν θα αποφορτιστεί? Εγω σου προτεινω να το αφησεις ησυχο. Αν δουμε "τελευταια επισκεψη πριν απο 5 ημερες" θα καταλαβουμε οτι αποφορτισες πληρως τον πυκνωτη,αλλα με λαθος αντισταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις