Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα δεν ξερω αν ειναι καν στο σωστο μερος για να γραψω  κατι τετοιο αλλα αν καποιος που εχει γνωση στο θεμα παρακαλώ ας απαντήσει, εχω προβλημα με το  air condition εκει που δουλευε ξαφνικα στοπ αναβοσβήνουν λαμπάκια κλπ, επειδή ειναι σε μικρο νησι και τεχνικοι δεν υπάρχουν θα πρέπει να έρθουν απο αλλο νησι κλπ, ειπα να το δω εγω για αρχή,, λοιπόν στην εξωτερικά μονάδα παρατήρησα όταν το ανάβω δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας ποιο απο τους 2 πυκνωτές πιστεύετε οτι μπορεί να εχει θέμα, και αν δεν είναι αυτοί το προβλημα παιζει να εχει καει ο ανεμιστήρας?

received_2592137991087860.jpg

received_776292743054495.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sportis23 είπε

καλησπέρα δεν ξερω αν ειναι καν στο σωστο μερος για να γραψω  κατι τετοιο αλλα αν καποιος που εχει γνωση στο θεμα παρακαλώ ας απαντήσει, εχω προβλημα με το  air condition εκει που δουλευε ξαφνικα στοπ αναβοσβήνουν λαμπάκια κλπ, επειδή ειναι σε μικρο νησι και τεχνικοι δεν υπάρχουν θα πρέπει να έρθουν απο αλλο νησι κλπ, ειπα να το δω εγω για αρχή,, λοιπόν στην εξωτερικά μονάδα παρατήρησα όταν το ανάβω δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας ποιο απο τους 2 πυκνωτές πιστεύετε οτι μπορεί να εχει θέμα, και αν δεν είναι αυτοί το προβλημα παιζει να εχει καει ο ανεμιστήρας?

Ειχα και γω το ιδιο θεμα σε παλιο κλιματιστικο. Δεν λειτουργουσε ο εξωτερικος ανεμιστηρας και ηταν απο πυκνωτη.

Δυστυχως δεν εχω καποια αλλη πληροφορια. Το εφτιαξε τεχνικος..

Δημοσ.

Συνήθως είναι μεγάλος ο κυλινδρικός, φθηνοί είναι,  μπορείς να δοκιμάσεις, πρόσεξε την συνδεσμολογία και πρόσεξε τα ρεύματα καθως και  βγαλμένη την πριζα ο πυκνωτής ακόμα και με πρόβλημα θα έχει ρεύμα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sportis23 είπε

Ο ηλεκτρολυτικός συνήθως καίγεται, έχει στο νησί να πάρεις έναν να τον αλλάξεις; προσοχή στην χωρητικότητα του πυκνωτή και προπαντός στην τάση λειτουργίας. 

Δημοσ.

Αυτοί οι πυκνωτές χρειάζονται αποφόρτιση πριν βάλεις χέρι. Να φοράς προστατευτικα γάντια διότι τινάζει ακόμα και εκτός πρίζας να είναι η συσκευή. 

Δημοσ.

εννοειται θα ειναι εκτος  το ρευμα αλλα το θεμα αποφορτιση πως ακριβως γινεται? δηλαδη αν εχει κλειστο το ρεύμα και πατήσω την εντολή να ανοίξει το κλιματιστικό ετσι με αυτο το τροπο δεν θα αποφορτιστεί?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sportis23 είπε

εννοειται θα ειναι εκτος  το ρευμα αλλα το θεμα αποφορτιση πως ακριβως γινεται? δηλαδη αν εχει κλειστο το ρεύμα και πατήσω την εντολή να ανοίξει το κλιματιστικό ετσι με αυτο το τροπο δεν θα αποφορτιστεί?

https://www.tme.eu/gr/news/library-articles/page/22156/pos-apophortizoume-puknote-me-asphaleia/

Δημοσ.

αυριο το απογευμα θα σας ενημερωσω τι αποτελεσμα θα εχω, ευχαριστω για τις επισημάνσεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sportis23 είπε

Εγω σου προτεινω να το αφησεις ησυχο.

Αν δουμε "τελευταια επισκεψη πριν απο 5 ημερες" θα καταλαβουμε οτι αποφορτισες πληρως τον πυκνωτη,αλλα με λαθος αντισταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...