Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Είμαι σε ένα σχολικό. Θα είμαι και εκεί του χρόνου. Τη Δευτέρα τελευταίο δρομολόγιο και μετά τέλη Αυγούστου. Τι κάνω με το λεοφωρειο στο θέμα μπαταρίας. Να πάω μια φορά στις 15 μέρες να το βάλω μπρος και μια βόλτα εκεί στο τετράγωνο. Η δύο φορές δήλ ανά δεκαήμερο? 

(είναι κοντά στο σπίτι μου δεν έχω θέμα να πεταχτώ. Επίσης η διευθύντρια δεν έχει ιδέα) 

Δημοσ.

προσπαθησε να μην ειναι το λεωφορειο σε μερος που το βλεπει ο ηλιος ολη ημερα για να διατηρησεις τα λαστιχα και ταπετσαριες/δερματα εσωτερικο.

Ισως εχεις δει μερικους που βαζουν ακομα και χαρτονια στους τροχους για να τους καλυψουν

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Βγάζεις τον πόλο και απολαμβάνεις το καλοκαιρινό κενό χωρίς εργασιακά άγχη.

Δεν έχει νομίζω. Βασικά είναι κλειστή βιδωμενη κάτω από το πάτωμα. Μιά φορά που είχα πάει έκει σε ένα ηλεκτρονικό παιδεύτηκε να το ανοίξει. 

42 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

προσπαθησε να μην ειναι το λεωφορειο σε μερος που το βλεπει ο ηλιος ολη ημερα για να διατηρησεις τα λαστιχα και ταπετσαριες/δερματα εσωτερικο.

Ισως εχεις δει μερικους που βαζουν ακομα και χαρτονια στους τροχους για να τους καλυψουν

Θα βάλω σίγουρα ηλιοπροστασια στο ταμπλό τώρα αλλά στο σημείο που αφήνεται βαράει ήλιος αρκετά. 

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχει διακόπτη η μπαταρία;

Μπα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, greekfragma είπε

Βγάζεις τον πόλο και απολαμβάνεις το καλοκαιρινό κενό χωρίς εργασιακά άγχη.

Εμείς έτσι κάνουμε 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...