nickvts13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας θέλω να αναβαθμίσω το φωτοβολταϊκο μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα inverter, πάνελ και μπαταρίες γιατι ακούω διαφορετικές απόψεις απο τον περιγυρω μου. Θα με βοηθούσε αν μου στέλνατε το λινκ του κάθε προϊόντος που μου προτείνετε. Οι ανάγκες που θέλω να κάλυψω είναι : φωτισμός 70τμ σπιτιού, ψυγείοκαταψυκτη, καταψυκτη, πλυντηριο ρουχων, τηλεόραση, σίδερο και ίσως κλιματιστικό. Ο τεχνικός ο δικός μου συστήνει ινβερτερ 3000w καθαρό ημιτονο 12v, 2 πάνελ 410 watt μονοκρυσταλλικα, 12 μπαταρίες 2volt...άλλοι τεχνικοί μου συστηνουν διαφορετικά.. Οποίος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ πολύ και καλή σας μέρα Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από nickvts13
andreas1gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, nickvts13 είπε Καλησπέρα σας θέλω να αναβαθμίσω το φωτοβολταϊκο μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα inverter, πάνελ και μπαταρίες γιατι ακούω διαφορετικές απόψεις απο τον περιγυρω μου. Θα με βοηθούσε αν μου στέλνατε το λινκ του κάθε προϊόντος που μου προτείνετε. Οι ανάγκες που θέλω να κάλυψω είναι : φωτισμός 70τμ σπιτιού, ψυγείοκαταψυκτη, καταψυκτη, πλυντηριο ρουχων, τηλεόραση, σίδερο και ίσως κλιματιστικό. Ο τεχνικός ο δικός μου συστήνει ινβερτερ 3000w καθαρό ημιτονο 12v, 2 πάνελ 410 watt μονοκρυσταλλικα, 12 μπαταρίες 2volt...άλλοι τεχνικοί μου συστηνουν διαφορετικά.. Οποίος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ πολύ και καλή σας μέρα Αγαπητέ με τόσο γενικό και αόριστο ερώτημα μην περιμένεις καμία απάντηση… Όταν πας να υπολογίσεις «φορτία» δεν λες έχω ένα πλυντήριο, ένα ψυγείο και φως για 70 τετραγωνικά… Αναφέρεις συγκεκριμένα φορτία και για πόσες ώρες θα τα χρειαστείς… Δηλαδή «θα λειτουργούν 2 λάμπες των 8watt και για 4 ώρες», «1 ψυγείο που καταναλώνει 255 watt την κάθε ώρα» κλπ κλπ… Θα μαζέψεις όλες τις καταναλώσεις και τότε μόνο θα μπορεί κάποιος να υπολογίσει το σύστημα που χρειάζεσαι…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα