ydro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα Xiaomi mi 9T pro του οποίου μου είχε σπάσει η οθόνη. Το συζητούσα με ένα φίλο και μου λέει αγόρασε οθόνη και θα στην αλλάξω εγώ. Αγοράζω λοιπόν την οθόνη (έδωσα 75€ OLED) και του τα πάω μαζί με το κινητό. Δηστυχώς όμως δεν πολυσκάμπαζε και τώρα στη μισή οθόνη δεν λειτουργεί το touch. Επίσης δεν την έχει κολλήσει καλά και έχει κενό στην κάτω μεριά. Γνωρίζετε αν αυτό φτιάχνεται ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τεχνικό? Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, ydro είπε Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα Xiaomi mi 9T pro του οποίου μου είχε σπάσει η οθόνη. Το συζητούσα με ένα φίλο και μου λέει αγόρασε οθόνη και θα στην αλλάξω εγώ. Αγοράζω λοιπόν την οθόνη (έδωσα 75€ OLED) και του τα πάω μαζί με το κινητό. Δηστυχώς όμως δεν πολυσκάμπαζε και τώρα στη μισή οθόνη δεν λειτουργεί το touch. Επίσης δεν την έχει κολλήσει καλά και έχει κενό στην κάτω μεριά. Γνωρίζετε αν αυτό φτιάχνεται ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τεχνικό? Ευχαριστώ. Αν την χάλασε την οθόνη συμφέρει να το φτιάξεις;
GATE123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Με 150€ θα έδινες στο Public και θα είχες και εγγύηση. Τώρα δεν νομίζω να συμφέρει. 1
Fotia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Γενικά δεν συμφέρει δύο φορές το ίδιο θέμα ,ειδικά αν έχει γίνει και άλλη ζημιά που δεν ξέρουμε . Πάντως μια ερώτηση δεν βλάπτει για ανταλλακτικό και επισκευή https://www.pds.com.gr/
ydro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν χάλασε το touch ή έχει κάνει κάτι λάθος στη σύνδεση. Η οθόνη δουλεύει άψογα, το πάνω 1/3ο του touch δε λειτουργεί. Τώρα για να καταλάβετε το δουλεύω με τη λειτουργία one hand. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.
BadBoy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μπορεί να έχει μπει σκόνη στον κονέκτορα, μπορεί να μην τον έχει βάλει όλο μέσα, μπορεί να τον τσαλάκωσε και να έσπασε κάποια σύνδεση. Μπορεί επίσης να ζόρισε την οθόνη όταν την τοποθετούσε και να έσπασε κάτι. Γενικά θέλει να το ανοίξεις, αλλά προσωπικά δεν θα το ξαναπήγαινα στον ίδιο.
Voldy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όταν έβαλε την οθόνη να μην αποσύνδεσε την μπαταρία από τη πλακέτα του κινητού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται στιγμιαία spikes της τάσης κατά τη σύνδεση όπου μπορούν να τραυματίσουν, να κάψουν ή και να χαλάσουν το ανταλλακτικό. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να το κοιτάξω.
manolis940 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Voldy είπε Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όταν έβαλε την οθόνη να μην αποσύνδεσε την μπαταρία από τη πλακέτα του κινητού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται στιγμιαία spikes της τάσης κατά τη σύνδεση όπου μπορούν να τραυματίσουν, να κάψουν ή και να χαλάσουν το ανταλλακτικό. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να το κοιτάξω. Πολύ δύσκολο να έφαγε μόνο το touch σε αυτή την περίπτωση. Τουλάχιστον δεν το έχω ξαναδεί. Έχω την εντύπωση επίσης ότι θέλει πολύ προσπάθεια να μην βγάλεις την μπαταρία, καθώς η καλωδιοταινία είναι κάτω από αυτή. Στις 29/7/2023 στις 7:44 ΜΜ, ydro είπε Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν χάλασε το touch ή έχει κάνει κάτι λάθος στη σύνδεση. Η οθόνη δουλεύει άψογα, το πάνω 1/3ο του touch δε λειτουργεί. Τώρα για να καταλάβετε το δουλεύω με τη λειτουργία one hand. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Εγώ ψηφίζω 3 πράγματα ότι ή δεν έχει κουμπωθεί ή τον τράβηξε κάπως και τον έκοψε ή τον πίεσε στο κούμπωμα και έχει φάει τον connector ( ελπίζω στην καλωδιοταινία. ) Όμως θα κάνω λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου. Πως γνωρίζουμε ότι η οθόνη δεν ήταν ελαττωματική; Αν τυγχάνει να είσαι ηράκλειο και επίσης σε ενδιαφέρει μπορούμε να το δούμε. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από manolis940
ydro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πολύ δύσκολο να έφαγε μόνο το touch σε αυτή την περίπτωση. Τουλάχιστον δεν το έχω ξαναδεί. Έχω την εντύπωση επίσης ότι θέλει πολύ προσπάθεια να μην βγάλεις την μπαταρία, καθώς η καλωδιοταινία είναι κάτω από αυτή. Εγώ ψηφίζω 3 πράγματα ότι ή δεν έχει κουμπωθεί ή τον τράβηξε κάπως και τον έκοψε ή τον πίεσε στο κούμπωμα και έχει φάει τον connector ( ελπίζω στην καλωδιοταινία. ) Όμως θα κάνω λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου. Πως γνωρίζουμε ότι η οθόνη δεν ήταν ελαττωματική; Αν τυγχάνει να είσαι ηράκλειο και επίσης σε ενδιαφέρει μπορούμε να το δούμε. Καλημέρα, δε γνωρίζω αν ήταν ελαττωματική η οθόνη αλλά τώρα δε θα μάθουμε ποτέ. Τώρα είμαι εκτός και γυρίζω από Δευτέρα. Που είσαι στο Ηράκλειο?
manolis940 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, ydro είπε Καλημέρα, δε γνωρίζω αν ήταν ελαττωματική η οθόνη αλλά τώρα δε θα μάθουμε ποτέ. Τώρα είμαι εκτός και γυρίζω από Δευτέρα. Που είσαι στο Ηράκλειο? Δεν είμαι μέσα. Σε επαρχία έξω από αυτό είμαι. Στείλε PM όταν φτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα