logokrimenos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Για να απαντήσω σε αρκετούς που το ανέφεραν. Ναι ξέρω ότι είμαι προνομιούχος που εχω αυτή την δουλειά με αυτές τις παροχες και τον φόρτο εργασίας. Το θέμα μου είναι η ρουτίνα που με έχει φάει και καθε μερα είναι ιδια. Είναι κάτι συνηθισμένο και το θες για μια βιομηχανική μονάδα, απλα εμενα με κούρασε. Η πρόταση π ειχα ήταν από μεγάλη πολυεθνική και για θέση συμβούλου. Εννοείται θελω να παω Αθήνα, ειχα κανει ένα 7μηνο πέρασμα πριν 2 χρονια, μιας και μένω επαρχία τωρα. Θεωρώ με την αλλαγή αντικειμένου εργασίας και τις επιλογές που προσφέρει η Αθήνα θα μου φύγει αυτή η βαρεμάρα. Επίσης θα ανοίξει και άλλους ορίζοντες η συγκεκριμένη εταιρεία καθώς μετά οι επιλογές για επόμενο σταθμό καριέρας πολλαπλασιάζονται σε σύγκριση με τωρα. Όπως είπαν και κάποια παιδιά, ο παράγοντας που με κράτησε ήταν το οικονομικό και περισσότερο για το αν θα μπορούσα να βρω σπίτι σχετικά κοντά και σε καλή τιμή. Ειχα και μολις 1 μερα περιθώριο για να απαντήσω, οποτε διάλεξα την safe επιλογή και ειπα οχι. Στόχος μ δεν είναι να με πάρουν τωρα μετά από 1 μηνα, αλλα να με εχει στα υπόψιν σε περίπτωση που προκύψει στο μέλλον άλλη θέση ή να μπορώ με άνεση να στειλω το βιογραφικό μου. 2
GeorgeKatz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Επισυνάπτω ένα διάγραμμα venn για έμπνευση 🙂
Narayan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Στις 29/7/2023 στις 8:27 ΠΜ, james01gr είπε Εάν κάποιος ειναι όντως καλός, τα ξεπερνάνε αυτά οι εταιρείες. Ισχύει, έχω και γνωστό.
sphinxgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Έχεις 2 επιλογές Να επικοινωνήσεις με το HR Να ΜΗΝ επικοινωνήσεις με το HR Και στις 2 περιπτώσεις, δεν χάνεις κάτι. Στην #1 μπορεί κ να κερδίσεις κατι. Οπότε ειναι προφανής η επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις