Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες έχω αναλάβει τη δουλειά  των πληρωμών- μεταφορών των γονέων και του υπόλοιπου μισού σογιού σε διάφορες τράπεζες. Στην Alpha πχ διαχειρίζομαι 4 λογαριασμούς συνολικά και κάθε τρεις κ λίγο πρέπει να κάνω πεντάλεπτα κωμικοτραγικά τηλεφωνήματα στο σταθερό μέχρι να εντοπίσουν οι συγγενείς το 2FA SMS στο κινητο τους. Έχω ακουσει για πολλαπλές ίδιες εφαρμογές σε android (έχω iphone). Το κάνουν όλες οι μάρκες αυτό; Ιδανικά θα ήθελα ένα οικονομικό τηλέφωνο (χωρίς να χρειαστεί να μπλέξω με custom ROM) να το έχω μόνιμα στο συρτάρι για να λαμβάνω τα push για επιβεβαίωση πληρωμών γρήγορα και απλά. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Ίσως αν κάνεις clone την εφαρμογή αλλά δεν ξέρω θα πρέπει να αντιστοιχεί στο νούμερο που έχει ο καθένας 

Δημοσ.

Θα πω ίσως κάτι προφανές αλλά αφού υπάρχει εμπιστοσύνη, δείτε το ενδεχόμενο να μπείτε συνδικαιούχος στους σχετικούς λογαριασμούς ώστε να εμφανίζονται στο δικό σας ebanking. Αυτό είναι και πιο σωστό από το να χρησιμοποιείτε τους κωδικούς τους...

• Moderators
Δημοσ.

H Samsung το εχει σιγουρα στις συσκευες που εχουν Knox.

Εχω κλωνο της Alpha στον Secure Folderπωσδιαλοτολενε εκτος απο την κυρια εφαρμογη. Οποτε οταν μου ερθει push στην κυρια, απλα το εγκρινω με το δακτυλικο, ενω οταν μου ερθει push στον κλωνο, ανοιγω μια φορα με δακτυλικο τον Secure και δευτερευοντως το push παλι με το δακτυλικο.

Απλα μπορω να σου πω πως γινεται σιγουρα για δυο, τωρα για 4 ισως να ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα και παλι δεν μπορω να φανταστω καποιον λογο για να μην γινεται αν απλα θεσεις και στους 4 λογαριασμους το κινητο σου για 2FA. 

Δημοσ.

Thanks για τις απαντήσεις. Βρήκα μια λύση αλλά είναι σε oxygenOS και δυστυχώς θέλει root. Απλά το λέω μήπως έχει και κάποιος άλλος την ίδια απορία 

Δημοσ.

Στην Alpha πχ διαχειρίζομαι 4 λογαριασμούς συνολικά και κάθε τρεις κ λίγο πρέπει να κάνω πεντάλεπτα κωμικοτραγικά τηλεφωνήματα στο σταθερό μέχρι να εντοπίσουν

On 28/07/2023 at 11:31, l00ter said:

Στην Alpha πχ διαχειρίζομαι 4 λογαριασμούς συνολικά και κάθε τρεις κ λίγο πρέπει να κάνω πεντάλεπτα κωμικοτραγικά τηλεφωνήματα στο σταθερό μέχρι να εντοπίσουν οι συγγενείς το 2FA SMS στο κινητο τους

Πόσο σε καταλαβαίνω ! Από τότε που η τεχνολογία μπήκε στη ζωή των γονιών/πεθερικών, κοντεύει να μας γίνει full-time δουλειά :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά τη γνώμη μου όχι stock android γιατί δεν έχει native app cloning και επίσης όχι root καθαρά για λόγουςασφάλειας.

Xiaomi/Poco, samsung, oneplus ίσως και realme νομίζω ότι υποστηρίζουν clone app. Τα samsung έχουν και secure folder για μεγαλύτερη ασφάλεια (εγκαθιστάς από εκει την εφαρμογή), δεν ξέρω όμως πώς και αν ταιριάζουν με το app cloning.

Επεξ/σία από getty
Δημοσ.
19 hours ago, getty said:

Κατά τη γνώμη μου όχι stock android γιατί δεν έχει native app cloning και επίσης όχι root καθαρά για λόγουςασφάλειας.

και η ειρωνία χτυπάει κόκκινο αν σκεφτείς ότι ο μέσος έλληνας χρήστης δίνει από μόνος του τους κωδικούς όπου βρει. Αλλά το root μας πείραξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...