NikosT76 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σας. Είμαι σε διαδικασία αγοράς καινούργιου μικρού αυτοκινήτου για μέσα στην πόλη. Οι επιλογές λόγω περιορισμένου budget (γύρω στα 17000€ με 18000€ με τις δόσεις) είναι το Kia Picanto 1.2, το Hyundai I10 1.2 καθώς και το Fiat Panda. Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με αυτά τα 3 οχήματα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω το i10 1.0 από τον Ιούλιο του 2022. Πολύ ευχαριστημένος (εκτός από αστοχία υλικού σε μια τάπα η οποία αντικαταστάθηκε δωρεάν) είμαι. Γενικά έχει τη φήμη αξιόπιστου αυτοκινήτου. Βέβαια εγώ το πήρα 12.400 και όχι 16.000+ που έχει τώρα.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από Bomber-21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δες και polo 1.0 είναι τίμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosT76 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Δες και polo 1.0 είναι τίμιο. Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεφύγω με τίποτα από το ταβάνι που ανέφερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, NikosT76 είπε Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεφύγω με τίποτα από το ταβάνι που ανέφερα... Ξέχασα οτι έπαθαν μαλάκυνση οι εταιρίες προς τα πάνω. Εναλλακτικά δες και skoda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ψάξε για μεταχειρισμένο fiesta 1.0 Ecoboost, ή vag tsi 1.0 με 11-12Κ να σου μείνουν και ρέστα. Είναι ιδανικά για αυτό που θέλεις. ΜΗΝ πας σε ατμοσφαιρικό. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από AntonisKo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Bomber-21 said: Βέβαια εγώ το πήρα 12.400 και όχι 16.000+ που έχει τώρα.... Έχουν ξεφύγει οι τιμές.... αν είναι δυνατόν! Τιμή βασικής έκδοσης 2020: 11.200€ Σήμερα: 15890€ (!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Υπαρχει ακομα αυτοκίνητο με 17000 και αν υπαχει τις ξέρεις τις επιλογές Εγω βέβαια απο αυτα τα τρια δεν θα πρότεινα κανένα Θα σε ελεγα να πας σε μεταχειρισμένο με λιγα χιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 panda απο εμενα γιατι γενικα οι κινητηρε αξιοποιστοι και γενικα δε βγαζουν πλεον θεμα. Επισης εχει μεγαλυτερους χωρους και θεσεις για μικροαντικειμενα. Απο την αλλη δεν εχει τοσο ηλεκτρικα μπιχλιμπιδια οσο τα αλλα. Μετα και εγω το i10 (θα ηταν πρωτο αλλα μου τα χαλαει σε χωρους σε σχεση με panda) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Εκεί που πήγαν της τημες πραγματικά τπτ Αντε το Suzuki swift το οποίο εκεί κάπου βγαίνει στα 17 αλλά μέχρι εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Black Demis είπε Εκεί που πήγαν της τημες πραγματικά τπτ Αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 1 minute ago, manzana said: Αυτό βασικά να το πω καλύτερα .............. οχι δεν πήγαν ακριβός εκεί η τιμές........... έχασε (για άλλη μια φορά στην ιστορία) άξια το χρήμα..................(μεχρι εδώ δεκτό) εμ που τα μισθός κλπ δεν άλλαξε...... για να ζεις όπως ζούσες το 2020 πριν από το covid πχ με μισθό 1000 ευρώ θα πρέπει τώρα να παιρνεις μισθό 1700 ευρό +/-, ναι αν γινοταν αυτο κανεις δεν θα έλεγε κιχ καθώς δεν θα αλλάζει τπτ στον τρόπο ζοης και το τι μένει, αλλά αυτό ειναι αδυνατον αμεσα και θα πάρει αρκετά χρονια να γίνει (λιγοτερα σε αναπτυγμένες χώρες περισσότερα σε χώρες τρίτου κόσμου πχ ελλαδα (πιάνων και δεκαετίες),ουσιαστικά ειναι ευκαιρια για καποιος που έχει δικιά του δουλειά κυρίως με πρώτες υλες και καποιες υπηρεσίες η και σπίτια να βγαλει τρελά χρήματά εκμεταλλευόμενος την κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Κι εγώ για πάντα και πικάντο είχα ξεκινήσει και κατέληξα σε μάζντα 2. Η βασική έκδοση που είναι επαρκής κατά τη γνώμη μου έχει "ακόμα" γύρω στα 17200 και αν δεν ζητήσεις περίεργο χρώμα έρχεται νωρίτερα από ότι θα σου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosT76 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στις 30/7/2023 στις 10:24 ΜΜ, Maurikycli είπε Κι εγώ για πάντα και πικάντο είχα ξεκινήσει και κατέληξα σε μάζντα 2. Η βασική έκδοση που είναι επαρκής κατά τη γνώμη μου έχει "ακόμα" γύρω στα 17200 και αν δεν ζητήσεις περίεργο χρώμα έρχεται νωρίτερα από ότι θα σου πουν. Είναι πολύ καλή επιλογή το Mazda 2 αλλά δεν θέλω 1500άρι. Θέλω όσο το δυνατόν οικονομικότερο από όλες τις απόψεις (τέλη, έξοδα συντήρησης, οικονομία καυσίμου κλπ.). Μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NikosT76 είπε Είναι πολύ καλή επιλογή το Mazda 2 αλλά δεν θέλω 1500άρι. Θέλω όσο το δυνατόν οικονομικότερο από όλες τις απόψεις (τέλη, έξοδα συντήρησης, οικονομία καυσίμου κλπ.). Μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς υπάρχει. Δεν έχει τέλη κυκλοφορίας και το πρώτο γέμισμα με 40 λίτρα σε συνθήκες στρωσίματος μου έβγαλε 775 χιλιόμετρα δηλ 5,16 λίτρα/100χλμ. Φυσικά δεν είναι αυτός ο τρόπος οδήγησής μου και επιφυλάσσομαι. Λόγω κυβικών θα είναι λίγο ακριβότερη η ασφάλεια και αν δεν σε καλύπτει το εισόδημα ίσως σε ζορίσει το τεκμήριο χρήσης. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από Maurikycli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα