killer76 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Καλημέρα. Στην δουλειά έχω ένα πολυμηχάνημα laser, που εδω και 3 χρόνια εκτυπώνω απροβλημάτιστα. Προχθές έκανα αναβάθμιση windows από τα 7 στα 10. Από τότε έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ παλιότερα έδινα πχ για εκτύπωση ένα έγγραφο σε 15 αντίτυπα, ξεκίναγε και άμεσα και πολύ γρήγορα τα εκτύπωνε. Τώρα έδωσα μια σελίδα Α4 μόνο με κείμενο να μου το βγάλει σε 15 αντίτυπα και μου εμφανίζει 15 διαφορετικές γραμμές στην ουρά ενώ φαντάζομαι θα έπρεπε να εμφανίζει 1. Επίσης από το ένα αντίτυπο στο επόμενο πετάει σφάλμα εκτυπωτή, το οποίο μετά από 10 δευτερόλεπτα "διορθώνεται" και συνεχίζει στην εκτύπωση. Δηλαδή... Έδωσα εκτύπωση 15 αντιτύπων Εκτύπωση 1ου Σφάλμα εκτυπωτή (καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων) Εκτύπωση 2ου Σφάλμα εκτυπωτή (καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων) Εκτύπωση 3ου Σφάλμα εκτυπωτή (καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων) κλπ κλπ Για να βγάλω τα 15 αντίτυπα μου πήρε πάνω από 3-4 λεπτά. Υπάρχει κάμια ρύθμιση που μπορώ να κοιτάξω?
highpriest Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Ο εκτυπωτής υποστηρίζεται απο drivers για τα windows 10; Αν ναι, μπες στο site του κατασκευαστή και κατέβασε τους σωστούς drivers για το μοντέλο σου και όχι αυτούς που πήρε αυτόματα μετά την αναβάθμιση των windows.
killer76 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Είχα τα τελευταία drivers από ότι είδα. Έκανα όμως κάποιες αναβαθμίσεις των windows που μου είχε βγάλει και νόμιζα οτι δεν έπαιζαν ρόλο, αλλά από οτι φαίνεται έφτιαξε το πρόβλημα. Βέβαια κάνει άλλα κόλπα. Αργεί λίγο παραπάνω στην εκτύπωση, αλλά έχει καλύτερη ποιότητα (παλιά το είχα draft για οικονομία. Τωρα δεν ξέρω πως αλλάζει)
lector Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Κατα πασα πιθανοτητα θεμα driver ειναι, αν λες οτι εφτιαξε αστο, if it works don't fix it. Για ποιο μηχανημα μιλαμε και πως ειναι συνδεδεμενο στο pc;
killer76 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, lector είπε Κατα πασα πιθανοτητα θεμα driver ειναι, αν λες οτι εφτιαξε αστο, if it works don't fix it. Για ποιο μηχανημα μιλαμε και πως ειναι συνδεδεμενο στο pc; Ειναι ο Epson WF-C5790 και είναι συνδεδεμένος ενσύρματα δικτυακά (LAN)
highpriest Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, killer76 είπε Ειναι ο Epson WF-C5790 και είναι συνδεδεμένος ενσύρματα δικτυακά (LAN) Αυτός δεν είναι laser. Αλλάζοντας τα windows απο 7 σε 10, έκανες εκ νέου εγκατάσταση του εκτυπωτή. Αν την έκανε αυτόματα το σύστημα (και όχι εσύ μέσω CD) τράβηξε το τελευταίο διαθέσιμο firmware. Πολύ πιθανόν να μην αναγνωρίζονται τα μελάνια σου αν δεν είναι γνήσια ή αν είναι γνήσια αλλά έχουν περάσει την ημερομηνία λήξης. Μελάνια βάζεις γνήσια, αναγεμισμένα ή συμβατά; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από highpriest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα