Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά τι μαγαζια μου προτείνετε να αγοράσω ποδοσφαιρικές μπλούζες και  τα μαγαζιά να βρίσκονται Αθηνα

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο ψαγμενες μπλούζες θες. Πχ εγώ πριν κάποια χρόνια ήθελα να πάρω μια μπλούζα της Aston Villa και δεν έβρισκα πουθενά.

Εν τέλει πιστεύω το καλύτερο είναι να πάρεις από το κατάστημα της εκάστοτε ομάδας. Κάθε τόσο τις βγάζουν προσφορά. Έτσι έχω πάρει 2 φορές από Αγγλία μπλούζες με 30€. Και είσαι και σίγουρος ότι θα είναι αυθεντικές 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Εξαρτάται πόσο ψαγμενες μπλούζες θες. Πχ εγώ πριν κάποια χρόνια ήθελα να πάρω μια μπλούζα της Aston Villa και δεν έβρισκα πουθενά.

Εν τέλει πιστεύω το καλύτερο είναι να πάρεις από το κατάστημα της εκάστοτε ομάδας. Κάθε τόσο τις βγάζουν προσφορά. Έτσι έχω πάρει 2 φορές από Αγγλία μπλούζες με 30€. Και είσαι και σίγουρος ότι θα είναι αυθεντικές 

Ψάχνω για μπλούζα ac milan 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πήρες τελικά, εγώ Μίλαν αγόρασα απ'το AC MILAN STORE αλλά πανάκριβες, έβαλα όμως και το όνομα που πίσω 7 BILLY αλλά με τα χρόνια έχει αρχίσει και ξεφτίζει, αν ξαναπάρω θα είναι χωρίς όνομα. Α μπορείς να προσθέσεις στους ώμους σήματα Champions League, Serie A κτλ

Εδώ https://store.acmilan.com/it-se/collections/milan-match-kit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...