Legend1820 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά τι μαγαζια μου προτείνετε να αγοράσω ποδοσφαιρικές μπλούζες και τα μαγαζιά να βρίσκονται Αθηνα
Aggeluska Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Εξαρτάται πόσο ψαγμενες μπλούζες θες. Πχ εγώ πριν κάποια χρόνια ήθελα να πάρω μια μπλούζα της Aston Villa και δεν έβρισκα πουθενά. Εν τέλει πιστεύω το καλύτερο είναι να πάρεις από το κατάστημα της εκάστοτε ομάδας. Κάθε τόσο τις βγάζουν προσφορά. Έτσι έχω πάρει 2 φορές από Αγγλία μπλούζες με 30€. Και είσαι και σίγουρος ότι θα είναι αυθεντικές
Legend1820 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 41 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Εξαρτάται πόσο ψαγμενες μπλούζες θες. Πχ εγώ πριν κάποια χρόνια ήθελα να πάρω μια μπλούζα της Aston Villa και δεν έβρισκα πουθενά. Εν τέλει πιστεύω το καλύτερο είναι να πάρεις από το κατάστημα της εκάστοτε ομάδας. Κάθε τόσο τις βγάζουν προσφορά. Έτσι έχω πάρει 2 φορές από Αγγλία μπλούζες με 30€. Και είσαι και σίγουρος ότι θα είναι αυθεντικές Ψάχνω για μπλούζα ac milan
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δεν ξέρω αν πήρες τελικά, εγώ Μίλαν αγόρασα απ'το AC MILAN STORE αλλά πανάκριβες, έβαλα όμως και το όνομα που πίσω 7 BILLY αλλά με τα χρόνια έχει αρχίσει και ξεφτίζει, αν ξαναπάρω θα είναι χωρίς όνομα. Α μπορείς να προσθέσεις στους ώμους σήματα Champions League, Serie A κτλ Εδώ https://store.acmilan.com/it-se/collections/milan-match-kit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα