Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παραγγελία 3 ζευγάρια παπούτσια 29 Ιουλίου και στη σελίδα τους έχει μείνει στην επεξεργασία παραγγελίας. Τπτ νεότερο ούτε mail 

Δημοσ.

Στο τηλέφωνο του eshop δεν απαντάνε. Στείλτε τους μέιλ. Εγώ έκανα 2 παραγγελίες σύνολο 3 παπούτσια και τελικά πήρα μόνο το 1 τα άλλα 2 τα ακύρωσα. Γενικά καλή εξυπηρέτηση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Στο τηλέφωνο του eshop δεν απαντάνε. Στείλτε τους μέιλ. Εγώ έκανα 2 παραγγελίες σύνολο 3 παπούτσια και τελικά πήρα μόνο το 1 τα άλλα 2 τα ακύρωσα. Γενικά καλή εξυπηρέτηση.

Reading this while on hold. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία :')

Δημοσ.

Με το που το στέλνουν πάντως έρχεται email (εμένα στα junk πήγε), και αν είναι speedex και σε εσάς, ίσως καλύτερα να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα να τα παραλάβετε. Εμένα το είχε η speedex 3 μέρες στο χώρο της και τελικά πήγα κ τα πήρα για να τα έχω στις διακοπές μαζί :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απντέιτ: πήρα τηλέφωνο στο τηλεφωνικό τους κέντρο, με τα λίγα και τα πολλά μου είπαν έχει δρομολογηθεί απο το σάββατο να παραδοθεί στη speedex και όταν πάρει κωδικό θα μου τον στείλουν.

Τους είπα ότι με τα πόδια να πήγαινε το κουτί δεν θα κανε μια βδομάδα να φτάσει στη speedex και αν δεν έχει πάρει κωδικό μέχρι αύριο να μου την ακυρώσουν μια και δε με εκαιγε κιολας. 20 λεπτά μετά με πήρε ο κούριερ ότι είναι απο κάτω. 

Οι τύποι έχουν χάσει τη μπάλα δεν ξέρουν ούτε τι έχουν στείλει και τι όχι. Τέλος καλό όλα καλά για μένα, καλό κουράγιο στους υπόλοιπους.

47 λεπτά πριν, s2117 είπε

Με το που το στέλνουν πάντως έρχεται email (εμένα στα junk πήγε), και αν είναι speedex και σε εσάς, ίσως καλύτερα να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα να τα παραλάβετε. Εμένα το είχε η speedex 3 μέρες στο χώρο της και τελικά πήγα κ τα πήρα για να τα έχω στις διακοπές μαζί :)

Εμένα δεν ήξεραν καν ότι το έστειλαν πάντως

Επεξ/σία από tonyz21
Δημοσ.

Εμενα με speedex ηρθαν Ναυπλιο, αλλα επειδη ειμαι διακοπεϛ στο χωριο, συνεννοηθηκα,τηλεφωνικα, να τα παραλαβω απο το καταστημα τουϛ το Σαββατο.

Δημοσ.

Speedex δεν εχω στην περιοχη και πηρα τηλ μπας κ βγαλω ακρη , τι το ηθελα 25 λεπτα αναμονη και δεν το σηκωσε κανεις ποτε.

Δημοσ.

ελα ρε, 0/4?? Εμένα 1 στα 6 έφαγε άκυρο και πριν λίγο μου στείλανε και αριθμο αποστολής με speedex, λογικά θα παραλάβω αύριο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...