bill_viper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Χθες παραγγελία Air Max 90 και την ίδια μέρα έγινε αποστολή για επαρχία. Αναμένω για παραλαβή.
nikostz9 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Παραγγελία 3 ζευγάρια παπούτσια 29 Ιουλίου και στη σελίδα τους έχει μείνει στην επεξεργασία παραγγελίας. Τπτ νεότερο ούτε mail
ninos30 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Προσωπικά παγήγγειλα δύο ΝΒ 574 την Παρ 28-Αυγ και την Δευτέρα 31 μου τα παρέδωσε η courier
CaMp3on Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Στο τηλέφωνο του eshop δεν απαντάνε. Στείλτε τους μέιλ. Εγώ έκανα 2 παραγγελίες σύνολο 3 παπούτσια και τελικά πήρα μόνο το 1 τα άλλα 2 τα ακύρωσα. Γενικά καλή εξυπηρέτηση.
tonyz21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Στο τηλέφωνο του eshop δεν απαντάνε. Στείλτε τους μέιλ. Εγώ έκανα 2 παραγγελίες σύνολο 3 παπούτσια και τελικά πήρα μόνο το 1 τα άλλα 2 τα ακύρωσα. Γενικά καλή εξυπηρέτηση. Reading this while on hold. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία :')
lnoldori Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Εμένα ένα ζευγάρι που παρήγγειλα πρίν από λίγες ημέρες μου παραδώθηκε σήμερα μια χαρά.
PaNtErAz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Με τι Courier στέλνουν; Η ACS έχει θεματάκια τελευταία!
dimis_pj Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Με speedex μου ειπαν, αλλα ακομη δεν εχει σταλεί...
s2117 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Με το που το στέλνουν πάντως έρχεται email (εμένα στα junk πήγε), και αν είναι speedex και σε εσάς, ίσως καλύτερα να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα να τα παραλάβετε. Εμένα το είχε η speedex 3 μέρες στο χώρο της και τελικά πήγα κ τα πήρα για να τα έχω στις διακοπές μαζί
tonyz21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Απντέιτ: πήρα τηλέφωνο στο τηλεφωνικό τους κέντρο, με τα λίγα και τα πολλά μου είπαν έχει δρομολογηθεί απο το σάββατο να παραδοθεί στη speedex και όταν πάρει κωδικό θα μου τον στείλουν. Τους είπα ότι με τα πόδια να πήγαινε το κουτί δεν θα κανε μια βδομάδα να φτάσει στη speedex και αν δεν έχει πάρει κωδικό μέχρι αύριο να μου την ακυρώσουν μια και δε με εκαιγε κιολας. 20 λεπτά μετά με πήρε ο κούριερ ότι είναι απο κάτω. Οι τύποι έχουν χάσει τη μπάλα δεν ξέρουν ούτε τι έχουν στείλει και τι όχι. Τέλος καλό όλα καλά για μένα, καλό κουράγιο στους υπόλοιπους. 47 λεπτά πριν, s2117 είπε Με το που το στέλνουν πάντως έρχεται email (εμένα στα junk πήγε), και αν είναι speedex και σε εσάς, ίσως καλύτερα να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα να τα παραλάβετε. Εμένα το είχε η speedex 3 μέρες στο χώρο της και τελικά πήγα κ τα πήρα για να τα έχω στις διακοπές μαζί Εμένα δεν ήξεραν καν ότι το έστειλαν πάντως Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από tonyz21
vangelis_k Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Εμενα με speedex ηρθαν Ναυπλιο, αλλα επειδη ειμαι διακοπεϛ στο χωριο, συνεννοηθηκα,τηλεφωνικα, να τα παραλαβω απο το καταστημα τουϛ το Σαββατο.
logik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Speedex δεν εχω στην περιοχη και πηρα τηλ μπας κ βγαλω ακρη , τι το ηθελα 25 λεπτα αναμονη και δεν το σηκωσε κανεις ποτε.
christos4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Παραγγελια που έκανα την Κυριακή, σήμερα έφαγε άκυρο
dimis_pj Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 ελα ρε, 0/4?? Εμένα 1 στα 6 έφαγε άκυρο και πριν λίγο μου στείλανε και αριθμο αποστολής με speedex, λογικά θα παραλάβω αύριο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα